- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневярата?
Дано не се случва,но ако все пак се случи как бихте реагирали?Ще се размине само със забележка или скандал,или направо слагате края?Е,вие сте! :P
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
zavisi kfa e iznevqrata.. se pak ako sym s nqkoi, tfa she reche che sym vliubena f nego ili che go obicham.. ;] se pak zavisi, no po princip celufka bih prostila, no sex - ne, kolkoto i da go obicham she mi e super shit.. i dori i da mu prosta, vinagi she si iam edno na um i she mi e adski kofti... ;]Първоначално написано от frozen^rose
~!1912!~
Ами ако найстина обичам човека и естествено той наистина съжарлява эа постъпката си -да,може би бих простила.
П.П:Имаше такава тема
[size=7][b][u]fosse cos
Не знам дали бих простила изневяра, това не мога да гарантирам, но мога да гарантирам, че само със забележка няма да се размине.
spored mene ako 4ovek pro6tava iznevqra ima dve pri4ini za tva ednata e 4e e idiot i/ili nekav vmania4en/a po drugiq a vtorata e 4e samiqt pro6tava6t e izneveril nqkoga(guzna savest)
Неподходящ размер на снимка в подпис!
не бих простила по простата причина че после доверието няма да го има.. и да ме обеждава че няма други ааз няма да вярвам.. и смисъла от връзката се губи .
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Зависи много от това дали той сам ще ми каже и ще съжалява за това или аз ще науча от някъде другаде.При първия случай съм склонна да простя само един единствен път, при втория много ще се замисля...
Приятелят ми много ме обича и няма шанс да ми изневери, но ако някоя к**ва му се хвърли, лошо за нея, пък на него мога единствено да му с разсърдя
Ами нз...това е нещото на което никога не съм можела да отговора точно . Зависи от човека и ккава е била изневярата . Какви са били чувствата ми ако много го обичам и изневярата наистина е била грешка и той успее да ме убеди в това ще му простя , но сигурно нещата няма да са като преди . Иначе може би не бих простила !
Веднъж простих.Повече не бих!
LaraFairie Photography ...
При мен директно ще значи край. Едва ли съм способен да проста такова нещо.
Няма да простя и да забравя,но ако наистина го обичам ще мога да го преглътна и да продължа.Мога да дам 2-ри шанс,но никога трети.
Ако има любов,ако е достатъчно голямо и силно чувството,за да се възвърне доверието,бих простила...Но винаги щв си остане едно аум,което не говори добре![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Не,изневяра не бих простила!Просто не мога да възприема даобичаш даден човек,пък да му изневеряваш.Мразя да изневерявам,мразя да ми изневеряват!
Ne !
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Разбира се, че не \/ Курвите или курварите у лево. Това да дойде и да ми се извинява и да ми казва колко ме обича... хуу бе ти, ако ме обичаше нямаше да го направиш
Това е моето мнение... всичкия мухал на боклука и това е
Целувала се с друг, спала с друг... е какво имам аз което той няма? Какво съм опитвал аз, което той не е
Изневярата е признах, че нещата не вървят и няма да тръгнат. BB
Аз пък противно на всички гласувах за "да" ... не съм от ревнивите, на 17 съм и мисля, че е малко рано за някакви много сериозни обвързвания, сега е времето когато трябва да си поживеем, а не да си усложняваме живота ... И аз съм изневерявала, изневерявали са ми, е и? Човек прави грешки, кой е казал че веднъж като се сгреши и опрощение няма???
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Обичам я толкова много, че веднага бих й простила, ако се опита да ми изневери. Лошото е, че не може.
Винаги съм се чудила как да я изкарам от огледалото, тя е толкова красива и интелигентна...
Ми ако е само целувка първия път прощавам, и има ли втори път просто зарязвам без обяснения, а ако е секс никога няма да простя!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Еми и аз съм 17 и ще живее живота, който си е избрала. С мен или с много... не може първо с мен после с много и после пак с мен... е трябва да съм много тъп, за да я върна. За каквато и да е изневяра пак ще подчертая... ако тя ме обича няма да го направи това на първо място. Щом го е направила ме има за бройка и вместо да продължава да трупа бройката, тя трупа цифри на мен. Чиба със се колибатаПървоначално написано от sladko_dete
![]()
AKo trqbva da si spodelq purvata reakciq po vuprosa..shte kaja ne nma da prosto ne znam si kakvo.No kato se zamislq vseki se napiva primerno i ne znae kakvo pravi...Ako posle sujalqva zashto da ne prostq.Ako go obicham i toi men..zashto ne.Vsichko se proshtava stiga da e pridrujeno s iskreno izvinenie i sujalenie...
p.s.govorim za celuvka.. za sex veche shte mi doide malko v poveche...
Не(освен ако не съм напълно заслепена)
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!