Значи най-накрая се решевам да пусна тема макар и не от рег-а си.Питам вас понеже няма кои да ме посъветва просто защото не мого да споделя с никои.Историята е следната има едно момче което много харесвам,мога а кажа че го и обичам защото имам чуства към него вече 4 години,и ето тук идва проблема,това момче е най-добрия ми приятел.Друго което ще спомена е че е бивше гадже на най-добрата ми приятелка,но те вече не могат да се гледат защото тои я обичаше а тя си игра с него дълго време и много го нарани.Онзи ден си седяхме вечерта двамата на една пеика и тои ме целуна ,и се целувахме 10 минути,а тои преди ми е казвал че имам страхотен характер и иска някои ден да се съберем и че ще сме страхотна двоика,НО тои си пада леко несериозен бил е с мн момичета и единствената която е обичал е моята фр,и когато се целувахме аз се драпнх и му казах че имам чуството че предавам фр си а тои каза че одавна вече не ходят и че не я обича а и в краина сметка ние просто сме се били целували,Това стана преди около седмица и от тогава сме се виждали само 1 път(нещо съм настинала и не излизам мн) и то за малко тои ме гушна пита ме как съм и после тръгна защото едни момчета го чакаха,но си пишем секи ден шегуваме се тои ме пита кога пак ше си седим сами на пеиката абе изобщо прави ми намеци
И се чудя дали е сериозен да тръгна ли с него и заслужава ли си да рискувам приятелството ни ? Моля ви даите ми съвет защото не мога да кажа на приятелките се защото с него се разбранме да е таина

П.П. Благодаря на всички които прочетоха цялата тема и на тези които ще напишат нещо