- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ohhhhhhh, neznam
Mnogo molq da mi pomognete... S gadjeto mi ne sme zaedno ot mnogo vreme i toi v subota zamina na more! Az vsqka sutrin i ve4er mu pi6a sms-4eta za lekano6t i dobroytro a toi ot 2 dena ne mi e pisah! Posledniq sms ot nego be6e mnogo studen, vse edno ne sme gadjeta mi sum nekav negov fr!![]()
![]()
![]()
Mnogo mi e gadno i ne znam kakvo da si mislq ve4e!!!!! Daite suvet kak da razbera dali mi izneverqva ili dali me otbqgva! Pls i bez gadni komentar4eta
![]()
![]()
сигурна ли си?Първоначално написано от zai4o
![]()
Ми говори с него!Първоначално написано от zai4o
[size=7][b][u]fosse cos
Хващаш влака и айде на морето при него!
ami druj se i ti po sashtiq nachin kum nego......i ako te pita zashto taka se durjish s negokaji mu vsichko/pogovorete .. ako nishto ne ti kade znachi tolkova mu puka za teb![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ей, момиче - човекът е на почивка - дай му малко въздух...
сега и да го мислиш-полза-никаква
изчакай да се върне и тогава се уточнете![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
Тея телефони освен да пращат смс-и могат и да звънят...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Обади му се и ако се държи по същия начин,докато не се върне от морето не му пиши,а като се върне го остави той да направи първата крачка да се свърже с теб.Недей да търчиш по него като кученце, без да знаеш как стоят нещата.Като си дойде ,ще имате време да говорите и предполагам ще ти обясни защо се е държал така и т.н. Засега,просто се въоръжи с търпение
Понякога когато хората са далеч от гаджетата си се държат малко студено(знам от личен опит, и пак казвам ПОНЯКОГА) Дай му малко въздух на човека, явно прекаляваш с вниманието към него, когато почувства твоята липса( ако я почувства) той сам ще ти се обади или ще ти напише мил СМС! Айде не се тормози толкова!![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
А стига бе.Първоначално написано от sladko_dete
Идиотите знаят баси яките трикове...
=D>Първоначално написано от sladko_dete
Неподходящ размер на снимка в подпис!
опитай се да му се обадиш. ако той се направи на чукнат и не си вдигне телефона, или го направи но пак се държи студено, то не се напрягай повече! говорете очи в очи чак когато се прибере и виж как е положението, чак тогава реши какво да правиш! но той не те ли потърси докато е там го заеби, такива "путки" с извинение, дето се измъкват от положението по "бели гащи" се наричат страхливци!Първоначално написано от zai4o
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
A ne moje li prosto da iska malko da ostane nasame sus sebe si za nqkolko dni?!Vuzmojno e da iska pochivchica... da te probva kakvo shte napravish ako ne ti pishe... zavisi ot choveka kolko durji na teb i kakvi sa vi otnosheniqta...
Ama ima i hora deto sa pravi..ti ne mojesh li da mu zvunnesh i na maitap da kajesh "ei milo,kude se izgubi we pomislih,che si potunal v moreto:Pp" da vidim togava kakvo shte ti kaje.
Може да си е фанал нещо за морето....знае ли се..най добре фащай влака..или го чакай да се завърне![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Izoliraj se totalno ot nego. Ne mu pishi i ne mu zvuni. Tva spored men e naj-dobroto. A kato se vurne-pogovrete. Ne mu dosajdaj i mu otgovarjai samo ako toj te pita neshto ili ti pishe. I taka.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Интересно.Първо казваш,че не сте заедно,а после все едно не сте гаджета а само приятели.
![]()
Не разбирам само защо му пращаш смс-и , а не му се обадишнали сте гаджета?!? Обади му се и поговорете
![]()
обади му се и го питай напрао що не отг.![]()
Аз лично бих спряла да пращам смс-си е не бих му се обаждала....мисля че достатъчно си направила като си му пускала мили смс-4ета и сутрин и вечер в което няма нищо лошо, но щом си усетила студенина просто се отдрапни и чакай. Ако наистина държи на теб той сам ще те потърси и тогава може да поговорите, но без обвинения, ако ли не той губи. И разбери мъжете са ловци те обичат те да преследват жените, а не обратно....може от време на време разбира се с мярка да се правиш на малко по недостъпна и да видиш как сам ще дотича при теб![]()