.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Guest

Той ми се обажда, а не ме е виждал..

Toi mi se obajda vseki den po telefona i mi kazva che me obicha, a dori ne me e vijdal na jivo ..Skoro shte doide da me vidi..VIe kakvo mislite dali lubovta mu e istinska

Голям фен
    Град
    на луната
    За мен такав любов не е истинска! Не искам да те отчайвам, ама не можеш да обичаш човек, който не си виждал!Вярно познава до някаква степен характера ти, но това не е достатъчно, поне според мен!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    ЛЪЖА

НЕ е истинска!
    LaraFairie Photography ...

Фен
    Град
    Sofia
    За любовта няма граници

Град
    California...why not?
    хехе, има граници, имааааа
    въпросът е дали си готов да ги прекрачиш...
    по темата - тва са някви детски лигави историйки...
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

Фен
    Град
    Sofia
    Това,че вие не можете да изпитате такава любов незначи, че друг неможе

Фен
    Град
    Sofia
    Айде бе що млъкнахте

dianataaaaaaaaaaaaa
    Guest
    O mila nz kak moje da vqrva6 na takiva tipove,toi qvno neznae kakvo e da obicha6 sled kato ti go kazva bez da te e vijdal...

Цитирай Първоначално написано от dianataaaaaaaaaaaaa
    O mila nz kak moje da vqrva6 na takiva tipove,toi qvno neznae kakvo e da obicha6 sled kato ti go kazva bez da te e vijdal...
    Да, а може и да не знае ква е тъпа и грозна.

Re: toi mi se obajda a ne me e vijdal..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Toi mi se obajda vseki den po telefona i mi kazva che me obicha, a dori ne me e vijdal na jivo ..Skoro shte doide da me vidi..VIe kakvo mislite dali lubovta mu e istinska
    Ще видим дали ще ти поиска секс още от първия път като се видите
    Клик ми (:

Град
    BG Haskovo
    na men m,i se slu4i sa6oto.. pi6e mi neprekasnato ,zvani mi i mi kazva 4e me obi4a 4e mu lipsvam...t.n. Vidqhme se i be6e mn hubavo hodihme 4 meseca.Be6e nai-romanti4noto mom4e s koeto sam hodila.
    Probvai ni6to ne gubi6,moje samo da spe4eli6
    Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Незнам как може да обичаш някого без нито да си го виждал,нито да си го опознал както трябва.Аз лично мисля че е нещо несериозно

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Незнам как може да обичаш някого без нито да си го виждал,нито да си го опознал както трябва.Аз лично мисля че е нещо несериозно
    Така си писах аз преди няколко години с едно момиче и накрая се видяхме и какво... трудно си казахме дума-две Опознай някой, прекарарай известно време с него пък после мисли за развитие
    Клик ми (:

Град
    California...why not?
    Евала, Маджестик! Подкрепям с две лапи
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

Голям фен
    Град
    _SilencE_

Re: toi mi se obajda a ne me e vijdal..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    не питай дали любовта му е истинска, а по-скоро дали изобщо има любов според мен той си търси забавление, запълва си времето с теб. засега явно си му интересна, но какво ще стане утре или в други ден не се знае... и аз бях така, и аз представлявах интерес за един "мъж" (кавичките не са случайни ), но нещата приключиха доста бързо, при все това, че всеки ден ми се обаждаше и ме търсеше... и постоянно почти се виждахме!
    та съвета ми е да не влагаш големи надежди, всъщност недей влага никакви! карай я по през пръсти и не си давай много много зор за него и за мнимите му чувства! прави си хубавото, кефи се на мига, но не надничай в бъдещето... със сигурност тази гледка там няма да ти хареса що се отнася до "вас"
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Guest
    Цитирай Първоначално написано от muhlqsal 4orap
    Цитирай Първоначално написано от dianataaaaaaaaaaaaa
    Да, а може и да не знае ква е тъпа и грозна.
    A na teb kato ti gl3dam nicka si li4i kolko si tup i grozen

Guest
    e na snimka me e vijdal ..whatever .. i ne e nekfo lape dokolkoto znam

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    prosto se vijte i shte razberesh sama dali prehvurchat iskri mejdu vas.A nishto ne spomenavash ti vlubena li si v nego?!zapitai se ti mojesh li da se vlubish v nego ot razstoqnie.Vse pak toi tepoznava kato harakter nali?togva kakvo mu prechi da se vlubi v teb kato chovek.A i shtom kazvash,che te e vijdal na snimka..makar i razlikata mnogo puti da e kosmicheska.Vijte se.samo tova moga da ti kaja.. i sled tova si zadavai takiva vuprosi.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Guest
    Hah, abe vij nared li ste? I kvo kato ne sa se vijdali? MOje bi prosto mn e haresal haractera i, zashto pochti vs si mislqt che iska da q izpolzva? I vse pak, dano nakraq da ne se okaje nqkoj umstveno izostanal, kojto e nqmal nikakvo zanimanie osven da svalqmackite po telefona. :P

Град
    At the world's end
    Hahah
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

;]

Mm az li4no mislq 4e ima malka veroqtnost da e taka.. 6ot po telefona s16to moje da te upoznae 4ovek..ne mn dobre no moje... predi i az si govorih s edno mom4e mn d1lgo vr i kazva6e 4e me obi4a au i sled tva se vidqhme i ne be6e razli4no daje be6e po hubavo .. ne trqbva da te e strah ot tova kato se vidite dali 6e te haresa toi tr da uspoznae du6atata ti za da te obikne kolkoto i banalno da zlu4i a du6ata ne se upoznava 4rez v1n6niq vid..:}

Guest

Re: ;]

Цитирай Първоначално написано от nasity
    Mm az li4no mislq 4e ima malka veroqtnost da e taka.. 6ot po telefona s16to moje da te upoznae 4ovek..ne mn dobre no moje... predi i az si govorih s edno mom4e mn d1lgo vr i kazva6e 4e me obi4a au i sled tva se vidqhme i ne be6e razli4no daje be6e po hubavo .. ne trqbva da te e strah ot tova kato se vidite dali 6e te haresa toi tr da uspoznae du6atata ti za da te obikne kolkoto i banalno da zlu4i a du6ata ne se upoznava 4rez v1n6niq vid..:}
    Da de ama vunshniqt vid ti suzdava naj-dobroto vpechatlenie v nachaloto. DA ne bi da ne e taka?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не-думите му са лъжа.Как ще те обича,когато дори не те е виждал?

Град
    At the world's end
    Moje ama tr da e nqkva super emociaonalna lichnost koqto dori moje da ti chete mislite prez telefona
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си