- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- starata lubov...dali e vyzmojno da se vyrne?
Хваща и още как. По тази логика все още да съм влюбена във всичките си по-стари "любови".Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Moje i da si prav...no az ne govorq za vsichki,s koito sam bila.Govorq za po-serioznite ne prosto uvlecheniq.Togava 4uvstvata mi sa bili mnogo silni.I da si priznaq vypreki 4e neshtata priklu4vaha kofti i az ostavah naranenata prosto tezi mi simpatii kam tqh si ostavat.Първоначално написано от MajeStic
No qvno e do 4oveka.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
"Buildings burn, people die,
but the true love is forever"
The Crow
tova e ot kraq na purvata 4ast na filmut "The Crow" (garvanut)
edin ot liubimite ni filmi s priqtelkata mi i tova e liubimata ni fraza
taka 4e ni6to ne se znae, vinagi ima nadejda da se suberete otnovo, ne mi se e slu4valo do sega... su6tnost slu4valo mi se e, no togava se bqhme razbrali 4e kato se vurna ot 4ujbina 6te se subereme otnovo, kakto sme se razbrali i sus sega6nata mi priqtelka 4e ako se razdelime, nqkoi put pak 6te se subereme i 4e ako 6te umirame, to 6te e zaedno
ВИКА МУ СЕ ПЪРВАТА МА ЗАЕБИПървоначално написано от ^_crazy_^
Pravi razlika mejdu liubov i xodene po 3-4 sedmiciПървоначално написано от valantain_love
Ми...възможно е...първия път ходихме....ммм 2 месеца...и след 2 години раздяла () ...пак се събрахме...сега сме заедно почти 8 месеца...
обаче според мен тфа не се случва мноого често....![]()
Възможно е естествено,те чувствата са си някъде там.Може да са много надълбоко,но все някога изплуват.
spored men ne bi moglo ili pone pri men ne
+1 suglasna sumПървоначално написано от ^_crazy_^
miiii i az mislq taka... se ima nekva pri4ina da skasate tva e... kak tei ne6tata 6e se promenqt ot samo sebe si??Първоначално написано от djuki
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Възможно е ... Поне на мен ми се случи.. И да скъсахме 2ри път... Но не съм сигурна дали изобщо е имало любов, от негова страна......... Но може... Вярвам в това..
Вие на хероин ли сте бе?
Първоначално написано от ^_crazy_^
+1 =D>
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...