- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ми се обажда, а не ме е виждал..
Toi mi se obajda vseki den po telefona i mi kazva che me obicha, a dori ne me e vijdal na jivo ..Skoro shte doide da me vidi..VIe kakvo mislite dali lubovta mu e istinska![]()
За мен такав любов не е истинска! Не искам да те отчайвам, ама не можеш да обичаш човек, който не си виждал!Вярно познава до някаква степен характера ти, но това не е достатъчно, поне според мен!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
ЛЪЖА
НЕ е истинска!
LaraFairie Photography ...
За любовта няма граници![]()
хехе, има граници, имааааа![]()
въпросът е дали си готов да ги прекрачиш...
по темата - тва са някви детски лигави историйки...![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
Това,че вие не можете да изпитате такава любов незначи, че друг неможе![]()
Айде бе що млъкнахте![]()
O mila nz kak moje da vqrva6 na takiva tipove,toi qvno neznae kakvo e da obicha6 sled kato ti go kazva bez da te e vijdal...
Да, а може и да не знае ква е тъпа и грозна.Първоначално написано от dianataaaaaaaaaaaaa
na men m,i se slu4i sa6oto.. pi6e mi neprekasnato ,zvani mi i mi kazva 4e me obi4a 4e mu lipsvam...t.n. Vidqhme se i be6e mn hubavo hodihme 4 meseca.Be6e nai-romanti4noto mom4e s koeto sam hodila.
Probvai ni6to ne gubi6,moje samo da spe4eli6![]()
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
Незнам как може да обичаш някого без нито да си го виждал,нито да си го опознал както трябва.Аз лично мисля че е нещо несериозно
Евала, Маджестик! Подкрепям с две лапи![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
не питай дали любовта му е истинска, а по-скоро дали изобщо има любовПървоначално написано от Анонимко
според мен той си търси забавление, запълва си времето с теб. засега явно си му интересна, но какво ще стане утре или в други ден не се знае... и аз бях така, и аз представлявах интерес за един "мъж" (кавичките не са случайни
), но нещата приключиха доста бързо, при все това, че всеки ден ми се обаждаше и ме търсеше... и постоянно почти се виждахме!
та съвета ми е да не влагаш големи надежди, всъщност недей влага никакви! карай я по през пръсти и не си давай много много зор за него и за мнимите му чувства! прави си хубавото, кефи се на мига, но не надничай в бъдещето... със сигурност тази гледка там няма да ти хареса що се отнася до "вас"![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
A na teb kato ti gl3dam nicka si li4i kolko si tup i grozenПървоначално написано от muhlqsal 4orap
![]()
e na snimka me e vijdal ..whatever .. i ne e nekfo lape dokolkoto znam
prosto se vijte i shte razberesh sama dali prehvurchat iskri mejdu vas.A nishto ne spomenavash ti vlubena li si v nego?!zapitai se ti mojesh li da se vlubish v nego ot razstoqnie.Vse pak toi tepoznava kato harakter nali?togva kakvo mu prechi da se vlubi v teb kato chovek.A i shtom kazvash,che te e vijdal na snimka..makar i razlikata mnogo puti da e kosmicheska.Vijte se.samo tova moga da ti kaja.. i sled tova si zadavai takiva vuprosi.
Hah, abe vij nared li ste? I kvo kato ne sa se vijdali? MOje bi prosto mn e haresal haractera i, zashto pochti vs si mislqt che iska da q izpolzva? I vse pak, dano nakraq da ne se okaje nqkoj umstveno izostanal, kojto e nqmal nikakvo zanimanie osven da svalqmackite po telefona.:P
![]()
Hahah![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Mm az li4no mislq 4e ima malka veroqtnost da e taka.. 6ot po telefona s16to moje da te upoznae 4ovek..ne mn dobre no moje... predi i az si govorih s edno mom4e mn d1lgo vr i kazva6e 4e me obi4a au i sled tva se vidqhme i ne be6e razli4no daje be6e po hubavo .. ne trqbva da te e strah ot tova kato se vidite dali 6e te haresa toi tr da uspoznae du6atata ti za da te obikne kolkoto i banalno da zlu4i a du6ata ne se upoznava 4rez v1n6niq vid..:}
Da de ama vunshniqt vid ti suzdava naj-dobroto vpechatlenie v nachaloto. DA ne bi da ne e taka?Първоначално написано от nasity
![]()
Не-думите му са лъжа.Как ще те обича,когато дори не те е виждал?
Moje ama tr da e nqkva super emociaonalna lichnost koqto dori moje da ti chete mislite prez telefona![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz