.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    За мен лично на 13 е норамално да си мислиш за секс да ти се приисква, но е реднода поизчакаш още
    Съгласна съм!

Да мислиш за това според мен е нормално , но да го правиш по добре изчакай още ... но при всички случай решението си е твое . Обаче не мисля че си достатъчно зряла за да го направиш не че аз съм много по голяма от теб обаче аз също не съм и мисля че и на 15 още ми е раничко за това !

Град
    in ur dreams
    Абе за мен не е нормално, щото ти си дете, хормони, мормони разбирам, ама все пак не мога да го възприема. За мен едно 13 годишно дете не може да се справи с отговорност като секса. Ако почнеш да го правиш утре ще питаш дали не си бременна, щото ти закъснява с два дена. Пък и трябва да срешнеш потходящия човек с който да си направиш сефтето, защтото нещата рятко (да не кажа никога) се случват като във филм.

прай секс бе, като искаш що не... ударил те е хормона просто
    [img][/img]

Guest
    abe hora vie ludi li ste az kato bqh na 13 ne znaeh kvo e tva seks vie tuka ot kolko rano ste se po4nali NQMA ZA KYDE DA BYRZATE jivota e pred vas !!!!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    На 13 ? Ихаа ела да се ебеме тогава .

Град
    California...why not?
    ДЕЦА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Нормално е да ти се иска, но не е нормално да го правиш.
    Аз от 12-годишна не спирах да мисля за секс, но държах фронта до 15.
    Собственост на Canis_Dirus

Нормално е да мислиш много ясно, но за мен е крайно ненормално да го направиш на 13...

slurkovci''OOD''
    Guest
    tfa 4e si na 13 nezna4i 4e nemoje6 da se ebe6
    za seksa nqma vazdrast ima samo vaprosa dali si gotov/a

sladurkovci''OOD''
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nobody
    Нормално е да мислиш много ясно, но за мен е крайно ненормално да го направиш на 13...
    of molq te kfo ne mu e normalnoto za tfa nqma vazdrast

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    За мен не е нормално дете на 13 години да прави секс. Точно определена възраст няма, правиш го, когато се чувстваш готов/а. Но не само защото те тресат хормоните, но и защото го искаш. И когато се решиш да правиш секс трябва да си наясно, че това крие опасности и не е само забавление, но и отговорност.

Guest
    stoi si na zadnika detence takova malko piklivo ......

Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Не е нормално 13 годишно Лапе да прави секс.За мене нормалната възраст е от 16 нагоре.
    I az sam na tova mnenie mn e rano na 13!!!Q se os1znaite
    По земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрете ,чалгари ,прости!дашт вали дашт вали метала победи,вятар духа вятар духа чалгата да го духа!само метал никои друк всички чалгари са боклук!

{{One Tree HIll}}The best!!{{Breyton}}

Супер фен
    v momenta se razviva6,normalno e da ti se pravi,no e mn rano vse o6te ne go pravi
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Po SfEtA I u NaS
    Na 13 puberteta te trese qko..nai-normalnoto ne6ty e da iska6 da prai6 sex ..drug e vaprosa ako prai6 ..tfa spored men ne e normalno

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Еми така като гледам останалите яжно е напълно нормално

Guest
    е как няма да е нормално.... то тука 13-14 годишните пускат забавните теми от сорта на "правих секс бременна ли сам?"
    по темата нормално е да искаш както писаха по горе но е редно да изчакаш ПОНЕ още 2 год. а и най-важното е да си готов за това!

Guest
    Не, не е нормално, нито на 14, нито на 15, 16, 17... Вашто не е секс... Вашето е педофилия... Недорасли гамени... големите гъзари, да ви тръшне СПИН-а всички до един!

Фен
    Град
    По света и у нас
    Нормално,ненормално имаш ли възможност праскай

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Samo na mene li mi se vijda.. nenormalno
    i na men mi se vijda nenormalno.....ama moje i nie da sme zle,ne se znai

:)

НормАлно е щото те пере хормона ! Ей я се осъзнайте вие в ред ли сте ?!
    Моето лично мнение е че се прави тогава когато си готов/а но едва ли дете на 13 ще е готово за такава стъпка!!! Не няма възрастова граница но все пак ... На 13 .. Тва за мен е ненормално !!!! И не само аз съм на това мнение
    Съвет: Изчакай поне на 15 да станеш!!!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ne nared si si v dne6no vreme si4ki se ebat ot 12,13,vie ste prosto edni "K*RVI" ni6to pove4e... ebi si se kat iska6
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

ОууУу Не , Не , Не ! Как да е нормално ?! Даже си закъсняла твъъърде много.. Що не започна на 10 ? Тамън сега щеше и перфектен опит да си имаш в сексуална насока .. По темата.. Ходи си играй с куклите барби .. малка си
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    За мен лично на 13 е норамално да си мислиш за секс да ти се приисква, но е реднода поизчакаш още
    даам и аз съм на това мнение има още време - живота е пред теб . изживей си детството

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си