- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Никой не е перфектен
Защо коментирате недостатъците си, а не хубавите си страни? Пък и мисля, че ще е по добре вместо някой да се оплакват "имам целулитттт![]()
" да вземете да направите нещо по въпроса, когато може да се поправи, защото не всеки има възможност да си поправи гърбицата на носа например, а и да има, не е сигурно, че няма да стане по-зле...
![]()
AMAN!
Аз също имам белег на крака.. майка като е била бременна с мен й се яло много череши и сега на баджака си острани имам черешаПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
![]()
..Why can't I be innocent..
многооо малки гърди, слаби крака от коляното нагоре, мазна кожа, бенки по гърба, тънка коса....
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Имам белег от апандисит
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Аз пък имам голям бюст,кръгли бедра и дупе,нямам плочки на корема(не е отпуснат,просто не е твърд като скала) и имам белег от стъкло на дясното коляно...и съм леко плоскостъпа.Те 70% от населението на България(и не само) са плоскостъпи,но само 30% от тях го знаят.На фона на съученичките си изглеждам по-закръглена.Може би защото те тежат по 35-40 кила ...повечето.Но иначе не съм толкоз зле,просто имам по-женствена фигура.И не ми пука какво мислят хората за мен ,а това не ми е недостатък.
![]()
v momenta se se6tam samo za korema si koito izglejda o6te po-golqm vurhu slabite mi kraka..i vse edno sum pogulnala dinq ;d
Вчера си намерих още два недостатъка : кокалите (тези под корема , които са към бедрата , ако ме разбирате ) са прекалено изпъкнали и каквото и да обуя стоят много грозно . И кокалчетата от външните страни на двете ми китки също са очертани от кожата ми и "стърчат" много грозно .![]()
хм...малки цици,стърчащи уши и голям белег над лявото коляно![]()
да и аз имам една риба майка ми много риби ялаПървоначално написано от i hate you but i love you
![]()
Имам стрии,гаден корем,широк ханш,ходя като изгърбена.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Кожата на лицето ми е доста проблемна. Носът ми е най-ужасното нещо...крив е, е не точно...ама не е хубав. И бюста ми е малък. Трябва да се заминавам известно време с косата си, за да изглежда добре...
На мен ми е малко отпуснат корема и се дразня,но няма как да стана едър без малко корем!
аз имам доста проблемикато започнем от зъбите[жълти са и са доста криви,но нося апаратче]следва-носът ми който е гърбав[май е наследствено...нз]после са ушите ми който стърчат отвсекъде
....Още от 1-ви клас съм гърбава[щотуу никой не ми е казал,че ако чета отблизо ше имам такъв проблем]...Най-големия проблем е в тялото[не съм пълна],но просто имам доста косъмчета по-ръцете и други места
![]()
![]()
[случвало ми се е да ме нарекът маймуна по улиците за този мой проблем]..Мисля,че са само тея...
Затова никога не се комплексирайте!Има по-зле и от вас[например мен]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сории ако има грешки в правописа.....
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
sry забравих да ви кажа...еми имам нормални гърди за моята възраст[не мога да се оплача от тва де щот съм виждала и по малки от мойте]Имам големи бузи и като се ядосам почервеняват и приличам на светофар[ама понякога ги мраза,понякога им се кефя
]...Имам един мадеш до устните[от лявата страна] и един който е....не моа баш да ви обесня..еми помежду очите
на носа[тва доста ме дразни]
eми ако съм забравила нещо,пак ше пиша![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не забравяите,че няма перфектен човек на този свят-всеки си има дефекти :P![]()
Няма грозни хорапросто всеки си има вкус[май не се изразих правилно...ама вие ше сванете..]
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Косата ми е като на метла, кожата на лицето ми е отвратителна и за жалост няма да се оправи и имам бемка под брадичката която абсолютно всички си мислят че е черна точка.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
това което не харесвам в себе си е : носа малко е голям ,циците са едни никвитова са главните недостатъци :P
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Мразя си носа: гърбав е и това го прави голям.Иначе лицето си го харесвам,от шията до ханша всичко е наред,но надолу съм малко дебела,имам стъпала 40-41 номер,но гледах по TV-то,че Парис Хилтън носи 44 номер.Много си харесвам ушетата и пъпчетоК'во да се прави - наследство.
![]()
Който се смее последен - най-бавно загрява!
..изгърбвам се.. походката ми също не е перфектна..![]()
Имам голям нос![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Еми айде да те видимеПървоначално написано от tocata
..
Иначе аз не си харесвам ушите .. направо ги мразя.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
оф момичета като чета постовете и ви се чуда откъде ги измъкнахте тея - " имам голямо чело " , " имам нз си къв нос " - за мен това е красотата , а не като по кориците на списанията - идеални момичета , с перфектна походка и т.н. - пълна измислица !
тва са толкова незначителни неща , повечето хора сиг не го забелязват , вие кво се вайкате![]()
пък и нали гаджетата ви харесват , кво по-важно![]()
![]()
а по темата - имам на кръстчето белег по рождение - мен си ме кефи ддз и аз що![]()
имам много бемки , ама такъв ми бил късмета![]()
ии имам дебели бедра , ама тва вече е породено от мързела ми => нелечимо е![]()
![]()
и аз такаПървоначално написано от lisi4ety
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Мале Парис Хилтън носи 44 номерПървоначално написано от miss_nelly
,а аз си мислех,че имам голям крак като нося 39 номер(случвало се е и 38 и 40
).Хората все ми казват че имам хубаво тяло-не съм била нито дебела нито слаба,ама аз искам да отслабна 2-3 кг,преди имах целулит по краката ама са е на изчезване
,дупето краката и кореа са ми добре само искам още малко да ги стегна..проблема ми е че имам стрии по циците и то на едната почти вече няма ама на др си има
..такам това е за тялото...а за главата просто ужас ..ушите ми са едни мънички и са ми казвали че са мънички и сладички,но са щръкнали бе хора,аз ги намирам за грозни
.Кожата ми по принцип е мазна=> податлива на акне,но с малко повече грижи се справям...челото ми е голямо,но пък аз си го харесвам...абе остана единствено,че не си харесвам зъбите,а мн мразя да хода на зъболекар
Но на кой му дреме за тея неща аз гледам да показвам хубавите си страни :P