- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко дупки имате по ушите?
Преди имах 3 на едното ухо и 2 на другото, но за жалост едната дупка ми се възпали и трябваше да я оставя да зарасне, оба4е сега смятам отново да си правя на същото място.
2 na lqvoto i 1 na dqsnoto
Next Time I`ll be True...
847589437589237942387489234782374789234..може би съм пропуснал някое мистьенци![]()
трябва някой да ви накара да пикаете газ и да серете тухли... така ще има поне малко полза от вас.
3 на лявото и 1 на дясното![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
i az taka... ;PПървоначално написано от Анонимко
На лявото ухо имам 4,от които 2 съм си правила сама,на дясното имам 1
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
o6te kogato bqh na 14 si napravih po 2 dupki na vsqko uho a predi tova imah ot standartnite,kogato stanah na 15 si probih pupa i po o6te 2 na u6ite,sega ve4e imam 7 na ednoto uho i 6 na drugotoi na pupa,na nosleto su6to,tova da si probiva6 dupki e mn qko!!!smqtam da si sloja i na ezika! \/
3 na dqsnoto i 1 na lqvoto![]()
По една на двете уши..мисля на дясното да си продупча още една..Но това ще стане след време..може пък малко и да размисля и да се откажа. де да знам и аз =)
:P
На дясното си ухо имам 4(на мекичкото,една след друга),на лявото имам две на мекото и две на хрущялаОбщо 8..скромна съм
![]()
![]()
Walk go home boy...
Абе бая имах и на двете, ама сега имам само 1 на лявото и 1 на дясното ушо, мама и тате казаха, че съм станал изрод![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
2 на 1-то и 1 на другото,но ще си правя още 1 на тва със двете обеци и втора на другото идната седмица..
4 -обаче само на 2 слагам вече обеци
Една на едното и още една на другото .. Таа общо две ..![]()
Любовта няма граници .. :>
Една на лявото и една на дясното.
7 :P
три на дясното и 4етири на дясното \/
хахахха поста ми е супер имах предвит
3 на лявото
4 на дясното![]()
3 на дясното и 1 на лявото
Let The BEAT Control Your Body
4 6o?
No matter where you go, there they are...