- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кога ви дойде цикъла за първи път
на 12![]()
малко след като навърших 13...
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
em az sam na 13 skoro 6te pravq 14 a vse o6te ne mi e do6lo.. i mnogo se pritesnqvam.. za6toto na vsi4kite mi fr im e do6lo a samo na men ne.. mm 4esto mi se e slu4valo da me boli krusta (bubrecite) a ne mi e idvalo.. a i ot mn vreme imam bqlo te4enie.. no ne e mnogo seriozno.. moje da se kaje 4e e slabo i ne mi se nalaga da polzvam prevruzki.. ppls ute6ete me nqkak si.. mn se pritesnqvam..![]()
![]()
;( ;( ;(
spoks az sy6to sym takaПървоначално написано от nZzZz
Ee Pone se radvam 4e ne sam edinstvenaa..![]()
se pak 6e doee i na6 red.. no koga li..
![]()
![]()
![]()
![]()
vse nqkogaПървоначално написано от mHmMzZz
![]()
Оле имам и 1 моя приятелка дето и доиде на 8 и половина години и с майка и ходиха на лекарр за да и го спрът и й доиде на 10 години пак!Представяте ли си на 8 и половина да ви доиде-то онова момиче е казало на майка си ,че умира ,защото има кръв на гащите и наистина се е изплашила и си е мислила че умира,но маика и я успокоила и завела на лекар!![]()
Na 13 ..![]()
Първоначално написано от the EXPLOITED
![]()
мисля че толкофа беше
OnLy God CaN Judge Me !
na edna priqtelka i doide na 10!tq si govorela s edna druga priqtelka za menzis i izvednuj usetila,4e i te4e ne6to v ga6tite,oti6la do toaletnata i zapo4nala da pi6ti,za6toto vidqla,4e i te4e kruv.V purviq moment se izpla6ila,no posle razbrala,4e e menzis i taka se zaradvala,4e napravo se poburkala.posle ni pokaza kurpi4kata s kruv.A na men vse o6te ne mi e do6lo,no az vseki den se molq da mi doide skoro [-o< [-o< [-o< .Az mnogo izkam.molq se. [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
mi 4 meseca predi da navarsha 13..kraq na 6 klas
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
ami az sum na 13 navur6ih gi avgust i nqmam cikul ima li povod za pritesnenie i samo iskam da kaja 4e sportuvam akrobatika ve4e 7 godina i dali tova moje da vliqe
На 13 и 7 месеца :P
~ Не ПрЕкЪсВаЙ ВрАгА Си, КоГаТо ГрЕшИ ! ~
и аз така... Около 2 месеца преди да навърша 15... Айде сега всички 11 годишни, които още го нямат да избършат сълзите си и споко - щом на мене ми дойде и на вас ще ви дойде, има време.Първоначално написано от _butterfly_
na 12... 5 za 6 klas
Testis unus,testis nullus...
Първоначално написано от vladuha haili
men pak mi doide v 4ti klas bqh na edna ekskurziqne bqh mn dovolna ...
Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...
на 09.01.2004
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Ами на 13![]()
![]()
на 12![]()
![]()
Цикълът ми дойде на 28 май, тази година. Тогава бях на 14 и половина годинки. Бях на училище и добре че си бях облякла по-тъмни панталонки. Имаме 3 час английски и по средата на часа усещам , че нещо ми покрее. Помислих, че съм се напишкала и изкачах да свърши часа. После газ до тоалетната и какво да видя?! Белите ми бикинки, станали червено-кафяви. Досетих се, че ми е дошло, защото 2 дена силно ме болеше и корема. Сложих си /колкото и смешно да звучи/ тоалетна хартия, защото ме бе срам да изтичам до магазин и да си взема превръзки, пък и ако закъснея трябваше да обеснявам на госпожата причината.И малко със зор изтърпях другите часове. С какъв срам си взех превръзки, направо се изчервих пред продавачката. Ама какво да се прави-жени сме.