.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    ot4aqh se
    Guest

Случва се нещо много странно!Нуждая се от съвет...

Predi 2-3 god se zapoznah s edno mom4e.Stanahme mn dobri priqteli,no s vremeto negovite 4ustva prerasnaha v pove4e.Tragnahme,no ne6tata ne varvqha i slojih krai.Znam 4e mnogo go naranih... Sled tova trudno uspqh da spe4elq priqtelstvoto mu,no vse pak tova stana.Veche godina sme samo priqteli,no tezi dni govorihme za lubov i takiva neshta.Toi kaza 4e ne me e zabravil i az mu priznah 4e ne sam bezrazli4na kam nego...no neznam dali tova beshe pravilno. Ne go obi4am,no opredeleno 4uvstvam neshto mnogo po-razli4no ot priqtelski 4uvstva.Priznah mu...i sega nz kakvo shte stane. Strahuvam se da ne se zalagvam i se strahuvam da ne go zagubq kato priqtel.Daite mi syvet kakvo da napravq.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Останете си само приятели.

Фен
    Град
    сф
    PRIQTELSTVO!samo 6toto ve4e vednaj ste probvali i ne e stanalo ina4e bih ti kazala da probva6,oba4e nqa smisal...ostanmete si frends

Taka 6te e nai dobre

Ако не си сигурна в чувствата си недей да му даваш напразни надежди.По-късно можеш да съжеляваш за това. Мисля че е по-добре да си останете само приятели

Трябда да му разясниш чувствата си . Кажи му че не си много сигурна в тях и че може би най добре ще е да поизчакате малко да се разясниш със себе си и ако нямаш нищо към нещо останете си фр най добре така !

ostanete si priqteli ... shtom vednaj ste skusali pak shte skusate ...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Седете си приятели не ви трябва връзка! !!!!

Гадна си,кво се е*аваш с чувствата му...
    LaraFairie Photography ...

Re: sluchva se neshto mn stranno!Nujdaq se ot syvet...

Цитирай Първоначално написано от ot4aqh se
    Predi 2-3 god se zapoznah s edno mom4e.Stanahme mn dobri priqteli,no s vremeto negovite 4ustva prerasnaha v pove4e.Tragnahme,no ne6tata ne varvqha i slojih krai.Znam 4e mnogo go naranih... Sled tova trudno uspqh da spe4elq priqtelstvoto mu,no vse pak tova stana.Veche godina sme samo priqteli,no tezi dni govorihme za lubov i takiva neshta.Toi kaza 4e ne me e zabravil i az mu priznah 4e ne sam bezrazli4na kam nego...no neznam dali tova beshe pravilno. Ne go obi4am,no opredeleno 4uvstvam neshto mnogo po-razli4no ot priqtelski 4uvstva.Priznah mu...i sega nz kakvo shte stane. Strahuvam se da ne se zalagvam i se strahuvam da ne go zagubq kato priqtel.Daite mi syvet kakvo da napravq.
    Късно е вече. Да беше разбрала какво искаш преди да му кажеш...

Priznah mu...i sega nz kakvo shte stane.
    Клик ми (:

Град
    nqkade tam
    4ovek trqabva da stoi zad dumite si
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Опитали сте,не се е получило и сама казваш че ви е било много трудно да останете приятели.След втора раздяла и евентуално пак да го нараниш ,не мога да си редставя как пак ще останете приятели Така че сама си прецени,но мисля че не си струва да си преебавате приятелските отношения

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    останете приятели! ще ти дам две основни причини. първата е, че както каза LP вие вече сте опитали веднъж, не се е получило и трудно си го върнала до себе си като приятел! искаш отново да рискуваш и да загубиш ли?!
    втората причина е, че ти дори и сама незнаеш какво изпитваш! вместо да говориш прибързани и празни думи, които накрая могат да се окажат далеч от очакванията ти, то най-добре изобщо не започвай с тях
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Guest
    kagi mu da se stege 6toto mi pisna da 4eta za nekvi mom4enca det samo bili naraneni i revat kat ludi kato skusat

da se stegne i da si nameri druga

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Отиваш у тях и направо го "изяждаш" на канапето.
    Аз лично не вярвам в приятелството между момиче и момче... Не бих се борил с чувствата си,при положение,че е споделено... Но...ти си избираш.

We don't need no education ....
    /н ми обръщайте внимание ... слушам една песен и си препявам /
    Incomplete..........

Guest
    mmm i az mislq che trqbva da si ostanete friends!!)

Цитирай Първоначално написано от 6IBIDAK
    И на мене ми се случва нещо много странно....Порасна ми ташак на мястото на 2рата вежда!Какво да правя!?
    Ааа, копеле, на мен ми расте пръст там някъде!! Ама аз ще стана циклоп а ти не налииии
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118431

~

JUMP! JUMP! JUMP ON THE TIGER!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си