Виж един билет до Русе отиване и връщане не е толкова много, винаги има начин, ако наистина се обичате пък и той може да дойде до София. Пък може и у вас да спи... Пък и ти у тях...
Тва което описа ти е "споделена" любов, ако това е така нещата винаги могат да се нагласят.
Ти незнаеш, какво ми беше да гасна по 1 момиче година и половина... и дори да не можга да и го кажа вербално, просто щото тя е с друг, пък дори и без него си е изградила мнение за мене тип , отказвала ми е не веднъж дори и най - простото излизане. А и тя не е вчерашна, разбра "чувствата ми" към нея, сигура. Сам съм пожелал да бъде така, но последния път едва завързахме разговор. Не ми трябва насила изцедена капчица любов...
А ще трябва да уча още поне 1 година с нея.
Абе с малко думи несподелената любов е кошмар, особенно ако си мислиш, че е била любовта на живота ти.
Обаче, ако това момиче беше от Африка и наистина ме обичаше и както ти казваш "ни беше хубаво заедно", бих се преместил да живея там заради нея. "Няма значение къде си а с кой си".
А на теб ти препоръчвам, да отидеш да се видиш с твоя възлюбен поне веднъж, дваж. Пък после му мисли.