- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашите любими линии от градския транспорт
извратено е в пиков 4ас дърт мангал да ти се отърква в претъпкания автобусПървоначално написано от DjBaloon
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Извратено е да си вманиачен на тема музика без да си музикант. Музиката е само фон, средство за забавление. Вищо сериозно.
Само като се сетя за него и лошо ми става![]()
![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Ъ?! Ти сериозно ли...?!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
хаха,А 305 е култ.
кви се возят тааам,леле леле..
почти винаги не е истина.
За извратеното и групата се шегувам, обаче, че за мен музиката е просто фон - не. Така си е. Само дето в тинейджърска възраст е гадно, защото за повечето хора тя е нещо много важно. Като деца не е толкова важна, после - като възрастни също. Но тийновете са направо прекалено луднали по мезиката. А за мен е само фон, средство за забавление.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Себе си ли имаш в предвид? Найстина ще е култ...Първоначално написано от _donna_
абе, кфо значи трамвай?! не съм виждал тако'а чудо![]()
Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
![]()
![]()
(коментар в емотикони!)
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
а всъщност к'ва е връзката музиката с градския транспорт?Първоначално написано от Анонимко
4е и как се роди идеята, 4е е извратено да си вманиа4ен нна тема музика...добро асоциативно мислене
![]()
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
връзката е че някой луд и бос шофьор-селянин като надуе сръбска чалга в 7:30 сутринта ти иде да го удушиш.![]()
...ебати тъпата тема????????????
10 ми е любимия автодрус
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от Octofunk
Да не би да те кефи 111?ай стига вее
Не ме кефи, просто това са линиите дето най-често използвам. Ако става дума коя най ме кефи - отговора е никоя, защото всички смърдът.
А213/214 са ми любими а също и А204
А за 88 да не говорим ! Направи ми впечетление че вие тоя автобус го нямате за нищо . Може ли така ?! По раздрънкани и червени икаруси от него няма !
А за друг вид градска транспорт няма да говоря защото не го ползвам !
Az puk sum golqm fen na ikarusite, daje na abiturientsiq si bal mislim da hodim s ikarus. A po temataПървоначално написано от koalka
ljubimi:
A 9(vinagi e prazen), 94
TM 8 (novichkite i chistichkite)
TV nqmam. mnogo mnogo ne gi obicham tiq tramvai. Nikude nikoga ne moje da se sedne a prez zimata e kucheshki stud.
omrazni:
NAj mnogo mrazq A72 cqla godina putuvah s tiq prepulneni malki avtobusi. Sutrin sled 7h po Evlogi Georgiev stavashe ad i pesha se stigashe po-burzo. Abe, ujas.
Трамвай петицата го обожавам,но рядко се случва да се возя с него! А 72 верно,че е зле , ама се привързах към него, 3 години ме транспортира до училище!
Любими:
А 280
ТБ- не стига до нас и не използвам
ТМ-18, 10, 2, 9
Омразни:
А 94, 413, 88, 102
ТМ-5, 20, 22
що за лиготия е да имаш любима линия от градския транспорт?!
на мен любими са ми "таксиметровите" линии... не ги чакаш 3 дни, не смърдят и не си натъпкан с още 300 човека
88 е най-фашистката линия от тролейбусните (Варна) !![]()
ААа не, в София след концерта на Мейдън се едно не псувахме всички таксита...Първоначално написано от Sticky
![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
аз имах обяснение за това.. не помниш ли
във Варна за това време щяха да минат всички възможни таксита в града, а в София има 3 пъти повече и за час минаха 2 и половина и те бяха заети ... как да не ги псувам![]()
Любими линии...кефят ме яките рейсчета.306, 280...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
не сам си и придстаяла 4е некои нормален 4оек може да създаде такваз тема![]()