- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- s1vet?
eto situaciqta..az i toy-godina i neshto bez s*x i dvamata sme devstveni..sega super mn go iskam..iskam da spq s nego..e ne tochno da spim..jalka li shte s1m ako mu go kaja..ei taka v prav tekst..
Не няма да си жалка.Сексът е нещо напълно нормално .Може би и в приятеля ти има желание,но и той сигурно се страхува да направи първата крачка.Поговорете си за това и ако и двамата го искате,просто действайте.Късмет и не се сдухвай.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Давай в прав текст. Кажи му, че искаш да му се оттдадеш напълно, да почувстваш и тази емоция, да усещаш своето голо тяло до неговото и тн и тн.
кажи му, няма защо да си мълчиш...по-скоро ще се зарадва от колкото да си помисли че си жалка...![]()
Обичкам си те Слънчо!!!
Може и той да мисли като тебНяма да си жалка определено...
Точно обратното на жалка=D>
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Защо да си жалка?!?!?!Първоначално написано от Анонимко
Аз на моя приятел му го казах в прав текс!Според мене не съм изглеждала жалка!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Давай Мацко си4ко е в твойте ръце![]()
Ние сме с теб .. само се моли да не е ръждясъл ..![]()
... В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон ... (24 Hour Party People) ...
НЕ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ,КОИТО ЗАСЯГАТ МОЯ И Т.Н. - АКО НЯКОЙ ИСКА ДА МИ ОТГОВОРИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН,ДА ГО НАПРАВИ ЧРЕЗ ЛС
Go Go GoПоследното нещо, което ще помисли е, че си жалка
Какво по-хубаво от това гаджето да ти каже в прав текст - давай да се почваме
![]()
От личен опит ти казвам, че година и нещо без секс значи истински чувства и 100% желание за секс с другия. Действай стига да си над 16 години де!
na 17 i polovina s1m..Първоначално написано от krem4et0
Идеално токага. Просто му кажи. Не е сложно. А и може да не му кажеш, а просто да го притиснеш, да го опипаш...........той ще се усети. Успех![]()
mersi..shte deistvam smelo![]()
Na men mi se slu4i po4ti sa6toto. Nedei se 6a6ka kazva6 direktno! Nai veroqtno da se stresne dosta ama 6te se opravi! 99% toi 4aka ti da kaje6 kogato iska6 i si gotova! Uspeh![]()