.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: s1vet?

Guest

s1vet?

eto situaciqta..az i toy-godina i neshto bez s*x i dvamata sme devstveni..sega super mn go iskam..iskam da spq s nego..e ne tochno da spim..jalka li shte s1m ako mu go kaja..ei taka v prav tekst..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не няма да си жалка.Сексът е нещо напълно нормално . Може би и в приятеля ти има желание,но и той сигурно се страхува да направи първата крачка.Поговорете си за това и ако и двамата го искате,просто действайте.Късмет и не се сдухвай.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Давай в прав текст. Кажи му, че искаш да му се оттдадеш напълно, да почувстваш и тази емоция, да усещаш своето голо тяло до неговото и тн и тн.

Как жалка бе Сладур
    Клик ми (:

кажи му, няма защо да си мълчиш...по-скоро ще се зарадва от колкото да си помисли че си жалка...
    Обичкам си те Слънчо!!!

Може и той да мисли като теб Няма да си жалка определено...

Точно обратното на жалка =D>
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Варна

Re: s1vet?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    eto situaciqta..az i toy-godina i neshto bez s*x i dvamata sme devstveni..sega super mn go iskam..iskam da spq s nego..e ne tochno da spim..jalka li shte s1m ako mu go kaja..ei taka v prav tekst..
    Защо да си жалка?!?!?! Аз на моя приятел му го казах в прав текс!Според мене не съм изглеждала жалка!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Давай Мацко си4ко е в твойте ръце

Ние сме с теб .. само се моли да не е ръждясъл ..
    ... В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон ... (24 Hour Party People) ...

НЕ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ,КОИТО ЗАСЯГАТ МОЯ И Т.Н. - АКО НЯКОЙ ИСКА ДА МИ ОТГОВОРИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН,ДА ГО НАПРАВИ ЧРЕЗ ЛС

Go Go Go Последното нещо, което ще помисли е, че си жалка Какво по-хубаво от това гаджето да ти каже в прав текст - давай да се почваме

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    От личен опит ти казвам, че година и нещо без секс значи истински чувства и 100% желание за секс с другия. Действай стига да си над 16 години де!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    От личен опит ти казвам, че година и нещо без секс значи истински чувства и 100% желание за секс с другия. Действай стига да си над 16 години де!
    na 17 i polovina s1m..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Идеално токага. Просто му кажи. Не е сложно. А и може да не му кажеш, а просто да го притиснеш, да го опипаш...........той ще се усети. Успех

Guest
    mersi..shte deistvam smelo

Guest
    Na men mi se slu4i po4ti sa6toto. Nedei se 6a6ka kazva6 direktno! Nai veroqtno da se stresne dosta ama 6te se opravi! 99% toi 4aka ti da kaje6 kogato iska6 i si gotova! Uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си