- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Нормално ли е да правя секс на 13?
imam edin vupros na kolko godini trqbva da za da prai6 sex v smisul takuv nqkoio put ne6ro mi do6trukva i mi se iska da praa sex ama sum na 13 tfa normalno li e ili en6to ne sum na red
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
em pi4 i az sam na 13 i da ti kaja na si4ki im do6trakva tetava sa hormoni nz ako mi se otdade vazmojnost i imam prezarvativi napadam si4ko mi e nared (bukvalno)![]()
ми то и аз когато го направих за първи път бях на 14 на рд-то ми с неква дет не я познавах един френд я бе6е поканил да ме запознае с нея и тя беше мн по голяма от мен тогава беше на 17 и беше курва...ма кат ти се отдаде възможност нападай![]()
това че на моменти имаш желание да правиш секс според мен не означава че си готов да имаш сериозна сексуална връзка...а ако мислиш да го правиш само за едната нощ това си е твоя работа...лично за мен е глупаво да направиш нещо за което не си готов![]()
Обичкам си те Слънчо!!!
За мен лично на 13 е норамално да си мислиш за секс да ти се приисква, но е реднода поизчакаш още![]()
Мхм,искай си ама поизчакай още малко...Насочи мислите и възможностите си в друга посока...Btw момче ли си или момиче
![]()
4e kak nqma da e normalno sega vlia6 v poberteta i hurmonite besneqt az kut bqh na 13 ska4ah divqh iskah da si sabera pari i da si kupq igra4ka 4e mnogo mi se prave6e ama sega ve4e ne e 4ak tolkova ot kakto si imam seriozna priqtelka i voda seksualen jivot
За мен не е нормално дете на 13 години да прави секс. Точно определена възраст няма, правиш го, когато се чувстваш готов/а. Но не само защото те тресат хормоните, но и защото го искаш. И когато се решиш да правиш секс трябва да си наясно, че това крие опасности и не е само забавление, но и отговорност.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не е нормално 13 годишно Лапе да прави секс.За мене нормалната възраст е от 16 нагоре.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
emi normalno e zashtoto si v poberteta i te udra hurmona![]()
![]()
![]()
Можеш да правиш секс когато си поискаш стига да знаеш какво правиш...
spoko i az sam na 13 tova e normalno nali sa navlizame v puberteta
Abe nai dobre si preceni sama![]()
Spored mene e normalno da ti se iska 6oto sq vliza6 v puberteta i hormonite bu6uvat v teb.Vse pak ti e rano za seks,za men predi 15,16 ne si gotov za tva
\
/
Недей пич, рано ти е още.Почакай още малко.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Samo na mene li mi se vijda.. nenormalno![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Сериозна връзка на 12. Ха-ха-ха.Първоначално написано от hforce
По темата-на 13 не е нормално. Не само това-вредно е. Няма да ви стане нищо да почакате 3-4 годинки!
Давай и след една седмица пусни тема "бременна ли съм "..
a we kvoto i da se govori nemoje da si gotov na 13 naistina i drugite ti go kazaha iz4akai o6te malko![]()
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein