.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 196
    Голям фен
    Защо коментирате недостатъците си, а не хубавите си страни? Пък и мисля, че ще е по добре вместо някой да се оплакват "имам целулитттт " да вземете да направите нещо по въпроса, когато може да се поправи, защото не всеки има възможност да си поправи гърбицата на носа например, а и да има, не е сигурно, че няма да стане по-зле...

AMAN!

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Цитирай Първоначално написано от ^_crazy_^
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Имам си белег откакто съм се родила на коремчето,мялък е,но все пак не ми харесва особено .наподобява мишка ,эащото когато майка ми е била бременна се е стреснала от някакво хамстерче и там се е хванала.Белега е доста малък и не ми прави впечетление ,но все пак го броя ,като дефект

аз имам прасковка на дупето 6тото маика ми и се е прияло като е видяла на едно дарво ама било заградено и не могла да си вземе
    Аз имам светкавица на крака ;D Ама не съм се замисляла що я имам...явно мама се е уплашила при някоя буря...пък и без това нея бая я е страх от светкавици, гръмотевици и сяк'ви такива
    Аз също имам белег на крака.. майка като е била бременна с мен й се яло много череши и сега на баджака си острани имам череша
    ..Why can't I be innocent..

многооо малки гърди, слаби крака от коляното нагоре, мазна кожа, бенки по гърба, тънка коса....
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Имам белег от апандисит
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Аз пък имам голям бюст,кръгли бедра и дупе,нямам плочки на корема(не е отпуснат,просто не е твърд като скала) и имам белег от стъкло на дясното коляно...и съм леко плоскостъпа.Те 70% от населението на България(и не само) са плоскостъпи,но само 30% от тях го знаят.На фона на съученичките си изглеждам по-закръглена.Може би защото те тежат по 35-40 кила ...повечето.Но иначе не съм толкоз зле,просто имам по-женствена фигура. И не ми пука какво мислят хората за мен ,а това не ми е недостатък.

v momenta se se6tam samo za korema si koito izglejda o6te po-golqm vurhu slabite mi kraka..i vse edno sum pogulnala dinq ;d

Вчера си намерих още два недостатъка : кокалите (тези под корема , които са към бедрата , ако ме разбирате ) са прекалено изпъкнали и каквото и да обуя стоят много грозно . И кокалчетата от външните страни на двете ми китки също са очертани от кожата ми и "стърчат" много грозно .

Голям фен
    хм...малки цици,стърчащи уши и голям белег над лявото коляно

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от i hate you but i love you
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Цитирай Първоначално написано от ^_crazy_^
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Имам си белег откакто съм се родила на коремчето,мялък е,но все пак не ми харесва особено .наподобява мишка ,эащото когато майка ми е била бременна се е стреснала от някакво хамстерче и там се е хванала.Белега е доста малък и не ми прави впечетление ,но все пак го броя ,като дефект

аз имам прасковка на дупето 6тото маика ми и се е прияло като е видяла на едно дарво ама било заградено и не могла да си вземе
    Аз имам светкавица на крака ;D Ама не съм се замисляла що я имам...явно мама се е уплашила при някоя буря...пък и без това нея бая я е страх от светкавици, гръмотевици и сяк'ви такива
    Аз също имам белег на крака.. майка като е била бременна с мен й се яло много череши и сега на баджака си острани имам череша
    да и аз имам една риба майка ми много риби яла

Имам стрии,гаден корем,широк ханш,ходя като изгърбена.

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Кожата на лицето ми е доста проблемна. Носът ми е най-ужасното нещо...крив е, е не точно...ама не е хубав. И бюста ми е малък. Трябва да се заминавам известно време с косата си, за да изглежда добре...

Супер фен Аватара на Amateur
    На мен ми е малко отпуснат корема и се дразня,но няма как да стана едър без малко корем!

da az pak ne si haresvam krakata mislq 4e sa debeli

Град
    The Girl fr0m hell..
    аз имам доста проблеми като започнем от зъбите[жълти са и са доста криви,но нося апаратче]следва-носът ми който е гърбав[май е наследствено...нз]после са ушите ми който стърчат отвсекъде ....Още от 1-ви клас съм гърбава[щотуу никой не ми е казал,че ако чета отблизо ше имам такъв проблем]...Най-големия проблем е в тялото[не съм пълна],но просто имам доста косъмчета по-ръцете и други места [случвало ми се е да ме нарекът маймуна по улиците за този мой проблем]..Мисля,че са само тея...

Затова никога не се комплексирайте!Има по-зле и от вас[например мен]
    Сории ако има грешки в правописа.....
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Град
    The Girl fr0m hell..
    sry забравих да ви кажа...еми имам нормални гърди за моята възраст[не мога да се оплача от тва де щот съм виждала и по малки от мойте]Имам големи бузи и като се ядосам почервеняват и приличам на светофар [ама понякога ги мраза,понякога им се кефя ]...Имам един мадеш до устните[от лявата страна] и един който е....не моа баш да ви обесня..еми помежду очите на носа[тва доста ме дразни]

eми ако съм забравила нещо,пак ше пиша
    Никога не забравяите,че няма перфектен човек на този свят-всеки си има дефекти :P
    Няма грозни хора просто всеки си има вкус[май не се изразих правилно...ама вие ше сванете..]
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Град
    in youR dReams (mm)
    Косата ми е като на метла, кожата на лицето ми е отвратителна и за жалост няма да се оправи и имам бемка под брадичката която абсолютно всички си мислят че е черна точка .
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от tocata
    Походката ! Белези , шит съм 3 пъти в областта на главата Ама пак съм си много красив Искате ли моя снимка ?
    Да!

това което не харесвам в себе си е : носа малко е голям ,циците са едни никви това са главните недостатъци :P
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    Некъде там...
    Мразя си носа: гърбав е и това го прави голям.Иначе лицето си го харесвам,от шията до ханша всичко е наред,но надолу съм малко дебела,имам стъпала 40-41 номер,но гледах по TV-то,че Парис Хилтън носи 44 номер.Много си харесвам ушетата и пъпчето К'во да се прави - наследство.
    Който се смее последен - най-бавно загрява!

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    ..изгърбвам се.. походката ми също не е перфектна..

Имам голям нос
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Цитирай Първоначално написано от tocata
    Походката ! Белези , шит съм 3 пъти в областта на главата Ама пак съм си много красив Искате ли моя снимка ?
    Еми айде да те видиме ..

Иначе аз не си харесвам ушите .. направо ги мразя .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    Пловдив
    оф момичета като чета постовете и ви се чуда откъде ги измъкнахте тея - " имам голямо чело " , " имам нз си къв нос " - за мен това е красотата , а не като по кориците на списанията - идеални момичета , с перфектна походка и т.н. - пълна измислица !
    тва са толкова незначителни неща , повечето хора сиг не го забелязват , вие кво се вайкате
    пък и нали гаджетата ви харесват , кво по-важно

а по темата - имам на кръстчето белег по рождение - мен си ме кефи ддз и аз що
    имам много бемки , ама такъв ми бил късмета
    ии имам дебели бедра , ама тва вече е породено от мързела ми => нелечимо е

Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    ..изгърбвам се.. походката ми също не е перфектна..
    и аз така
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Цитирай Първоначално написано от miss_nelly
    Мразя си носа: гърбав е и това го прави голям.Иначе лицето си го харесвам,от шията до ханша всичко е наред,но надолу съм малко дебела,имам стъпала 40-41 номер,но гледах по TV-то,че Парис Хилтън носи 44 номер.Много си харесвам ушетата и пъпчето К'во да се прави - наследство.
    Мале Парис Хилтън носи 44 номер ,а аз си мислех,че имам голям крак като нося 39 номер(случвало се е и 38 и 40 ).Хората все ми казват че имам хубаво тяло-не съм била нито дебела нито слаба,ама аз искам да отслабна 2-3 кг,преди имах целулит по краката ама са е на изчезване ,дупето краката и кореа са ми добре само искам още малко да ги стегна..проблема ми е че имам стрии по циците и то на едната почти вече няма ама на др си има ..такам това е за тялото...а за главата просто ужас ..ушите ми са едни мънички и са ми казвали че са мънички и сладички,но са щръкнали бе хора,аз ги намирам за грозни .Кожата ми по принцип е мазна=> податлива на акне,но с малко повече грижи се справям...челото ми е голямо,но пък аз си го харесвам...абе остана единствено,че не си харесвам зъбите,а мн мразя да хода на зъболекар Но на кой му дреме за тея неща аз гледам да показвам хубавите си страни :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си