Аз съм перфектен - имам много яка коса, очи, нос, уши, имам яко трибойско твърдо дупе, чурката си ми е добре. Висок съм 188 и тежа 95 килограма, спортувам редовно, прередовно може би, храня се здравословно, пия зелен чай нон-стоп и нямам проблемите, които всички вие имате - висок холестерол, триглицериди, АСАТ, АЛАТ нанананананананан....
Друг е проблема, че съм шматка и много лудо пиче. Бате Вико от моя клас може да потвърди. Единственото, което ми пречи е под дясната мишница 1 топче, правя адските маневри докато се бръсна. Освен това, драги ми приятелчета, не мога да изкарам плочките все още. Ей ся мятам една схема и за 2 месеца съм 15 кила отдолу. Не ме питайте как ще стане, не ми се обяснява, четете малко.
Аз ви казах, че съм шматка, имам си дупе за ебане - 1 час секс - 1500 килокалории, 1 час фитнес - 1600 - 1 час кардио тренировка - 1340 горе долу.
ИМАМ Голям проблем, малка ми е пишката, но се справяме. Да живее Кама Сутра, че е измислила такива пози. Освен това не обичам да ми духат, страх ма е да не ми отхапят куро, 1 путка го захапа 1 път хич не е приятно, братя !!!!!!!!!
Много поздрави на всички зачервени мадами от мен и малкия ми приятел \/ \/ \/ \/ .