.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Ивето
    Guest

Пари ми отдолу...

Преди малко четох тука във форума, че оцета помага за да не се забременее!!! И понеже правих секс без презерватив и се уплаших много и реших да пробвам... И сега ми пари отдолу и отвътре... много е гадно!!! Какво да правя? Моля ви кажете!!!

Не се шегувам!!! Съвсем сериозно - много ми пари и става все по силно...

Guest
    измии я с веро ... ако не мине в краен случай с ЦИФ можех да се остържеш

Ивето
    Guest
    Моля Ви, не се шегувайте!!! Найстина ми е много гадно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Моля ви, кажете ми какво да правя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    plovdiv
    izmii se be tolko li slojno ti se struva ili si sloi zahar kiselo i sladko sa neutralizira ama led tva 6 ti lepne sry ako si seriozna malko 6egovito ama tva m ie na akyla
    izvineti tyi sirini prodava li sa

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Аз чух, че като си отрежеш лявата ръка помага против бременост.
    Пробвай го другия път....
    Като си шматка така е, ся ще пари и ще търпиш.
    Кат няма кондом да беше зела някви хапчета вместо да мушиш разни шишета с оцет дет не триаа.
    - Всички авто-части на едно място!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ти да не си се мазала с този оцет отдолу Ццц ходи се измий едно хубаво.Ама мислете малко бе хора,тея глави не са ви само за украшение.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    абе тя хубаво е турила оцета ама то без тайната съставка не се получава ефекта ... са треа да намериш прах от слонски *** и крачета от п*ткозавър

Ивето
    Guest
    Ама вие май найстина не ми вярвате!!! Всички се шегувате с мен........................................ А на мен вече ми се насълзват очите от паренето!!!
    Разбира се, че пробвах да се измия, ама така само ми намаля паренето отвъно, но не и отвътре................ МОЛЯ ВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Ивето
    Ама вие май найстина не ми вярвате!!! Всички се шегувате с мен........................................ А на мен вече ми се насълзват очите от паренето!!!
    Разбира се, че пробвах да се измия, ама така само ми намаля паренето отвъно, но не и отвътре................ МОЛЯ ВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Не се шегувам,просто ми е някакво странно как можеш да правиш такива глупости,на 10 ли си Ако до утре паренето не спре,върви на гинеколог,че може да си си раздразнила гениталите с този оцет.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

ох боже нищо вярно

kran4eto
    Guest
    emi 6tom ti pari otvatre zn 4e trqbav da si napravi6 promivka i otvatre toest mojebi v damski du6 da sloji6 voda i da si napravi6 edna promivka i otvatre mojebi taka kato se izmie6 i tam 6te ti spre pareneto.az taka mislq.6to ne probva6???

Ще се оправи , спокойно ! Нищо сериозно нормално е да пари.

Като начало се научете да мислите и след това правете секс. Опитай пак да се измиеш. А ако не мине отивай на лекар, за да не стане по-лошо.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

nz ama moje i da se stigne do sterilitet ako ne deistvash vzemi si ot niakoi sekshop pompa ima edni pompi kadeto se palnat ot vatre i si slagash vav klitora trabichkata izmi hubavo i otidi pri genikolog nai dobre ...!>!>>!!!!!USPEH!!!!

Град
    At the world's end
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Кат няма кондом да беше зела някви хапчета вместо да мушиш разни шишета с оцет дет не триаа.
    Edna fr go e probvala dva puti. Sq se chudq kak oshte turpi jivota
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Направи си вагинална промивка с дамски душ, измий се със сода и ако още пари-на лекар!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    хубаво е да има такива теми на които да се послееш хубаво (за малко да падна от стола )

Re: Пари ми отдолу...

Цитирай Първоначално написано от Ивето
    Преди малко четох тука във форума, че оцета помага за да не се забременее!!! И понеже правих секс без презерватив и се уплаших много и реших да пробвам... И сега ми пари отдолу и отвътре... много е гадно!!! Какво да правя? Моля ви кажете!!!

Не се шегувам!!! Съвсем сериозно - много ми пари и става все по силно...
    Измии се добре. Без нищо. Само с хладка вода. Изчакай 10 - 15 минути и ако усетиш облекчение добре. Ако не, се посъветвай с доктор. Има телефони за анонимни консултации. Действат наистина. Хубаво е ако наистина стане по-лошо да се консултираш с доктор или някоя приятелка. Все някой ще знае какво да прави

П.П. Всички сте ебати хората... момичето има проблем. Да сбъркало е, не е преценило. Вие като се праите на света вода а да ви видя преди две три години кви сте били... сбъркало е и има проблем а ние вместо да и помогнем се праите на мангасари... това не е целта на този форум !!! Никой не е безгрешен, а особено някои тука като вас !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си