.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Te4enie

nikoletka
    Guest

Te4enie

Zdraveite!
    Porovih se vav foruma i namerih nqkolko temi za bqloto te4enie no nito edna ne mi var6i rabota.Za tova bih iskala da vi popitam ako ste imali s kakvo ste uspqli da go mahnete. Imam go ot pone godina i sam hodila na genekolog mnogokratno. Izpisvat mi se hap4eta, postavqm gi ima efekt za nqkolko dni sled le4enieto i vsi4ko se povtarq. Ve4e neznam kakvo da pravq. Bih opitala i ne6to s bilki dokolkoto znam smradlika i laika, no edva li samo ot tova 6te mi mine. Ta kakvi medikamenti ste izpolzvali i koe vi pomogna.
    Blagodarq predvaritelno!

Мега фен
    Град
    София
    Поэната работа....
    Решението все още не е намерено,поне от мен
    [size=7][b][u]fosse cos

Пийте бял равнец на хапчета.Доказано е,че влияе до почти пълно излекуване..много мои близки жени са го ползвали и установихме,че има ефект.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Щом гинеколога ти предписва медикаменти и пак имаш течение,значи това е естесвеното ти вагинално течение.За него лек няма!Но ако искаш изпробвай нещата,които другите по-горе са ти написали.Ако лекарят не ти е казал че е сериозно,значи няма от какво да се притесняваш!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

izvinqvai ama vsi4ki go imame tva e estestveno vaginalno te4enie da si 4uvala za ejednevni prevrazki boje gospodi

Това нещо е много упорито. Аз лично бих се доверила единствено на лекар. Не се наемам да изпробвам разни неща там долу... Всяко момиче се е оплаквало от течение... само едно момиче знам, което няма Ти трябва да си следиш течението сама. Просто наблюдавай колко е обилно и всичко останало. Ако ти се стори, че има нещо нередно отиваш на лекар. Мисля, че не трябва да се мъчиш сама да го спираш...
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Проблемите с течението са легендарни просто...
    Аз самата също съм ходила на гинеколог, предписвали са ми хапчета, но всяко чудо за 3 дни както се казва. Самото то изглежда си има свой график и си го спазва - ту е по-силно, ту никакво го няма... И все пак адски се плаша от това понякога.
    Не знам доколко е нормално, но все пак бих ти препоръчала действително да го следиш и да си посещаваш гинеколога редовно, защото от нещо малко може да стане нещо голямо, а това след себе си води други последствия. Успех
    Самота обгръща върхове, покрити в сняг
    и слънцето не може да пречупи студения им мрак,
    но вяра пак остава и изхвърля студа от нашите сърца.
    Едничка, кратка радост и после пак така...
    Но докога?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си