- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Длъжни сте да го прочетете.
Хихи и Мухлясал чорап са идиоти.
Чули са някоя легенда за мен или са прочели книга (малко вероятно, те са идиоти) и се опитват да ме имитират и да станат велики. Неуспешно. Направо трагично неуспешно. Те са идиоти.
А вие какви сте? (тест за досетливост)
Не обръщайте внимание на детето, принципно не е лошо в нашта секта, жалко, че идиоти не приемаме.
Някои толкова се възмущават, че като кажат лека нощ и не могат да се стърпят да се пръкнат пак, но светът нямаше да е забавен.
Оу майти ГОСТ, тенк ю!
Казах лека нощ на теб с цел ти да се разкараш, защото си идиот. Но ти май не се досети.
Провали се и на теста за досетливост от тази тема. А някога си мислех, че ще станеш средностатистически идиот...уви. Ти си от низините.
Нали ви казах...идиот е.
Е защо ми казваш лека нощ, не искаш ли да си пишеме... Еее... са ше ми бъде скучно, но тъй като моята тема е по-готина, ако искаш да се убедиш, че си идиот, ще те чакам там.
След като вече не я удостоявам с присъствието си, твоята тема, Мухлясал чорап, мухляса. Моята е готина. Най-малкото защото аз я удостоявам с присъствието си.
А форумците все още са опиянени от появата ми и не искат да се включат. Разбирам ги.
[quote="йейей"]Хихи и Мухлясал чорап са идиоти.
Tva e vqrno ama i ti sy6to 6tot pi6e6 op sy6tiq na4in
ДУХАЙТЕ ВСИЧКИТЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Ти си идиот, щом не можеш да различиш начина на изразяване на един гений от този на някакви идиоти. Единствената ми прилика с хихи и мухлясал чорап е фактът, че и тримата осъзнаваме какви идиоти сте вие.Първоначално написано от LaDy^DaQnA
Големите черни букви са гей.
Ако имаш предвид мен, си идиот.
Ако имаш предвид някой друг и той наистина е плагиат на хихи, е идиот.
И хихи е идиот.
А "идиот" ми е паразитна думичка.
А ти идиот ли си?