.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 117
    Град
    София
    на 6 юли 6 срещу 7 клас

На 13
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Guest
    на 12

Град
    Dreamland Varna
    малко след като навърших 13...
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

nZzZz
    Guest

OfFfFf

em az sam na 13 skoro 6te pravq 14 a vse o6te ne mi e do6lo.. i mnogo se pritesnqvam.. za6toto na vsi4kite mi fr im e do6lo a samo na men ne.. mm 4esto mi se e slu4valo da me boli krusta (bubrecite) a ne mi e idvalo.. a i ot mn vreme imam bqlo te4enie.. no ne e mnogo seriozno.. moje da se kaje 4e e slabo i ne mi se nalaga da polzvam prevruzki.. ppls ute6ete me nqkak si.. mn se pritesnqvam.. ;( ;( ;(

Re: OfFfFf

Цитирай Първоначално написано от nZzZz
    em az sam na 13 skoro 6te pravq 14 a vse o6te ne mi e do6lo.. i mnogo se pritesnqvam.. za6toto na vsi4kite mi fr im e do6lo a samo na men ne.. mm 4esto mi se e slu4valo da me boli krusta (bubrecite) a ne mi e idvalo.. a i ot mn vreme imam bqlo te4enie.. no ne e mnogo seriozno.. moje da se kaje 4e e slabo i ne mi se nalaga da polzvam prevruzki.. ppls ute6ete me nqkak si.. mn se pritesnqvam.. ;( ;( ;(
    spoks az sy6to sym taka

mHmMzZz
    Guest
    Ee Pone se radvam 4e ne sam edinstvenaa.. se pak 6e doee i na6 red.. no koga li..

Цитирай Първоначално написано от mHmMzZz
    Ee Pone se radvam 4e ne sam edinstvenaa.. se pak 6e doee i na6 red.. no koga li..
    vse nqkoga

Оле имам и 1 моя приятелка дето и доиде на 8 и половина години и с майка и ходиха на лекарр за да и го спрът и й доиде на 10 години пак!Представяте ли си на 8 и половина да ви доиде-то онова момиче е казало на майка си ,че умира ,защото има кръв на гащите и наистина се е изплашила и си е мислила че умира,но маика и я успокоила и завела на лекар!

BaRbiTuUu..
    Guest

Re: Кога ви дойде цикъла за първи път

Na 13 ..

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от the EXPLOITED
    14
    мисля че толкофа беше
    OnLy God CaN Judge Me !

Guest
    na edna priqtelka i doide na 10!tq si govorela s edna druga priqtelka za menzis i izvednuj usetila,4e i te4e ne6to v ga6tite,oti6la do toaletnata i zapo4nala da pi6ti,za6toto vidqla,4e i te4e kruv.V purviq moment se izpla6ila,no posle razbrala,4e e menzis i taka se zaradvala,4e napravo se poburkala.posle ni pokaza kurpi4kata s kruv.A na men vse o6te ne mi e do6lo,no az vseki den se molq da mi doide skoro [-o< [-o< [-o< .Az mnogo izkam.molq se. [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Град
    LuNaTa
    mi 4 meseca predi da navarsha 13..kraq na 6 klas
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Фен
    Град
    botevgrad
    ami az sum na 13 navur6ih gi avgust i nqmam cikul ima li povod za pritesnenie i samo iskam da kaja 4e sportuvam akrobatika ve4e 7 godina i dali tova moje da vliqe

Честно казано не помня точно... на 13-14..

Град
    ~ Loch NeSS
    На 13 и 7 месеца :P
    ~ Не ПрЕкЪсВаЙ ВрАгА Си, КоГаТо ГрЕшИ ! ~

Много по-късно заразлика от другите момичета- на 15

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Много по-късно заразлика от другите момичета- на 15
    и аз така... Около 2 месеца преди да навърша 15... Айде сега всички 11 годишни, които още го нямат да избършат сълзите си и споко - щом на мене ми дойде и на вас ще ви дойде, има време.

na 12... 5 za 6 klas
    Testis unus,testis nullus...

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от vladuha haili
    na 12

men pak mi doide v 4ti klas bqh na edna ekskurziq ne bqh mn dovolna ...
    Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...

на 09.01.2004

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Град
    някъде там...
    на 12

Цикълът ми дойде на 28 май, тази година. Тогава бях на 14 и половина годинки. Бях на училище и добре че си бях облякла по-тъмни панталонки. Имаме 3 час английски и по средата на часа усещам , че нещо ми покрее. Помислих, че съм се напишкала и изкачах да свърши часа. После газ до тоалетната и какво да видя?! Белите ми бикинки, станали червено-кафяви. Досетих се, че ми е дошло, защото 2 дена силно ме болеше и корема. Сложих си /колкото и смешно да звучи/ тоалетна хартия, защото ме бе срам да изтичам до магазин и да си взема превръзки, пък и ако закъснея трябваше да обеснявам на госпожата причината. И малко със зор изтърпях другите часове. С какъв срам си взех превръзки, направо се изчервих пред продавачката. Ама какво да се прави-жени сме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си