- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- golem gaden problem...
Zdr na si4ki
Cqlata rabota e v tva 4e imam gardi.Si4ki 6e kajite ko tolkoz da ama sam mom4ee tva e problema.Predi 3-4 godini qko ka4ih kila (na6te ba4kaha v sladkarnica) i ottogava imam toq problem rabotata e 4e sega otslabvam a gardite ne spadat.Za uto4nenie ne sa kat jenski ami nekvi ostri takiva (ne sa smeite seriozno e) i ottva mnogo me e sram da se sabli4am po plajove ili sablekalni i pls daite nekav savet tva 6e se oprai li ili kvo...Bqh 4el v nekva kniga 4e pri nqkoi mom4eta stavalo taka i posle spadali ama tva sa nqkolko godini i se pritesnqvam ve4e
BTW az sam na 15 i polvina o4akvam nekvi saveti a ne zlobni bazici [-o<
Ti znaesh li kolko muje iskat da imat cici... ti,q se radvai
![]()
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
евалаПървоначално написано от DjBaloon
погледни от добрата страна на на нещата и им се порадвай
![]()
![]()
![]()
I don't need the sun
Don't need the moon
Now that you're here
God gave me both in you
I don't need to sleep
Only need to look at you
Then I'll be awake
Much more than any rest could do
шит е , особенно ако е гинекомастия , както аз мисля ^_^ ..
trqbva da po4ne6 da xodi6 na fitnes i da podiga6 malko za da stanat na muskoli tezi "cici"ina4e ne vervam da spadnat.........
споко 6те минат само дето с фитнес
Ми земи L-карнитин и ходи на фитнес..тряя помогнеай успех
... В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон ... (24 Hour Party People) ...
НЕ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ,КОИТО ЗАСЯГАТ МОЯ И Т.Н. - АКО НЯКОЙ ИСКА ДА МИ ОТГОВОРИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН,ДА ГО НАПРАВИ ЧРЕЗ ЛС
Пробвай да ги завъртиш откъм гърба си.
После обърни резбата.
Ще видиш каква слава из гей средите ще пожънеш.
Може да те видим и в парламента някой ден тогава, кой знае...![]()
Животът е БРЯГ!
Гинекомастия не е! Или поне не вярвам. Чети тук: http://www.bb-team.org/ . Нормално е като отслабнеш, ако не тренираш да са увиснали. Предвид възрастта ти не е никак хубаво. Мисля, че можеш да го промениш. Потърси мнения и на Ниго (пише като Гост). Той съм останал с впечатление, че е доста компетентен, затова засега конкретни упражнения няма да ти препоръчвам. Много зависи как точно изглеждат и какво искаш да постигнеш. Предварително ти казвам, че става много трудно и бавно - дори и да ти се удават упражненията за гърди. Гръдният кош се развива до 22-23 годишна възраст, доколкото помня (една бърза справка в google и си готов, нямам много време в момента) и точно сега му е времето да започнеш да го оформяш. Не бързай да си купуваш L-Carnitine. Тренирай месец поне сериозно преди това. Само така можеш да разбереш има ли ефект при теб приемането му въобще или не. При мен лично е повече от минимален. Не очаквай чудеса!
Относно гинекомастията - ако можеш да постнеш снимки? Все пак, ако имаш такива опасения най-добре отиди на лекар. Ето един сайт свързан с това, който открих за секунди: http://www.gynecomastia.org/content/...l/gynart.shtml . Силно се съмнавям, че имаш подобен проблем - но и така да е, не се стресирай много. Колкото и да е трудно предвид възрастта ти. Лекува се, а после така или иначе ако искаш добре оформени гърди пак ще трябва да тренираш.
Успех и пиши отново тук, когато научиш нещо повече! Ако имаш някакви конкретни въпроси също. Можеш и на лично да ми пишеш. Не съм някакъв културист или фитнес маниак, но все пак имам някакви познания по въпроса.
e ne se pritesnqvai tolkoz,kakvi sa tezi kompleksiПървоначално написано от pi4a s qdovete
Кой каквото си направи си е за главата му