- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Никой не е перфектен
imam belezi po krakata ot pypki..pyk i sym malko pylna..(za tova pyk sym visoka) ..ofF nZ vednyj se haresvam vednyj se mraZq..![]()
не си харесвам носа, косата ми е рядка но стават при4ески само дето по трудно се задържат.. но нещото което наистина мразя, вбесява ме и ме побърква е бенките... имам на лицето 1 по голяма.. отпред на тялото, а на гърба са най-много които адски ме дразнят и ме е срам да се съблеча пред чужди хора, а имам прекрасно тяло.. и съм красив.. и най-лошото е че темата с бенките е опасна и постоянно се чудя какво да направя.. на всичкото отгоре съм и зодия лъв
az pyk ne si haresvam ustnitekato na andjelina djoli sa {e ne tochno syshtite ama sa takiva ogromni} vsichkite mi priqteli vikat che e mn gotino da imash golemi i plytni ustni no na men ne mi haresva .. i mnogo sym niska ;( ima vreme da rasta ama se pak ;[;[ i malki gyrdi ama sym go preodolqla
![]()
I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend
Носът ми е малко дълъг и в профил не седи много добре.В момента имам и паласки,но това е поправимо,щото пролетта ще тичам няколко месеца и ще ги махна
о0о..ако почна край нямат нещата,които не си харесвам..1-во косата искам да е права.Веждите ми искам да са по-дълги , ръцете по-слаби в горната част , корема по-стегнат , краката по-дълги ,зъбите по-прави ,не че са някви да не мога да са ухиля от срам ,но долните ме дразнят яко ...друго май не са сеща, ся..
![]()
bqh 162 i kg 55 ,otslabnah i sega sum 48 s perfektno tqlo kato na maneken,no sum bolimi4ka ...
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
ах килограми килограмитрябва воля ама като я нямам такава ще бъда
![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
имам мустаци![]()
![]()
![]()
Грозен съм, в лицето, в тялото - навсякъде
Ама не ми пука нали разбирате![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
hmmm ne si hareswam edna gadna benka ;( hm... ne hareswam towa 4e sam estestweno rusa (ne kat german4e ama se pak...) draznq se i 4e ot dalgite godini sport prekalih sas muskulite i sega kra4etata sa malko po obli... i dupeto mi styr4i kat na JLo (ma ne e tolkoz golqmo de ) mi mai sa tfa : D: D![]()
Хм..ми значи имам голямо чело което се опитвам да прикрия с бритон ама имам лизнато на косата и бритона се разделя и пак ми се вижда челото...зъбите ми са доста криви и затова сега ще слагам брекети...имам мн широки бедра ...и още мн малки недостатъци ама все пак се възприемам и не се комплексирам толкова... \/
Imam korem4e,nisi4ka sam i imam mn grozni belezi po krakata.
mi imam luni4ki na gornata 4ast na garba ama mi kazaha 4e sa sexy no az gi mraza
какво да ви кажа- всеки има своите недостатъци, но както казаха някои по-горе някои от тях само ние си ги забелязваме. примерно аз съм ниска 1.56 съм пълничка... имам разстояние между зъбите( казват, че носело щастие, дано да е така) иначе... прасците са ми много мускулести, косата ми расте бавно, къдрава е, но не така както искам... имам широки стъпала, ох, а иначе ако ме видите на снимка, съм симпатяга, а приятеля ми просто умира за мен вече близо около годиназа мен е важно какво мисли той
и не се безпокойте- нашите недостатъци ни правят УНИКАЛНИ
))
еми,кожата ми пълна с комедони,от време на време и акне,имам белези от комедоните по носа,имам голям гъз,или поне на мен не ми харесва мн,бедрата ми,корем4ето ми,абе цялото ми тяло,искам да сваля о6те 5кг,ама не мога,не мога да гладувам пове4е,не мога да пазя пове4е диета!омръзна миимам къси пръсти,не ме кефат,не мога да се лакирам...косата ми е ужасна,мн бързо се омазнява,не полагам по4ти никакви грижи за нея,какт и за кожата си,не се мажа даже с някфо крем4е за хидратация! това е..
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
имам по-дебел глезен отколкото трябва, с левият крак ходя малко криво (навътре някак о.О), едното ми ухо е по-щръкнало от другото, имам малки цици, пръстите на ръцете са ми някви странни... криви с други думи.![]()
и носът не си харесвам понякога, и разстоянието между него и горната устна е по-изпъкнало такова, косата ми се сплесква колкото и да се старая да прилича на гнездо. нещото, което ми е най-противни е, че имам кафяви очи и съм късогледа.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ами ноктите ми са много чупливи и имам нещо като чертичка малко под пъпчето,ма не се вижда много,но го има все пак..не се сещам за друго..а,и аз не харесвам това ,че съм руса..хем съм тъмно руса,но все пак..още малко и ще се боядисам
Мм никой не е перфектен това е ясно..хмм какво не си харесвам? Ами ноктите ..много са чупливи и малки и все ги гризам , един лилав кичур..тцт как се дразня заради това а също и една тръпчинка ..немога да се усмихна нормално ..винаги на едната буза е по-голяма отколкото на другата ..а да и малко лунички имам и не ги харесвам! Останалите неща са що годе добре
недостатъци?ми тва 4е нося о4ила с диоптър...
но на мен ми ходят така 4е не се брои...ми нз....сигорно има много но каквито и да са не ми правят впе4атление
![]()
имам си нужното само4увстввие![]()
Така е повочето хора който ме познават ме мислят за перефектна нямам никакви дефектни кой знае какви имам хубаво лице и готино тяло.Но имам дефект като всеки човек не съм някакво божество все пак-Мразя гадните лунички който отскоро ми се появиха по езика често имам афти или пъпки носа ми почти винаги е червен
Първоначално написано от Deus ex machina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И с мене щеще да е така!
Вътрешната страна на бедрата не си харесвам.И имам твърде широк гръб - раменете ми са малко по-широки от ханша. Като цяло имам леко мъжка структура, въпреки големия бюст - нямам типичната тънка талия и широк ханш. От водата в Милано косата ми е станала ужасно твърда, а преди беше толкова хубава и мекичка...
Пак откакто съм в Милано получих някаква алергия и кожата ми се зачервява и подува от най-малкото докосване - мани, че като се пипна някъде ставам червена, ами ме и дразни и боли.
![]()
А освен това от време на време носът ми безпричинно почервенява...![]()
Имам малки цици. Тва е нещото, с което не мога и не мога да свикна![]()
![]()
Робинята на Quench
И мойте са малки.Първоначално написано от SINDEL
Къде сме блеели ние, когато Господ е давал?![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Единственото нещо, което ме тормози страшно много е кожата ми. Адски чувствителна е и ми прави проблеми от най-малкото нещо. Плюс това за да изглежда добре трябва да полагам адски много грижи за нея...но какво да се прави...всеки си има по нещо...![]()