.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64
    Град
    София

Moderated:Нормално ли е да правя секс на 13?

imam edin vupros na kolko godini trqbva da za da prai6 sex v smisul takuv nqkoio put ne6ro mi do6trukva i mi se iska da praa sex ama sum na 13 tfa normalno li e ili en6to ne sum na red

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Еми... с мойто гадже правихме секс като беше на 14 години. Точно ги беше навършила ... 1-2 седмици след това :]
    Клик ми (:

S p a r k
    Guest
    em pi4 i az sam na 13 i da ti kaja na si4ki im do6trakva tetava sa hormoni nz ako mi se otdade vazmojnost i imam prezarvativi napadam si4ko mi e nared (bukvalno)

Това тестостерона и клитора са много опасни работи...
    Клик ми (:

Guest
    ми то и аз когато го направих за първи път бях на 14 на рд-то ми с неква дет не я познавах един френд я бе6е поканил да ме запознае с нея и тя беше мн по голяма от мен тогава беше на 17 и беше курва...ма кат ти се отдаде възможност нападай

това че на моменти имаш желание да правиш секс според мен не означава че си готов да имаш сериозна сексуална връзка...а ако мислиш да го правиш само за едната нощ това си е твоя работа...лично за мен е глупаво да направиш нещо за което не си готов
    Обичкам си те Слънчо!!!

Цитирай Първоначално написано от loli-po
    това че на моменти имаш желание да правиш секс според мен не означава че си готов да имаш сериозна сексуална връзка...а ако мислиш да го правиш само за едната нощ това си е твоя работа...лично за мен е глупаво да направиш нещо за което не си готов
    Глупаво е ама втория път си по-готов от всякога :Р То така да чакаш да ти дойде ... кой ще те чака Аз го направих докато не бях готов и на втория път всичко си беше екстра
    Клик ми (:

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    За мен лично на 13 е норамално да си мислиш за секс да ти се приисква, но е реднода поизчакаш още

Мхм,искай си ама поизчакай още малко...Насочи мислите и възможностите си в друга посока... Btw момче ли си или момиче

ne znam dali e normalno za ostanalite, no za mene e normalno, i az sum go napravil na 13 i momi4eto s koeto go napravih su6to be6e na tolko i na neq i be6e za 1vi put, samo 4e nie hodehme ot 1 godina ve4e i za tva go napravihme tolkova rano

Голям фен Аватара на 50cent
    4e kak nqma da e normalno sega vlia6 v poberteta i hurmonite besneqt az kut bqh na 13 ska4ah divqh iskah da si sabera pari i da si kupq igra4ka 4e mnogo mi se prave6e ama sega ve4e ne e 4ak tolkova ot kakto si imam seriozna priqtelka i voda seksualen jivot

За мен не е нормално дете на 13 години да прави секс. Точно определена възраст няма, правиш го, когато се чувстваш готов/а. Но не само защото те тресат хормоните, но и защото го искаш. И когато се решиш да правиш секс трябва да си наясно, че това крие опасности и не е само забавление, но и отговорност.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Не е нормално 13 годишно Лапе да прави секс.За мене нормалната възраст е от 16 нагоре.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    BG SOFIA
    emi normalno e zashtoto si v poberteta i te udra hurmona

Можеш да правиш секс когато си поискаш стига да знаеш какво правиш...

Guest
    spoko i az sam na 13 tova e normalno nali sa navlizame v puberteta

Град
    BG SOFIA
    Abe nai dobre si preceni sama

EMM za men si e napulno normalno.....6tot i az sam na 13 i na mene ne ponqkoi put,a vsekidnevno mi se slu4va tfa

Spored mene e normalno da ti se iska 6oto sq vliza6 v puberteta i hormonite bu6uvat v teb .Vse pak ti e rano za seks,za men predi 15,16 ne si gotov za tva \/

Ползвай кондом
    На който му се убива време...

Град
    At the world's end
    Недей пич, рано ти е още. Почакай още малко.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Samo na mene li mi se vijda.. nenormalno

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    ne znam dali e normalno za ostanalite, no za mene e normalno, i az sum go napravil na 13 i momi4eto s koeto go napravih su6to be6e na tolko i na neq i be6e za 1vi put, samo 4e nie hodehme ot 1 godina ve4e i za tva go napravihme tolkova rano
    Сериозна връзка на 12. Ха-ха-ха.
    По темата-на 13 не е нормално. Не само това-вредно е. Няма да ви стане нищо да почакате 3-4 годинки!

Guest
    Давай и след една седмица пусни тема "бременна ли съм "..

a we kvoto i da se govori nemoje da si gotov na 13 naistina i drugite ti go kazaha iz4akai o6te malko
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си