Здравейтекакъв рол-он против изпотяване позлвате и сте доволни ?
Някой ползвал ли е зелената ролка на Виши и доволни ли сте ?
Тяло за ГРЯХ и глава за БИЗНЕС
Аз ползвам стик, не рол-он, на Dove и съм много доволна, но това зависи до голяма степен от индивидуалността на човек.
Едни много се потят а други-не, и така![]()
Ползвала съм я и бях доволна, но си останах с Dovе.![]()
Аз ползвам или Рексона Или Dove и съм доволна от тях.
Не харесвам течните![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
аз съсм с спрея на Дав и съм доволна ,но и рол-он също е добре![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
аз съм с на Фа ,преди имах и на Орифлейм и Ейвън![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз използвам Рексона и спрея и рол-она
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Използвала съм стик-не бях особено доволна,след това рол-он пак не бях доволна-оставят бели следи..по-късно си купих спрей и от него не бях доволна пак оставя бели следи.Най-накрая открих най-доброто за мен-Лейди Спийд Гел с алое вера(има и с други аромати),не оставя бели следи и е икономичен от към 2 месеца го ползвам и имам още за около 3-4 седмици ежедневно ползване.![]()
моя рол-он беше на Ейвън и ми остави бели следи на една тениска,не се изпраха и сега не я обличам..Първоначално написано от witless
![]()
Не използвам рол-он, но опитай на Нивеа.Аз съм много доволна от стиковете.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
polzvam rol-ona na nivea double effect hubav e![]()
Cruel Intentions
Първоначално написано от mysterious93
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
adidas mai mai nai dobre:P :P
преди имах рол-он на Ейвън,но голямото неудобство беше,че трябваше да изчакам доста време докато изсъхне напълно след като го сложа иначе беше добър.Сега имам един на Орифлейм и не е зле,но не ми харесва особено как мирише.Много съм доволна от спрея на Рексона от тези новите и от стика на Лейди спийд стик![]()
Аз ползвам на Ейвън рон-они и съм доволна. Преди съм имала стик на Рексона - също вършеше работа, но ми оставяше много бели следи по дрехите. Ползвала съм спрей на Фа и не ми харесва.
Аз съм с Nivea Double EffectАромата му е супер яккк
![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Първоначално написано от CaribbeanGirl
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Аз имам точно зелената на Виши много е добро нито следи оставя и държи 48 часа вземи си го заслужава сиПървоначално написано от EgoistPartY
Охх рол-они хич не обичам, сега ползвам един стик на Орифлейм и съм много доволна, не оставя бели следи и мирише много хубаво![]()
По принцип не обичам рол он,но сега като ми свърши спрея ползвам един рол он на Орифлейм.Горе-долу ми харесва.Тъпо е,че трябва да изчакаш малко да изсъхне щото иначе става едно такова....гадно...лепкаво бляях.