- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ми се обажда, а не ме е виждал..
na men sa6to mi kazva6e 4e me obi4a i t.n. i taka bqhme okolo 2 meseca i pove4e mojeama to posle ni6ot ne izleze pone be6e razbrano mom4eto i vednaga me useti 4e ni6ot niskam sled kaot se vidqhme
s dve dumi nemam dumi
spored men, takiva mom4eta sa samo tezi koito ne mogat da si namerqt gadje na jivo, i tolko gi e sram 4e tela e ednistvenoto sredstvo ili pak pc tone o4akvai ne6to veliko...sigurno e nqkoi mn zapadnal.... edin 4ovek ne moje ponqkoga s godini da kaje obi4am te, a ti mi govori6 po tela bez da te ebijdal? nqma logika!!!
Първоначално написано от ™G-Baby™
mda..Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
~!1912!~
Начин да се обичате без да се познавате е почти невъзможен...особено ако сте се намерили в чата ...излезте ,вижте се ако се харесате му мислете![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Lubov ne e, a uvlechenie..a ot vas veche si zavisi, dali shte se prevyrne v lubovNo po princip shtom ne te e vijdal a ti go kazva po telefona, znachi nqma mn bogat opit s momichetata i..abe, ne ochakvai mn ot parvata sreshta
![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
очевидно иска да те ЕБЕ иначе за кво ще идва у вас, хмм да не е психопат и да иска да ТРЕПЕ, или да КРАДЕ
нищо добро няма да излезе от това
моногамия рулзз, яще шит курви
НЕ!![]()
You`re frozen when your heart is not open..
kratko i qsnoПървоначално написано от Bubu
![]()
![]()
![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Първоначално написано от cracken
добре бе шефе ти кво обичал си някой без да си го виждал ли?
ае ся да не се излагаме...
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Не мисля, че трябва да вярваш много-много на думите му.Не можеш да обичаш човек, когото не познаваш, не знаеш какъв човек е.Може би преувеличава.
И на мене са ми ги говорили такива ...))) от сега ти казвам... може и да се разочероваш много от него ! смисъл да не е това което мислиш че е ..
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
Първоначално написано от {!}sLuNcHeVaTa{!}
До подателката на темата: Довечера пак ще ти звънна.![]()
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here