- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- imali nqkoi na 12 tuk koito da ne se e EBAL
Аз съм на 15 почти 16 и още не съм се е**ла, пък познавам лапета дет за почнали още от 11 да го праят....![]()
emi da de tva kazvam.te tiq lapeta me draznat 6tot sedqt o6te pravi pod masata a sa se ebali [-o<
Ем след време кат им провисне сливата ша са осъзнаят ама ша е късно вече....![]()
hahah da prava si![]()
![]()
![]()
Боже мили![]()
![]()
Докъде стига тоя свят?
Първоначално написано от Th3MaN
ne pitaipo dobre
hahahahahahaha nz ma spoded men na po 11 kato kazvate do kam 14 daje i 15 ne sum sigoren 4e pove4eto zn dali im se edbe ili im se pikae ma nqma zn
абе заква мода говорите бе било мога я млакнете като искат да се ебат и на 10 имат си майки и бащи!!!Много се дразня като някоя на 16 ми каже като станете на толкова и толкова и се прави на света дева...Аиде ти като си на 16 квокато а иначе и аз не го одобрявам и не мисля че е мода като си от голям град си курвичка попринцип още от 1-вия ден...В моя град що тия на 12 и са по люлките а тия колкото мен са само по кафетата,А?Спрете с тва щото не всички са еднакви,ако говорите са Софийските курви ОК ама не слагайте всички под общ знаменател нито 92,93,94,95 nabor...някой са аз несъм и това ме обижда като го кажете че сме курви...Ай си гледайте живота...А до тая кадето писа темата теб пък кво те барка,като искаш и ти иди се наеби и няма да те е ЯД!![]()
деведесе и детски набор![]()
![]()
![]()
Квото искаш ми говори ама след най-много 92 набор да правят секс е супер ненормално![]()
![]()
Добре съгласна съм че не е нормално и не е хубаво и аз не го одобрявам..ама да ми казват някой че съм курва само заради набора си...айде ебете си вие майката![]()
курва си ами ква си... ти си един вид от така наречените "девствени курви" нали се сещаш тия дето са големи на приказки... Само дето не си девствена а си го направила 1-2-3 пъти (мамка му и прасе ако са повече!) и после говориш ли говориш... И вече се чувстваш достатъчно голяма (въпреки че все още си 1.45-150 и все още миришеш на мляко) за да напуснеш мама и тати и да отишет при твоя "Батко" който в момента най-вероятно ти се смее на акъла...Първоначално написано от sladkish_14
Щи дойде акъла в главата! Ама ше е късно...
Пффф тва интернет не влияе добре на децата... Флиртосани глупачки!
Как ме нарече?Слушай кво бе несъм се ебала ако ще се успокоиш....и не съм фукла,просто ме дразнат някой хора..Земи си затвори и ти устата,човек който не ме познава,не ме е виждал неможе нито да каже че съм фукла нито че съм се ебала..Затва си млъкни!
Първоначално написано от crazy_girl4e
Опппп извинявай ако съм те убидилПървоначално написано от sladkish_14
Исках да кажа че момичетата които правят подобни неща са такива квито описах, не говоря лично за теб спокойно
![]()
Радвам се !
dam...ti na 13 si uzrqla psihi4eski i fizi4eski i si4ko ti e qsno,nali,be genii4e malkoПървоначално написано от crazy_girl4e
![]()
....hoi da go naprai6 kat si tolkova porasnala....na 13...BOJE,BOJE,BOJE..da vi imam zrelostta na 13
![]()
P.S. za kuklite.....NIKOGA.....hahahahhaah da be da.....![]()
![]()
![]()
тя си е играла с камиончетаПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
mmmm...az si mislq 4e sa bili hu***ta....Първоначално написано от dunapren
![]()
и така мооже....Първоначално написано от CuRly Doll
![]()
tva spored men e nai veroqtno.....Първоначално написано от dunapren
![]()
tq na 13 e zrqla..na4i i togava e znaila kvo prai(ili pone ot4asti)![]()
hahahh da e verno...za tva ne se setih......ama tq kaza 4e izglejdala kato po golqma....toest kato na 13 i dva mesecaПървоначално написано от sexita
![]()
![]()
аз залагам за 6 косъма а вие ?![]()
ammm ai 8 da ne sa obidi ne6ty......Първоначално написано от dunapren
![]()
компромисен вариант 7
Пич не сички момичета са такива курвета..към 90% от тях са
Аз пъ се еб** на 15 за 1ви път![]()