- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Никой не е перфектен
ne si haresvam nosa ujasen e i kojata mi ne e takava kakvato bih iskala.
Okazva se 4e nikoq ot nas ne e perfektna-po to4no nikoi,da broim i mujkiq pol-na vseki ot nas ni se iska da sme malko po taka...da ama ne...bez 4udoto na plasti4nata xirurgiq sa malko tezi 'nedostataci' i 'defekti' koito mogat da se otstranqt..xubavo e vsi4ki da se priemame takiva kakvito sme,za6toto nikoi ot nas ne e savar6en,a tezi taka nare4eni nedostataci se nabivat v o4ite na drugite samo kogato nie im gi pokazvame..akose smqta6 e,ne za perfekten,no ako priemame van6niq si vid,nadali 6te ima nqkoi koito da go ospori..puk i da se poqvi takuv 4ovek,po vajnoto e 4e nie sami si se xaresvame takiva kakvito sme. OBI4AITE SE,NE SE OPITVAITE DA SE PROMENITE!
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
аз съм си за пълна промяна, но не ми пука ...![]()
такъв бил живота .. !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
kakto vigdate mn drugi hora imat problemi taka 4e ne se pritesnqvaite, dori i nai gotinoto mom4e/momi4e koeto haresvate si ima nqkakvi nedostatuci. a i 4estno da si kaga hi4 ne sa problem za men mnogo ot nedostatucite kazani tuk.
Mnogo se draznq 4e kojata mi e suha i postoqnno prez zimata mi izlizat malki rani4ki,koito ujasno surbqt![]()
zubite mi ne sa mnogo pravi (nosq 6ini)
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Имам голямо дупеНо съм доволна от това.
Ниска съм!!! Но се свиква![]()
Имам един гаден белег от нож (сестра ми ме наряза като бях малка)
Имам си едни 3 кг който ме мъчат от 3 години..
Имам белег от шарка м/у очите,като малка дупчица-ще ми се да изчезне по-бързо..
Искам да ми се заздравят ноктите..че лесно се чупят и не мога да ги пусна супер дълги както искам..
Тва основно
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ми леко дебел съм, ама не смятам че външният вид е много важен за момче\мъж. Други са важните работи.
Иначе няма проблем човек да има недостатъци относно външният вид. Лошото е когато тези недостатъци станат много. Най-вече за момичетата... няма какво да съ лъжем. Истината е, че попринцип на едно красиво момиче животът му е по-лек отколкото на едно не особено красиво и с пъти по-лесен от този на грозно\дебело момиче.
имам "бебешка коса"
много тънка и рядка и залепва за скалпа![]()
освен това имам няколко вродени заболявания,хормонален дисбаланс,таласимия (анемия) и темподобни ..
pylna sym i ushichkite malko styrchat ina4e v lice sym krasiva..noo vse nqkoga shte uspeq a otslabna pyk ushichkite ne sa 4ak tolkoz zle..![]()
мхм...коато малка носих брекети.Тука добре.Проблема дойде след това.Когато ги махнах ,имах чувството че зъбите ми са по-увредени отколкото преди да сложа адската машинка.Стъргаха ми зъбите,'оправяха ' ги ама резултатът бяха зъбки на бели петна.Даже цвета ми не бяха нацелили..Почти незабележимо е вече уж,но толкова ме комплексираше на времето че нямам думи.Не съм грозна ,даже бих казала че съм от симпатичните,както и да прозвучи,но имах чувството че целия ми 'чар' там или квото може да види някой в мен се губи зад зъбите ми
Друго нещо което ненавиждах беше косата ми.Е нямаше такава дива плет.Толкова суха и непрекъснато цъфтяща коса не бях виждала.Разбира се и с ресането не се оправях,но и на това намерих решение-сега съм на расти; ) Нататък-още от малка просто сякаш имам нужда да се движа.Точно защото непрекъснато извършвах някакво физическо упражнение,проблем с килограмите нямам.Но когато бях на 15 бях 'заякнала' до такава степен,че краката ми,и най-вече пръсците бяха станали като на борец
Ужасно грозно ми се вижда за някакво фино момиче ;/и оправяне в моя случей нямаше.За по-серизно нещо не се сещам...
И наистина-повечето 'недостатъци ' споманати в темата са просто поправими проблеми..; ) Но както има и недостатъци които да се опитваме да заличим...има и предимства ,които можем да подчертаем ; )
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Ниска съм. Имам стрии и целулит, ама малко. Краката са ми дебели. Част от ноктите на ръцете са ми деформирани, защото си смуках пръстите до 7 годишна. Имам много белези на краката. Имам много бенки. Имам проблемна кожа на ръцете, гърбът и лицето. Косата ми не е хубава. Тънка и лесно се омазнява. Нямам цици. Носът ми е леко гърбав. Прегърбена съм.
И си нямам приятел, който да ме боготвори, нито приятелите ми казват, че изглеждам добре.
Но се харесвам.
Az si se haresvam! Samo me drazni tova, 4e postoqnno sam na dieti(dori i sega) za da si poddurjam tegloto si (zavetnite 53 kg. na 170 viso4ina), no sam sviknala i ne mi pre4i.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Добре че перфекните хора са много малко,или по-скоро изобщо ги нямаОт тази тема се убедих,че всеки си има недостатъци,или по-скоро комплекси,защото само той/тя си ги забелязва
И аз есествено не съм изключение - мразя си носа, устните ми са тънки, кожата ми е мазна и дебела, а косата ми е супер права и като я накъдря след 2-3 часа сякаш нищо не съм и правила
А и пръстите на ръцете са ми дебели....
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
zabite ne sa mi ot perfektnite i imam 4ustvoto 4e nosa mi e golqm ama drugite ne go zabelqzvat mai![]()
s dve dumi nemam dumi
Само не мога да рзабера защо някой ще седне да се оплаква, че косата му е прекалено права. Аз съм точно с обратния проблем. Значи принципно не съм къдрава, но напосаледък косата ми започна да извива от краищата навътре и е като няква камбана... Нося я само вързана...
emi murgava sym,imam 1 benka koqto ne haresvam i nosat mi kato go gledam ot nqkoi ygyl mi izglejda nqkaf mn 6tyknal na pred no vsi4ki kazvat 4e e normalen .ne si haresvam sy6to kosata 4e e rqdka,4e imam malku celulit po zadnika i belezi po krakata
олелеле и аз имам там... ама уж слива... същата ситуация хахахаха смятай...Първоначално написано от ^_crazy_^
![]()
![]()
иначеее...кожата ми (на лицето...) е отвратителна..и да полагам грижи,ефект.. няма..апф
![]()
...
ама дано се пооправя .. има и още 1 важно нещо...ноо не мисля,че тук е мястото да говоря за него(+ това никой нз за този мой дефект
освен моята фр )
И сега имаш две сливи - отпред и отзад. Тряя ми станеш гаджеПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
хАхахаха дА точно хАхаха![]()
![]()
..абе то на дупето ми е маничкъ сливката
![]()
golemi dupeta sa superПървоначално написано от Jaffs
niski momi4eta sa super za gu6kane
belezi nqkoi put sa mn gotini![]()
Значи не си харесвам отвратителната коса - много е тънък косъма и не всяка прическа би ми отивала. Имам 2 белега по рождение - един на кръста и другия малко по-надолу, ама и двата са малки.. Леля ми вика, че имам компютърна походка..
Things will never be the same again
аз пък нямам талия и това мн ме дразни щото е мн гозно.Напоследък (от както бях на диета) циците ми се стопиха.Е не изчезнаха напълно де ама се забелязва отсъствието им
.имам една бенка която мразя ии мисля че имам оште килца които да сваля.Е общо взето това е но НЕ се харесвам мн мн ама не мога да кажа че имам комплекси
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
имам малък белег на дясната ръка трябва да се загредаш за да го забележиш представлява сърчице![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...