.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    fgjedfjr
    Guest

Не ми е никак редовно!! :(

Ei kajete mi kakvo da pravq...nikak ne mi e redovno.Ponqkoga po nqkolko meseca ne mi idva i iskam da otida na ginekolog oba4e sam 4uvala 4e ako nqmash 18 se hodi s roditel...vqrno li e tva?I ima li ginekolozi koito sa edin vid anonimni?Pls pomognete mi.Trqbva da resha nai nakraq kakvo da pravq [-o<

Ivet0o0
    Guest
    Na kolko si godini?Predi kolko vreme ti e do6lo?Nali znae6..pyrvite 2 godini e taka..

Здравей!
    1. Ако скоро ти е дошло (скоро значи около година, година и половина) няма защо да се притесняваш, напълно е нормално да не е редовен. На мен не ми се е случвало чак месеци подред да не ми идва, но на една приятелка едно цяло лято не и дойде, така че не мисля че имаш някакъв проблем.
    2. Кой ти е казал че ако нямаш 18 трябва да отидеш на генеколог с родител? Това е пълна глупост! Или си вземаш направление от личния лекар и си избираш генеколог при когото да отидеш или направо отиваш при генеколога и си плащаш за прегледа. Никой няма да те пита защо си без родител...иначе е нормално да те пита за възраст и кога ти е дошло за първи път и т н
    Късмет!
    Обичкам си те Слънчо!!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    da ti kaja normalno e. na men mi idva ot 3 godini i ne6to i vse o6te ponqkoga ne mi e to4no i zakasqva ili podranqva s dni... no edva li e tolko opasno kat tvoito.idi na lekar
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

ne e taka ako otide6 pri li4nata lekarka iska6 napravlenie za genekolog i ako otide6 s napravlenieto ne iskat nikvi roditeli!!Napravo sa radvam da 4uq nqkoi koito da hodi na genekolog bez da se oplakva i da go e strah \/ BRAVO POZDRAVLENIQ SAMO TAKA

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!

И на мен не ми е редовен,миналият месец ми дойде някъде около 20-сти а сега на 11 и не е за пръв път,имам менструация от 3-4 години,на 16 съм сега,и почти никога не ми е идвало както предишния месец,все на различни дати.Нормално ли е това??

Град
    Варна
    Първите години е така няма от какво да се притесняваш, нормално е да не ти е редовно... но след 3-тата година някъде ако все още е така по добре посети лекар

Guest
    a kolko struva pregleda ot genekolog bez napravlenie ot li4niq lekar?

Не бива да се притесняваш да кажеш на майка си,че имаш такъв проблем! Това е нормално! Много от момичетата имат проблеми сцикъла и е необходимо някакво лечение чрез медикаменти. Ако имаш цикъл от 2-3 години е приемливо да не е регулиран напълно все още,но ако е от повече трябва да идва на равни интервали. Ако не е така - консултация с лекар. И пак ти казвам, не се срамувай от това,поговори и с майка си!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ???

e be6e li na genekolog???

???
    ami siigurno 15-20lv

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Да, прегледа е 15-20 лв. Иначе няма нищо срамно да поговориш с майка си. Вземи си направление и отиди да те прегледа.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

ne razbiram,za6to se pritesnqvate...o6te ne ti e reguliran,az su6to sum taka..po nqkolko meseca nqmam,no sum v4e na 18..vupreki tova znam,4e e normalno,za6toto mn faktori vliqqt za redovniq cikul
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

da no ako pregleda e s napravlenie kolko pari e???

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    da no ako pregleda e s napravlenie kolko pari e???
    za lica do 18 god e bezplatno

Ami normalno e mislq imam priqtelka na koqto iidva prez nqkolko meseca na mene mi e mn stranno shtoto ot parviq mesec e redovno i kvo te barka da idesh s maika si? E zavisi i ot roditelq az s moita bih otishla navsqkade
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Град
    София
    Чувала съм че има жени на които цял живо не им е редовен.А за първите 2-3 години е напълно нормално!
    Believe in yourself...open your heart...then your heart will open your eyes...the answers that you want are in front of you...just believe in your destiny and jump...jump into your live!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си