- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- imali nqkoi na 12 tuk koito da ne se e EBAL
За мен не е нормално по на 12-13 да се прави секс. Тялото нито е узряло физически, нито психически. Момичетата си мислят, че като си вдигнат полата и отворят краката ще са по-интересни, ще изглеждат по-големи - не е така! Привличат повече внимание? Да, защото всеки знае, че когато иде при тях, ще му се усмихне щастието. Един ден, когато искат да си намерят сериозен приятел, ще им бъде много трудно, никое момче не иска неговото гадже да е било минато от цяла рота.
е няма лошо човек да разнообрази от време на време с някоя 13 годишна.Ама е тъпо ако тя си мисли че "мойто мило мъ обичъ"
![]()
Ъмм някакъв проблем ли има??Първоначално написано от sexita
![]()
Ми не, тя беше с 1-2 месеца по-малка от мен....
emi to i az....ama tq na 19 e gospojica zrqlost.....na 5 e naizustila kama sutra..Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
....bas hva6tam
![]()
има копчанце за поправяне на постовете горе-дясноПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
![]()
В повечето случаи не е узряло физически, но при момичетата не е така горе доло.... имам позната, която е на 12 и вече се е .. и други 2, които са на 13 и си водят активен полов живот, с различни партньори, така че, неможем да избягваме факта, съвременните момичета, поне 80-90% от тях са тотални курви и развратници!Първоначално написано от Lithium
ako si sloji i silikonon da ne e prava kat daska si4ko stava okiiiПървоначално написано от sexita
![]()
az sum na 16 i ne sum se ebal. I kvo ?
е аз какво казвам то няма лошо ама тъпото е че дечицата не осъзнават че ще има еби и бягайПървоначално написано от sexita
![]()
Ми така е, това ви е грешката на вас момичетата, правиме някви елементарни работи и вие си мислите, че искаме нещо повече от... привързвате се към нас и като ви зарежеме, ние сме лошите....АРЕ НЕ!Първоначално написано от dunapren
![]()
![]()
emi ni6ty....nqma koi da ta zemi ve4i.....starostta nablijava....Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
чакай малко кой да оставям аз ?Първоначално написано от sexita
След продължителна дискусия достигнахме до становището че да те плескат на 12 не е лошо.
И как го реши това бе, мое мило сладко едноклетъно, безмозъчно, недоебано, смръдливо същество? Точно на тези години секса става най-приятен, кво го плашиш само бе маматиПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
нормално си е споксПървоначално написано от malka_sladka i brotalna f
![]()
ne go pla6a ve...bazikam go....to na tiq godini ve4i si4ki sa stari....ina4e da ti kaja,4e ne sam ednokleta4na,bezmoza4na,nedoebana i sramdliva....Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
![]()
тука на 12 хората са постигнали мн неща освен секскато почнем !!! много бройните теми от момиченца на по 12-13 които са бременни или момченца,които питат нормално ли е да им е само 10 см въпреки,че вече са големи батковци на цели 9 години и са катурнали каките
та мисля,че цялата мистерия е нормална
![]()
Craig David-Walking Away