- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Момичета,помогнете...
Здрасти на всички.Обръщам се към вас по два проблема.. Започвам с първия..Преди 2 дена имах много силни ,но кратки болки в областта на левия яйчник , а на другия ден имах болки в десния яйчник...не ми е идвало , на 13 години съм и се чудя дали това е признак ,че ми идва...
Вторият ми проблем е ,че имам пъпки на .. дупето...
![]()
![]()
![]()
какво да правя ??? срам ме е много... защото съм от Бургас и като ходя на плаж.......
![]()
![]()
Надявам се да ми помогнете..![]()
Ми най-вероятано ще ти идва, при всеки признаците са различни, при мен лично нямаше никвиА за тая пъпка, ми мажи я с нещо, незнам :P
ami za koreme na men koreme me bole6e 4 meseca predi da mi doideno na teb moje da te boli i utre drugiden da ti doide neznam ne sam sigorna.A za papkite nqmam si na predstava kak da gi mahne6
Ами може и да ти дойде,но при всеки е различно!При мен корема ме боля цяла вечер![]()
100% 4E SKORO 6TE TI DOIDE TUKA DO EDNA DVE SEDMICI TRQ DAQ O4AKVA6 GOSTI OT 4ERVEN BRQG..NO NE SE PRITENSQVAI VREME TI E
OBICHKAM TE IVO
ako ti doide kaji/pi6i-vse pak parviqt pat na 1 momi4e e valnuuva6t , e no sled tova mrazi6 cikala si![]()
Напълно възможно е скоро да ти дойде.
За пъпчиците опитай с крем "Здраве".
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
При мен беше абсолютно същото.Цяла вечер неможах да спя от болки.Първоначално написано от aninceto
Най-вероятно ще ти дойде всеки момент...
пффф ..значи да очаквам да ми дойде....а сега как ме боли корема не е истина.............![]()
мерси на всички..
![]()
Mi na men ni6to mi nqma6e. Ama edin pat mi se slu4i edinqt qi4nik taka me bole6e 4e prosto ne be6e istina
Първоначално написано от xaos
Има вероятност да ти идва,но...
може и изобщо да не е свързано с това.А ако болките продължат,нищо не ти пречи да отидеш при лекар,там ще ти бъде изяснено всичко.
![]()
Купуваш си ексфолиант,би трябвало да действа еднакво на всяка част от тялото : )
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Сигурно ти идва
А за другия въпрос - мажи ги с крем с екстракт от алое вера - мен ме оттърва...
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
za pup4icite probvai sus spirt ili iod,pomaga mn ili puk s kaliev permanganat
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Сигурно скоро ще ти доиде. Не трябва да се претесняваш и да се срамуваш това е напълно нормалноА за пъпките с дипрогент (питаи в аптека) съм почти сигурна той помага при абсолютно всякакви пъпки (дори ме отървава и от гадните по носа)
![]()
Believe in yourself...open your heart...then your heart will open your eyes...the answers that you want are in front of you...just believe in your destiny and jump...jump into your live!