мхм...коато малка носих брекети.Тука добре.Проблема дойде след това.Когато ги махнах ,имах чувството че зъбите ми са по-увредени отколкото преди да сложа адската машинка.Стъргаха ми зъбите,'оправяха ' ги ама резултатът бяха зъбки на бели петна.Даже цвета ми не бяха нацелили..Почти незабележимо е вече уж,но толкова ме комплексираше на времето че нямам думи.Не съм грозна ,даже бих казала че съм от симпатичните,както и да прозвучи,но имах чувството че целия ми 'чар' там или квото може да види някой в мен се губи зад зъбите ми Друго нещо което ненавиждах беше косата ми.Е нямаше такава дива плет.Толкова суха и непрекъснато цъфтяща коса не бях виждала.Разбира се и с ресането не се оправях,но и на това намерих решение-сега съм на расти; ) Нататък-още от малка просто сякаш имам нужда да се движа.Точно защото непрекъснато извършвах някакво физическо упражнение,проблем с килограмите нямам.Но когато бях на 15 бях 'заякнала' до такава степен,че краката ми,и най-вече пръсците бяха станали като на борец Ужасно грозно ми се вижда за някакво фино момиче ;/и оправяне в моя случей нямаше.За по-серизно нещо не се сещам...
И наистина-повечето 'недостатъци ' споманати в темата са просто поправими проблеми..; ) Но както има и недостатъци които да се опитваме да заличим...има и предимства ,които можем да подчертаем ; )