.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 196
    Имам бенка на дупето от ляво - по рождение , но вече свикнах и не ми пука. Имам и стрий по бедрата от вътрешната страна , но като гледам доста хора имат такъв проблем.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Имам къси крачета и голямо дупе (страашна комбинация). Но в това ми е чара
    + носа ми е чупен 3 пъти, имам белег от операция ... долу, проблеми с храненето, нося лещи иии имам 73% намаление на слуха на дясното ухо и 32% на лявото => нося слухово апаратче Др да ви интересува?

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    малък бюст с който определено вече съм свикнала, но имаше период в който мн се комплексирах ...... за мое щастие вечене ми пука
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Град
    Between The Hell and The Heaven
    пхах,аз цялата съм дефектна,ама не ми пречи...свикнах със себе си и си се харесвам такава сбъркана

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

ushichkite mi sa malko shtruknali i imam dosta golqmi kosam4eta na racete (no sa rusi, i ne se zabelqzvat mn mn) su6to imam dosta kosam4eta na korema i krusta (vsi4ki mi kazvat 4e izglejda sladku :P ) haresvam si tqloto, slabo i stegnato mi e , no imam palaski koito mn me draznqt no ob6to vseto moga da kaja 4e sam happy s vunshnosta si
    hi

Мега фен
    Общо взето си харесвам адски много тялото, гърдите ми не са много големи, но аз и не искам да са такива...
    Отскоро някои хора започнаха да ми правят забележка за стойката, че леко съм се прегърбила, но според мен това е преодолимо, и мисля, че вече свикнах да държа раменете си по-изправени...
    Това беше за тялото, сега започвам с лицето.
    Значи преди имах проблемна кожа, но слава Богу всичко се оправи и сега кожата ми е супер чиста и гладка, и то не благодарение на някакви си там мазила, а по естествен път...
    Така, че мисълта ми е-недейте да се мажете с безброй мазила, защото освен, че не винаги те са ефикасни, може и да ви докарат някоя алергия /както стана с мен преди известно време/.
    Харесвам много очите си-някакви такива пъстрички...
    Другото нещо, което не харесвам в себе си е косата...
    Рядка, къса...
    Но, не знам...
    Дано всичко се оправи с времето.

Град
    In the middle of Nowhere
    Незнам от къде да започна...краката ми по-скоро бедрата ми са прекалено големи по-дебели са от на негърка имам паласки зъбите ми са малко раздалечени,гъза ми е колкото динавката равнина...нося очила(само за четене са ми)и космите ми са си чрни по раождение
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

imam strii po dupeto i nqkolko belega na liceto ot varicela i edin ot kotka! a i ne si haresvam nosa, mislq 4e e golqm za liceto mi!

Град
    The Land Of Shadows, Sofiq
    Изчетох доста мнения и реших и аз да постна едно..

При мен нещата стоят така - от много малка 4-5 годишна нося очила и това винаги е подронвало самочувствието ми, защото в училище дечурлигата все ме взимаха за бъзик и ми сриваха самочувствието.Това вече не е така, по - голяма съм и нося лещи, и не мисля, че на хората НАЙСТИНА им прави чак толко голямо впечатление дали съм с очила или не.
    Другото нещо е фигурата ми. Краката са ми що годе слаби, дотук добре, но изглеждам леко квадратана (или поне аз така си мисля), защото коремчето ми е широко и имам малка паласка под пъпчето . Срам ме е като ходя на басейн и е неприятно когато пробвам дрехи, особено лятото, защото повечето потници и блузки са прилепнали. Е не седя да се тъшкам - правя коремни преси, ходя на йога, ефект не виждам, но мисля есента да започна и плуване.
    Стигнахме до най - болната тема - косата . Не е кой знае колко гъста, имам бебешка коса покрай челото и е една такава хвърчаща... дори, когато я изправя пак има косми, които стърчът. От това продължавам да се комплексирам, защото братовчедка ми, с която съм израстнала, и с която прекарвам много време има страхотна гъста мека коса... точно каквато аз нямам. Правя си всякви маски и чета всякакви глупости, но явно което не е - не е!
    Имам и доста бенки... най - много ме притесняват тези на лицето - от лявата страна, точно до ушите има 3 в триъгълник , а от дясно пак до ухото, но две по - големички. Майка ми има МНОООГОО бенки... целия и гръб е в тях. Има и една огромна широка, колкото малкото ми пръстче. Притеснявам се, че и аз може да стана така. Замислям се за махане на бенките,... но ще видим.
    След това е кожата. Поначало е по - светличка, и затова космите ми изпъкват повече. А кожата на лицето ми е мазна, имам синки под очите (прикривам ги с пудра или фон дьо тен, не е чак толко зле..). Тази година когаро бях на почивка си изпеках лицете супер, направо бронзов загар... вече няма и помен от него...

Та .. искам да кажа на всички - никой не е префектен! Важно е да се обичаме такива, каквито сме, защото така и така ще прекараме живота си в това тяло, поне да се рабираме с него. Пък и както е казал Буда - "Душата избира тялото".
    `*The day I learn to fly, I'm never coming back...^

Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!

•●HEROES●•

Супер фен
    Град
    Варна
    Имам ужасна коса - всички много я харесват, но аз я ненавиждам, чуплива и гъста... пфф... Не съм и от най-слабите, но не чак дебела, имам стрии, които се опитвам да премахна и какво друго... Но въпреки недостатъците ми аз се харесвам, хората ме харесват и много много не ми пука!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    знаете ли..ако не навирате недостатъците си в лицата на другите (не искам да прозвучи друго, но за по-точен израз не се сещам) вероятността въобще да ги забележат е ..минимална.

пък и въпреки и заради недостатъците си, всички сте уникални и красиви. без право на обжалване.
    Така е . Аз всичко си харесвам , но отслабнах с четири килограма и вече имам стрии . Освен това за момента не харесвам и това , че почернях прекалено много ... и приличам на малко циганенце ! Също така косата ми се омазнява малко по-често отколкото трябва . Това е , което не си харесвам .

Град
    На слънцето :>
    такамзз .. ТОЧКА ПЪРВА . белези .. навсякъде .. краката ми са целите в белези .. имам белези по челото (от шарка) ..

ТОЧКА ВТОРА . зъби .. криви и жълти .. е не чак жълти но все пак .. така да кажа - НЕ БЕЛИ .. и са криви (долните) .. добре ,че не се виждат като се усмихвам или говоря ..

ТОЧКА ТРЕТА . коремче .. уж работя по въпроса ама .. до никъде не стигам .. не че имам шкембе , но областа на пъпа и под нея някак си разваля плоскоста която се спуска под гърдите ми ..

ТОЧКА ЧЕТВЪРТА . по дяволите ужасно е когато си обуя дънки с ниска талия от страни да щръкнат паласки ..

ТОЧКА ПЕТА . устните ми са ужасни .. тънки ии .. някак си изглеждам злобна .. (а не съъъъммм !! )

..

Имам проблемна кожа, носа ми не е много хубав... Имам целулит, но от време на време изчезва като ям здравословно, нося очила, имам малко тъмни косъмчета над горната устна (на лицето), който направо ме изяждат отвътре, формата на зъбите ми хич не е идеална, но не мога да кажа ,че се оплаквам то тях...

Да почвам с "достатъците"?

Не си харесвам зъбките..просто щото са криви,не за друго .. мисля да сложа брекети след известно време (поне това се оправя,дори и по-стар да си )..тъпото е,че всички ми казват,че не са ми нали идеални,но са си хубавки,не страдам от липса на мъжко внимание,даже напротив,ма се 1 съм се вманиачила на тая тема..нз що (само тфа гледам ,некаф комплекс развивам )
    Имам малко стрии по дупето заради бързиа растеж и малко целулит(ама тфа не ми пречи)
    Гърдите ми са далече от големи (ама така много си ги харесвам,преди се сдухвах,но вече нямам такъв проблем,даже си се чувстам супер с тях :P :P )
    Ноктите нещо мн ми се чупят,ама не ми пречи
    Имам светла кожа и много лунички,осожено през лятото(ама тфа го обожавам в себе си,луничките ..някой хора мн си ги мразят,е аз не съм от тях кефя им се лудо )

та това общо взето,иначе си се храесвам,добре се чувствам в себе си,най-мн зъбките ме нерват ма това поне е поправимо
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

az pak minalata godina pretarpqh 2 operacii na garba i sega po celiq grabnak imam edin daalak beleg. nadqvam se s vremeto postepenno da iz4ezne

Град
    Велико Търново
    Проблемна кожа на лицето(пубертет, няма как), късогледа съм, тънка ми е косата, ноктите ми се делят, ама малко се е пооправиха не съм от най-некосматите(баща ми е виновен ) и имам голяма бенка на дупето, която вече не я смятам за недостатък . Айде и аз се оплаках хаха...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    аз имам 5 тестиса

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    vtoriq mi prast na krakata e po-dalag ot parviq ama hi4 ne mi puka i bez tudq samo s kecove
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

хъх, ако имаше идеални тела, то аз ще си резна главата
    Та...:
    1. имам дълбоки и стари стрии по дупето, които се мъуча сега да"лекувам"
    2. имам малко останал целулит, с когото също сме с конфликт
    3. едното ми око е по-малко от другото (не се забелязва много, но като се вгледа човек... )
    4. краката са ми целите в белези от падания като малка и от неправилна грижа за кожата там
    5. отглеждам си мустачки
    6. имам толкова суха кожа, че ако не си сложа някакъв лосион започвам да се беля

май са това в общи линии работите

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    на моменти не отчайвате

Цитирай Първоначално написано от tocata
    Походката ! Белези , шит съм 3 пъти в областта на главата Ама пак съм си много красив Искате ли моя снимка ?
    аре от мен да мине
    дай снимка

Единствения ми недостатък е,че имам белег от лявата страна на лицето.Той е тънък и е чак зад окото,но е неприятно да те питат ''от какво ти е този белег''.
    пп.Имам го от две годишна.И разбира се,че няма перфектни хора.

Imam shirok hansh i malki,no gadni palaski...Prednite mi 2 zyba sa po-golemi ot ostanalite...ama se ponasqm vse o6te...
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Pregyrbena sym, no se opitvam da se izpravq
    Zybite mi sa malko krivi, no sym s breketi veche pochti godina
    Imam malko celulit, no shte pochna da treniram tanci i nadqvam se da se postegna

Neshtata, za koito ne moga da napraaq nishto:

Nosyt mi e gyrbav
    Kojata mi e vinagi kato nastryhnala, no vsyshtnost ne e - prosto e na tochki

I vse pak se priemama takava kakvato sym ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Еми аз например .. краката ми бях чела че са нормалните крака .. нали имам предвит структурата им. Обче аз като съм слаба и те изглеждат като криви .. Винаги съм се комплексирала от това ама вече си свикнах. Имам е белег над пъпа който ми е по ройдение и се вижда много и над него има бенка

Но това съм аз и приятелите ми си ме харесват такава..Също така и приятелят ми .. който много си обичам.
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си