- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Klasnata mi iska da q....
znaete kakvo.Taka kato se zamisla tq iska da q....znaete.az sum 18g. tq e na 24.Abe ne e znai kolko hubava...ama ima qкo tqlo..za tova i az iskam da q...
samo che nz da ne se reaz4ue zashtoto shte mi e nelovko![]()
kakvo da pravq ?
emi po princip az ne bix te savetvala da 4uka6 klasnata si.no ima6 ne6to kam neq!!!tapo e samo zaradi tqloto i da q iz4uka6!!!t6q pak ebati tapata klasna????ne si li zn rabotata
Н**би я... На нея ще й е по-гадно, ако се разчуе. А ако случайно стане така, останалите ще те гледат с респект!
eee kogato sme celq klas tq se durji normalno...no kogato sme sami ili si 4atim v skype se durji vse 1 ne mi e klasna...MNOGO GADNO...HEM ISKAM....HEM NEISKAM..![]()
има един лаф "не си вади х*я там където си вадиш хляба" е тя едва ли има х*и но мисля 4е разбра какво искам да ти кажа ... тя ще си има доста проблеми ако някои разбере. в моето у-ще има подобна слу4ка с у4ителя по гео. и едно моми4е... на нея и се наложи да се премести в друго у-ще а г-на беше отстранен за доста дълго време ... все пак ако никои не разбере евала![]()
This is my December
This is my time of the year
This is my December
This is all so clear
This is my December
This is my snow covered home
This is my December
This is me alone
Май имаш опит с тези нещаПървоначално написано от MajeStic
![]()
Като начало, събуди се.
И все пак, ако темата не е бъзик, не се занимавай с нея. Дори и да го искаш, не го прави.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ако наистина не е базик давай братле..един път живееш .. и аз исках да прасна даскалката по физическо ама на де.. не стаа номерасамо не разбрах защо още чакаш .. лепи - на 24 .. ся им дигат заплатите ..
![]()
... В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон ... (24 Hour Party People) ...
НЕ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ,КОИТО ЗАСЯГАТ МОЯ И Т.Н. - АКО НЯКОЙ ИСКА ДА МИ ОТГОВОРИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН,ДА ГО НАПРАВИ ЧРЕЗ ЛС
Хахаха аз съм има подобен случай с даскалката ми по история на 17 съм тя е на 21 и ми хвърля такива погледи,а като я заговоря нещо направо ме изяжда с думи и то си личи просто,що годе е хубава,младичка,обаче не бих го направил с нея за нищо на света...пууу да е*а даскалката си ужас. :P
Добре е, само млади даскалки има, аз като учех се бяха некви чанти![]()
еми .. като иска - почерпи я една количка и ще ти пише 5. няма нищо странно
Abe slagash i edin kashon na glavat i q pochvashПървоначално написано от Анонимко
Ama polse nz kak shte se opr pred friendovete. Shtoto e mn precakano da chukash klasnata si. Moje daje da te izkluchat
![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Продължавай да лъскаш все по-усилено с мисълта за нея...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Животът е БРЯГ!
Naj-dobriqt variant e da ne hodish na daskalo.![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Abe IzpraskaAi q puk....kvoto stane!!1 maa mu edin pat se jivee...puk i nali pravilta sa sazdadeni da se nary6avat!!1kvo ti puka!![]()
Badi sebe si!!!
hahahah...tfa gore ne e citat moe mnenie e ...)
Badi sebe si!!!
mii az vikam sa kato si doide ot more..da zapo4na da rabota po vuprosa dakoto ne e po4nalo daskaloto....sled tova vse no4i nishto ne se e slu4ilo![]()
Da no ako iska oshte...a po loshoto e i az ako iskam oshte![]()
А най-лошото ще е ако те отрежеТогава
...
еееееее пфф тя като иска.. какъев е проблема..
Е*и я беее ... ние госпожите кво ги правим
Е-е много ме радва тоя форум)))
И кога е успяла да завърши висшето си образование тази твоя даскалка по история??? Нещо много интересно ми стана...Първоначално написано от Tony Thomas
В тоя форум нещо всички сте изпушили и сънувате некви работи!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
haha Ami moje da e zavyrshila po vtoriq nachin.Opravna kaka
I ROCK!!!!!