.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    xaos
    Guest

Момичета,помогнете...

Здрасти на всички. Обръщам се към вас по два проблема.. Започвам с първия..Преди 2 дена имах много силни ,но кратки болки в областта на левия яйчник , а на другия ден имах болки в десния яйчник...не ми е идвало , на 13 години съм и се чудя дали това е признак ,че ми идва... Вторият ми проблем е ,че имам пъпки на .. дупето... какво да правя ??? срам ме е много... защото съм от Бургас и като ходя на плаж.......
    Надявам се да ми помогнете..

Град
    Трявна
    Ми най-вероятано ще ти идва, при всеки признаците са различни, при мен лично нямаше никви А за тая пъпка, ми мажи я с нещо, незнам :P
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

ami za koreme na men koreme me bole6e 4 meseca predi da mi doide no na teb moje da te boli i utre drugiden da ti doide neznam ne sam sigorna.A za papkite nqmam si na predstava kak da gi mahne6

Ами може и да ти дойде,но при всеки е различно!При мен корема ме боля цяла вечер

100% 4E SKORO 6TE TI DOIDE TUKA DO EDNA DVE SEDMICI TRQ DAQ O4AKVA6 GOSTI OT 4ERVEN BRQG ..NO NE SE PRITENSQVAI VREME TI E
    OBICHKAM TE IVO

ako ti doide kaji/pi6i-vse pak parviqt pat na 1 momi4e e valnuuva6t , e no sled tova mrazi6 cikala si

Напълно възможно е скоро да ти дойде.
    За пъпчиците опитай с крем "Здраве".
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    да, ще ти дойде скоро. Може би дори пъпката е заради това

Цитирай Първоначално написано от aninceto
    Ами може и да ти дойде,но при всеки е различно!При мен корема ме боля цяла вечер
    При мен беше абсолютно същото.Цяла вечер неможах да спя от болки. Най-вероятно ще ти дойде всеки момент...

xaos
    Guest
    пффф ..значи да очаквам да ми дойде....а сега как ме боли корема не е истина............. мерси на всички..

Mi na men ni6to mi nqma6e. Ama edin pat mi se slu4i edinqt qi4nik taka me bole6e 4e prosto ne be6e istina

Re: Момичета,помогнете...

Цитирай Първоначално написано от xaos
    Здрасти на всички. Обръщам се към вас по два проблема.. Започвам с първия..Преди 2 дена имах много силни ,но кратки болки в областта на левия яйчник , а на другия ден имах болки в десния яйчник...не ми е идвало , на 13 години съм и се чудя дали това е признак ,че ми идва... Вторият ми проблем е ,че имам пъпки на .. дупето... какво да правя ??? срам ме е много... защото съм от Бургас и като ходя на плаж.......
    Надявам се да ми помогнете..
    Има вероятност да ти идва,но... може и изобщо да не е свързано с това.А ако болките продължат,нищо не ти пречи да отидеш при лекар,там ще ти бъде изяснено всичко.
    Купуваш си ексфолиант,би трябвало да действа еднакво на всяка част от тялото : )
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Град
    София
    Сигурно ти идва
    А за другия въпрос - мажи ги с крем с екстракт от алое вера - мен ме оттърва...
    В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
    а колко са моментите, които те оставят без дъх...

za pup4icite probvai sus spirt ili iod,pomaga mn ili puk s kaliev permanganat
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Град
    София
    Сигурно скоро ще ти доиде. Не трябва да се претесняваш и да се срамуваш това е напълно нормално А за пъпките с дипрогент (питаи в аптека) съм почти сигурна той помага при абсолютно всякакви пъпки (дори ме отървава и от гадните по носа)
    Believe in yourself...open your heart...then your heart will open your eyes...the answers that you want are in front of you...just believe in your destiny and jump...jump into your live!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си