- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко дупки имате по ушите?
за сега имам по една на всяко,но скоро(демек като свърши учебната година) ще си направя втора и трета на едното ...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
2 - на всяко ухо по една. Не ми и трябват повече, поне на този етап не смятам, че е редно, много съм малка.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
2 na ednoto i 1 na drugoto
Имам 4ри дупки на лявото 1 ,а на дясното 3 (двете който си пробих на дясното са отпреди 2-3седмици)
OnLy God CaN Judge Me !
Една на едното и една на другото.
Вижте `начи колко съм гот`.![]()
16..[/list]
The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!
Първоначално написано от LP_girl_14
+1
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
za sega po edna na vsqko u6e,no sam zamislila na lqvoto da si sloja o6te 2,a na dqsnoto gore na xru6tqla-3![]()
![]()
![]()
две на лявото и едно на дясното ухо![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Както писах и в една друга тема :
И от събота си имам нов питомник още едно Helix-чеПървоначално написано от _siNNer_
=))))))
+1Първоначално написано от Under_my_skin
От лявата страна 2, стигат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3 на лявото и 1 на дясното... 4![]()
2 na lqvoto a na dqsnoto 2 i 1 na hru6tqla
Не съм грешна,просто живота ме срещтна с много грешници..
ami po princip imam 2 no za 2 godini se probih za treta dupka i i dvete zarasnahanoo sq shte se dup4a otnovo
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
чувствам се като неандерталец, ам нищо не разбрах, би ли обяснила кое какво представлява или да постнеш снимка примерноПървоначално написано от _siNNer_
^ www.piercing-bg.com ... ей тука ги има всичките ;]
Имам по една дупка на всяко ухо на обичайното място,но искам да имам още една дупка на дясното ухо,малко по-нагоре от тази,която вече имам.
От днес (т.е. вчера) вече 2 на лявото и 1 на дясното
ами аз на лявото имам 3 ,а на дясното 1 :P
Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"