.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 196
    Повече от фен
    Град
    lunata
    Аз съм перфектен - имам много яка коса, очи, нос, уши, имам яко трибойско твърдо дупе, чурката си ми е добре. Висок съм 188 и тежа 95 килограма, спортувам редовно, прередовно може би, храня се здравословно, пия зелен чай нон-стоп и нямам проблемите, които всички вие имате - висок холестерол, триглицериди, АСАТ, АЛАТ нанананананананан....

Друг е проблема, че съм шматка и много лудо пиче. Бате Вико от моя клас може да потвърди. Единственото, което ми пречи е под дясната мишница 1 топче, правя адските маневри докато се бръсна. Освен това, драги ми приятелчета, не мога да изкарам плочките все още. Ей ся мятам една схема и за 2 месеца съм 15 кила отдолу. Не ме питайте как ще стане, не ми се обяснява, четете малко.

Аз ви казах, че съм шматка, имам си дупе за ебане - 1 час секс - 1500 килокалории, 1 час фитнес - 1600 - 1 час кардио тренировка - 1340 горе долу.

ИМАМ Голям проблем, малка ми е пишката, но се справяме. Да живее Кама Сутра, че е измислила такива пози. Освен това не обичам да ми духат, страх ма е да не ми отхапят куро, 1 путка го захапа 1 път хич не е приятно, братя !!!!!!!!!

Много поздрави на всички зачервени мадами от мен и малкия ми приятел \/ \/ \/ \/ .
    wtf

Оформят ми се стрии на коленете и между таза и бедрата. Другото... от малка имам едно белегче на едното око.. близо до веждата. Не си личи много, не е с различен цвят, просто е като вдлъбнато. Ама ме нерви.

Мега фен
    Град
    SF
    Имам малки цици, ама ве4е не ми пука особено. Като бях по-малка това ми беше страхотен комплекс.

Робинята на Quench

Имам големи (но не много) уши,много косми,много бенки (за които казват,че са ми чар) ама аз не ги искаммм

Повече от фен Аватара на plamka

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от ^_crazy_^
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Имам си белег откакто съм се родила на коремчето,мялък е,но все пак не ми харесва особено .наподобява мишка ,эащото когато майка ми е била бременна се е стреснала от някакво хамстерче и там се е хванала.Белега е доста малък и не ми прави впечетление ,но все пак го броя ,като дефект

аз имам прасковка на дупето 6тото маика ми и се е прияло като е видяла на едно дарво ама било заградено и не могла да си вземе
    Аз имам светкавица на крака ;D Ама не съм се замисляла що я имам...явно мама се е уплашила при някоя буря...пък и без това нея бая я е страх от светкавици, гръмотевици и сяк'ви такива

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    имам гадни бемки на подмишниците,но мисля скоро да ги махна...късогледа съм,гадно е....тва е май
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Имам малки гърди и уст6ни и един израснал не на място зъб.Като изключим тези неща се харесвам ^^
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Имам малки цици. Тва е нещото, с което не мога и не мога да свикна
    И мойте са малки.
    Къде сме блеели ние, когато Господ е давал?
    Май сме били най-накрая на опашката. И моите са малки ама няма какво да се прави, трябва да се примирим. А и устничките ми са много тънки.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    знаете ли..ако не навирате недостатъците си в лицата на другите (не искам да прозвучи друго, но за по-точен израз не се сещам) вероятността въобще да ги забележат е ..минимална.

пък и въпреки и заради недостатъците си, всички сте уникални и красиви. без право на обжалване.
    Ti prosto mi nap1lni s1rceto!
    Az imam nqkoi nedostat1ci kato naprimer malkata izp1knala izvivka na nosa i korem4ity ama si se haresvam.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Охх това ми е болна тема:
    1. Имам ужасно суха коса
    2. Кожата ми е много чувствителна и раздразнителна. Ако изляза без ФДТ в града сигурно ще се оприщя като гъба от мръсотиите във въздуха
    3. имам малко коремче, което не мисля, че мога да премахна по някакъв начин. Просто такава ми е структурата на тялото.... майка ми е същата, значи вероятно е наследствено, но нали не е сланинесто шкембе... ще го преживея
    4. И в гръдна обиколка има още какво да се желае, въпеки че всички казват, че съм си добре, ама аз искам още...

За сега за тези се сещам.

само стриите на някой места...другото се оправя лесно..то и стриите дее амааа.. се пак

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Цитирай Първоначално написано от ^_crazy_^

аз имам прасковка на дупето 6тото маика ми и се е прияло като е видяла на едно дарво ама било заградено и не могла да си вземе
    олелеле и аз имам там... ама уж слива... същата ситуация хахахаха смятай...
    иначеее...кожата ми (на лицето... ) е отвратителна..и да полагам грижи,ефект.. няма..апф ... ама дано се пооправя .. има и още 1 важно нещо...ноо не мисля,че тук е мястото да говоря за него(+ това никой нз за този мой дефект освен моята фр )
    Аз на кръста ябълка ,защото на маика и се е прияло
    Ти иСкАш С мЕн Да БъДе ТоЯ ТаНц.пО ТвОиТе УсТнИ Да БъДе МоЯ ГлАнЦ.ТаЯ ВеЧеР БеЙбИ Да БъДеШ С мЕн.Да БъДа ТвОйТа ПрИнЦеСа За ЕдИн ДеН....

Град
    Русе
    Хмм аз понякога се харесвам понякога се мразя
    Харесвам косата си ..руса е не много гъста но не е и рядка но пък лесно се омазнява и е чуплива а аз се харесвам с изправена и през ден си горя косата и скоро без коса ша остана...
    Искам да отслабна..малко в краката.
    Не харесвам това,че кожата ми е прекалено нежна и трябва да полагам много грижи за нея.Също не мога да се пека защото много бързо почервенявам и ставам на едни петна.
    Май е тфа.. всичко друго си харесвам :P

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от t!nchety
    Хмм аз понякога се харесвам понякога се мразя
    Харесвам косата си ..руса е не много гъста но не е и рядка но пък лесно се омазнява и е чуплива а аз се харесвам с изправена и през ден си горя косата и скоро без коса ша остана...
    Искам да отслабна..малко в краката.
    Не харесвам това,че кожата ми е прекалено нежна и трябва да полагам много грижи за нея.Също не мога да се пека защото много бързо почервенявам и ставам на едни петна.
    Май е тфа.. всичко друго си харесвам :P
    а и забравих да кажа нещото от което най-много страдам че от скоро имам стрии по дупето

Град
    Стара Загора
    аМи иМаМ беЛеГ пО роЖдеНиЕ нА ляВатА рЪка и кОреМчеТо мИ сЕ нуЖдаЕ оТ пОопРавяНе

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    mi az ne si haresvam dupeto mnogo xaxax sashto taka zveta na kosata 6tot pepelivo ruso li i az neznam kak mu se vika iskam drug i mai e tui :}}} i iskam ochite mi da sa po sini ot sq xaxa (: 6tot ponqkoga izglejdat zeleni pak drug pat sini
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

MnogO hubAfi4kA tema..... Sega ima mnOgo krasIvi hora, no spored men tova koeto ne vijda6 tam mu e kusura na 4oveka. Az sam si dobre spored mene no za problem bih kazala 4e spadam kam grupata na birenite korem4eta nqma naistin nqqma perfektni hora, no ako se postaraem ili imame golqmo jelanie da postignem savar6enni rezultati, MOJEM!
    Smile is my style!

Имам големи бузки (е, не чак огромни, но все пак) и много често ме щипят... Също имам и коремче. Имам белези на десния крак от ухапване на куче и едни бактериални петна на корема, които са от мръсната вода в някои басеин. Също тена на лицето ми не е равномерен и колената не си ги харесвам... Има много неща, които човек не харесва в себе си, но трябва да се старае да се приема такъв, какъвто е. Всъщност, когато изброяваме недостатъците си, те ни се струват страшно много, а всъщност са незабележими за повечето хора!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Оффф чета и ви се чудя от какви неща се оплаквате Някой имал белег във формата на сърце, друг като праскова, не си харесвали колената..Това да са ви проблемите...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    аа и едното ми ухо е по-щръкнало от др
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Imam celulit po han6a 6te si slagam breketi 4e zabite mi sa na nikade i mai tva e no ne me barka izob6to!Imam i mn belezi po krakata no kakto kazah-ne me barka!
    Bring me to life...

Имам къси крачета и голямо дупе (страашна комбинация). Но в това ми е чара

имам един белег точно до веждите и много ме дразни,но съм се примирила,също така и цвета на косата не си харесвам [рус] еми това е .

Ноктите ми са много чупливи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си