.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: sex

Guest

sex

iskam da vi popitam kolko pyti na den/dni/ e normalno da se pravi sex,i kakva prodyljitelnost

Град
    София
    Kolkoto iska6 pone az taka mislq....vupreki 4e sum leko devstvena

Град
    in_the_middle_of_nowhere
    леко това е като да си "малко бременна"
    Зачем живешь на свете этом?
    Какая у тебя мечта?
    Задумался - ли над ответом?
    А есть ли у тебя она?

Guest
    на мен рекорда ми е 6 пъти ама здраво и то беше много скоро
    с приетеля ми бяхме на море и иии един ден не излезнахме от стаята искам пак!

не можеш да кажеш колко пъти е нормално... зависи от толкова много неща...най-вече от настроението на двамата партниори и от желанието им... има дни в който ти се иска да го правиш цял ден и други в който изобщо не ти е до това...така че е много относително...
    Обичкам си те Слънчо!!!

Цитирай Първоначално написано от Make_Love
    Kolkoto iska6 pone az taka mislq....vupreki 4e sum leko devstvena
    Ех да имах и аз тази възможност( време няма ) и аз да го правя колкото си искам Много е навитак така...

Колкото искаш правиш, по колкото искаш време :Р Колко издържиш е т'ва е :Р Ама не вярвам на някой да му се ебе цял ден... едно и също
    Клик ми (:

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    И какво сега Аз ти определям, че е нормално веднъж в годината и ти забранявам да правиш секс повече от това! Айде послушай ме Естествено, че го парвите, когато имате желание и възможност за това

Град
    Варна
    По колкото си искаш!!!!!!!!!!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

не разбирам още

колкото ти се иска и докъто устискаш.

Град
    plovdiv
    4uval sym 4e ako go prai6 seki den ne e hubavo po pove4e ot 3 pyti ako e za izklu4enie ako moi6 go digne6 i 50 np
    izvineti tyi sirini prodava li sa

Guest
    epaaa ako go praish vseki den po 10 puti...sled 1-2 sed nema da ti haresva sexa ve4e....

Зависи и от 2мата партньори . На мене лично 2 до 3 часа са ми съвсем достатъчни на ден .. аз естествено не правя секс всеки ден. На всеки желанието е различно ..

и аз съм на мнение 4е можеш да го правиш колкото искаш и най-ве4е колкото издържиш .... моят приятел ако може по цял ден само това ще прави. за сега рекорда ни е 7 пъти в един ден ноо нямам намерение да го подобряваме 4е след това едва ли ще мога да ходя нормално ...
    This is my December
    This is my time of the year
    This is my December
    This is all so clear
    This is my December
    This is my snow covered home
    This is my December
    This is me alone

Няма точно определен брой, нито време. Првиш го колкото искаш, зависи само от теб и приятелят/приятелката ти.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    At home...
    Аз прая всеки ден поне по веднъж.Продължителността е около 30-40 минути

Град
    varna

Re: sex

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    iskam da vi popitam kolko pyti na den/dni/ e normalno da se pravi sex,i kakva prodyljitelnost
    a az iskam da vi popitam vazmojno li e da ima tolkova ograni4eni i t1pi hora 4e da zadavat tolkova maloumni vaprosi???? dne6nite deca se pi6at za mn znae6ti na tema sex, da ama ne! jalka kartinka, posle 6to imalo idiotski temi....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си