.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 117 от общо 117
    Цитирай Първоначално написано от Ваня_ Петкова
    Цикълът ми дойде на 28 май, тази година. Тогава бях на 14 и половина годинки. Бях на училище и добре че си бях облякла по-тъмни панталонки. Имаме 3 час английски и по средата на часа усещам , че нещо ми покрее. Помислих, че съм се напишкала и изкачах да свърши часа. После газ до тоалетната и какво да видя?! Белите ми бикинки, станали червено-кафяви. Досетих се, че ми е дошло, защото 2 дена силно ме болеше и корема. Сложих си /колкото и смешно да звучи/ тоалетна хартия, защото ме бе срам да изтичам до магазин и да си взема превръзки, пък и ако закъснея трябваше да обеснявам на госпожата причината. И малко със зор изтърпях другите часове. С какъв срам си взех превръзки, направо се изчервих пред продавачката. Ама какво да се прави-жени сме.
    Haha i mene be6e mn sram v na4aloto ama sa ve4e ne
    Testis unus,testis nullus...

Guest
    to4no na nova godina-2 meseca predi da stana na 12

Фен
    Град
    Sofia =)
    в казармата

Guest
    на 13

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    На 12 години,5 месеца и 5 дни
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

абе на мене още не ми е дошъл ... голямо момче станах, бива ли

lllllllllll
    Guest

a

mi az na 12 no ne mi idva6e edna godina i ne6to

Guest
    na 11

Град
    Под слънчевите лъчи...

М

ВАКАНЦИЯТА МЕЖДУ 6 И 7 КЛАС НА 13

На почти 11, тоест 10 и половина.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

12
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Ужас! Дойде ми в 5 клас на 11 години. Имахме ваканция и бях на почивка. Като се прибрахме имах много малко и казах на мама. Беше ме много срам. След два дни ми дойде окончателно. УЖАС! Започна се! Слагай памук, превръзки, а най-лошото беше, че не можех да споделя с никой. Дори и на най-добрата ми приятелка....... И ако има некой дето се притеснява, че няма въобще да не го иска.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пускайте нова отчетна темичка. Настоящата е стара и с доста постове на латиница.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си