.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    йейей
    Guest

Длъжни сте да го прочетете.

Хихи и Мухлясал чорап са идиоти.
    Чули са някоя легенда за мен или са прочели книга (малко вероятно, те са идиоти) и се опитват да ме имитират и да станат велики. Неуспешно. Направо трагично неуспешно. Те са идиоти.

А вие какви сте? (тест за досетливост)

Не обръщайте внимание на детето, принципно не е лошо в нашта секта, жалко, че идиоти не приемаме.
    Някои толкова се възмущават, че като кажат лека нощ и не могат да се стърпят да се пръкнат пак, но светът нямаше да е забавен.
    Оу майти ГОСТ, тенк ю!

Guest
    Казах лека нощ на теб с цел ти да се разкараш, защото си идиот. Но ти май не се досети.
    Провали се и на теста за досетливост от тази тема. А някога си мислех, че ще станеш средностатистически идиот...уви. Ти си от низините.

Нали ви казах...идиот е.

Е защо ми казваш лека нощ, не искаш ли да си пишеме... Еее... са ше ми бъде скучно, но тъй като моята тема е по-готина, ако искаш да се убедиш, че си идиот, ще те чакам там.

Guest
    След като вече не я удостоявам с присъствието си, твоята тема, Мухлясал чорап, мухляса. Моята е готина. Най-малкото защото аз я удостоявам с присъствието си.

А форумците все още са опиянени от появата ми и не искат да се включат. Разбирам ги.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)

Re: Длъжни сте да го прочетете.

[quote="йейей"]Хихи и Мухлясал чорап са идиоти.

Tva e vqrno ama i ti sy6to 6tot pi6e6 op sy6tiq na4in

Guest
    ДУХАЙТЕ ВСИЧКИТЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

ихааа
    Guest

Re: Длъжни сте да го прочетете.

Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    Tva e vqrno ama i ti sy6to 6tot pi6e6 op sy6tiq na4in
    Ти си идиот, щом не можеш да различиш начина на изразяване на един гений от този на някакви идиоти. Единствената ми прилика с хихи и мухлясал чорап е фактът, че и тримата осъзнаваме какви идиоти сте вие.

Големите черни букви са гей.

ихааа
    Guest
    Ако имаш предвид мен, си идиот.
    Ако имаш предвид някой друг и той наистина е плагиат на хихи, е идиот.
    И хихи е идиот.
    А "идиот" ми е паразитна думичка.

А ти идиот ли си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си