.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 196
    Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    И аз нямам големи гърди, но това отдавна не го приемам като комплекс.

Иначе и аз понякога се изгърбвам, но като се усетя се изправям.
    Не си харесвам носа - не е чак гърбав или крив, но...не го харесвам.

Ии покрай празниците се сдобих с шкембе и направо едва се гледам, ама айде, това ще го поправя в близките 1-2 седмици.

ми аз имам клепнали уши4ки....... ма там и си ми е и 4ара така 4е ..... не ме интер. кой кфо ми говори .... кат0 малка мн ми бз .. сега ми е се таа
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Имам голям белег на главата - шиха ме и няма да имам никога коса там . Имам си коремче и широки рамене , но си ги харесвам

аз пък не харесвам това че съм дебела! и то на всякаде! корем, крака, задник.....всичко!! от утре няма да ям! писна ми вече.."спри сладкото,спри хляба,спри газираното..." БЛЯ БЛЯ БЛЯ!! спрях ги отдавна!Тичам,правя упражнения..и НИЩО!! само дните в коите на хапвам нищо слабея ..после не качвам ..ама не мога все да съм гладна! А всичко ми се лепиииииии не мога да се гледам вече..от утре-ГЛАД!! АКО ЩЕ ДА УМРА..ПОНЕ ЩЕ СЪМ КРАСИВ ТРУП! ха.....
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Супер фен Аватара на breathless
    Мм ушите ми стърчат, тосет едното ..
    Кожата на лицето ми е гадна, и мазна .. но я оправям що годе
    Предните ми 2 зъба са криви /горните/ .. единия всъщност ..
    Стъпалата ми са малко широки /и двете / и т'ва е, за което се сещам ..
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Град
    The Girl fr0m hell..
    Това за мен е прекалено болна тема!?..
    1.кат започна с това че съм нисичка и гледам приятелите ми отдолу..
    2.почнах да надебелявам!?.. Правя диети,но не ми помагат мн..
    3.може да прозвучи малко гадно,ама..
    окосмяването!?.. - имам косъмчета на места по които просто не трябва да имам!?.. - [ от това най-много се комплексирам ]
    4.Вътрешната страна на бедрата не си харесвам. някак си са много дебели!?.. нз как да го обесня..
    5.похотката ми е ужасна.. ходя кат прегърбена котка!?.. fuck
    6.зъбите са ми зле - имам неправилна захапка и също зъбите са ми криви.. [затова ше трябва да нося апаратче още поне 3-4 години.. ] също тка са жълти - имам добра хигиена,но някак си винаги си остават жълти.. пробвала съм с различни избелващи пасти но не става..
    7.Както повечето момиче в този сайт казаха - имат малка гръзна обиколка.. - преди се комплексирах от това.. но сега разбрах че по хубаво е да са стегнати и малк.. отколкото големи и увиснали до пъпа
    8.имам мадеши по лицето.. и един е точно помежду очите - на носа.. мн ме дразни

има и още ама сега няма да пиша роман разбира се.. : ]
    иначе обикновенно съм ugly..
    абе виждала съм и по зле ама сеа..
    нямам си приятел който да ми казва че съм перфектна..
    Но сега не трябва да гледаш какво има отвън - външноста а да гледаш отвътре - сърцето!?..
    Това е!?
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Охх болна тема
    Мразя си носа, ужасен е...голям и има гърбица
    Устните ми са тънки, устата ми е малка
    Кофти кожа - много черни точки,въпреки че ходя редовно на козметик и участъци, в които е сухааа
    Голям задник, имам и малко целулит
    Дебели пръсти на ръцете - не е кой знае какво, но аз се дразня!
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

1. неправилна походка ... имам чувството , че краката ми са криви и са лееко дебелички
    2. бричове !!! мразяааа гиии изглеждам като ... камбана хаха
    3. паласки искам да се отърва от тях
    4. проблемна кожа с която може да се каже , че започнах да се справям ....
    мисля , че е това ))
    Make Some Noise ... ;]]]

Носа ми е някъв... абе ужасен. Казвали са ми, че нищо му няма, ама аз си знам моето

След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    гърдите ми са малки,но това не е толкова фатално.Имам много белези на кракатакато малка бях много буйно дете Кожата ми изглезжа изморена.Както каза някой преди мен че има косъмчета където не иска и аз съм така и също бедтара ми са дебели и мойте от вътрешната част.

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами имах криви зъбки, но вече са прави , благодарение на брекетите, които за жалост още не съм свалила, малко съм прегърбена, но само малко и не е очевадно, за друго не се сещам, доволна съм от това как изглеждам
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Имам си белег откакто съм се родила на коремчето,мялък е,но все пак не ми харесва особено .наподобява мишка ,эащото когато майка ми е била бременна се е стреснала от някакво хамстерче и там се е хванала.Белега е доста малък и не ми прави впечетление ,но все пак го броя ,като дефект

ти ме уби

надали е, защото майка ти се е стреснала, мила то, ако ставаше така, с майка ми и нейните милион и една фобии, по тялото ми би следвало да е избразена половината фауна.
    Не ми се спори,но аэ по-добре энам откъде ми е белега,нали?
    + това има много подобни случаи,напълно въэможно е.Но не при всеки втори е така.Иначе-радвам се эа теб
    аз познавам момче, което има белег от малинка (мн сладко седи)
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Ем малките гърди, които общо взето вече съм ги преодоляла ..... ниска съм, и това доста ме комплексира особено на моменти (а не може винаги на ток да съм) .....е нося очила, пак добре че хората са измислили лещите, пъпки по лицето понякога повече от необходимото, и пак добре че има коректори и Фон дьо тен ...... ам да ест разлика в гърдите едната по-голяма от другата ..... мал шанс ..... нонай-добре да свикнем и да го преодолеем и така ....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Имам си белег откакто съм се родила на коремчето,мялък е,но все пак не ми харесва особено .наподобява мишка ,эащото когато майка ми е била бременна се е стреснала от някакво хамстерче и там се е хванала.Белега е доста малък и не ми прави впечетление ,но все пак го броя ,като дефект

ти ме уби

надали е, защото майка ти се е стреснала, мила то, ако ставаше така, с майка ми и нейните милион и една фобии, по тялото ми би следвало да е избразена половината фауна.
    Не ми се спори,но аэ по-добре энам откъде ми е белега,нали?
    + това има много подобни случаи,напълно въэможно е.Но не при всеки втори е така.Иначе-радвам се эа теб
    аз познавам момче, което има белег от малинка (мн сладко седи)
    аамммм и аз имам лапичка белег на крака на прасеца отзад ....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Повече от фен Аватара на roksana_1
    лелел това ми е болна тема... ако почна няма да свърша блиските 3 дни

имам ужасно ГОЛЯМО чело , кръговете на очите ми направооо.... немога да се отърва от тях , походката ми не е кой знае какво , имам проблеми с очите ;(( ако нямах очила и кръгове под учите щях много повече да се харесвам ;s имам ужасно малки гърди а съм на 15... повечето момичета на мойта възраст имат перф гърди (не говоря за тия с атомните бомби) и просто толкова се комплексирам , въпреки , че не трябва... ;s ;s ;s
    Bring it on baby.. I taste good!

Пфф имам малко коремче ... не е кой знае какво , но много му се дразя ! Съшщо н си харесвам и бедрата и дупето ... всички ми казват че съм била добре ама нз нещо не се харесвам ... Имам акне по гърба ... кофти работа е за щастие каот го мажа редовно се маха , а лятото от слънцето и солариумите съвсем изчезва ! И черните точки по лицето и тък таме някоя пъпчица , котио направо ме подлудяват , но за щастие си има козметици и фдт!

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Имам малки гърди,но не се срамувам от това !
    и аз

Град
    Там някЪде...
    аз пък имам УЖАСНИИИ бедра.вобще не си харесвам тялото.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Имам малко целулит ама почти са е махнал щот ходя на фитнес
    иначе имам едно много гадно кокалче на крака само на деснияя аа и съм малко височка 173
    дефектна съм доста май
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Аз съм адски дебела седя изгърбена което е ужасно и имам малки цици но по принцип съм красива
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Имам голем белег на гърба който е по светъл от кожата ми и изглежда все едно някой хубожник си изтръскал четката на гърба ми Но вече почнах да се свиквам с него ..и дори започвам да си го харесвам
    :P

Гърдите ми не са особено големи,но това вече го преживях...
    На моменти много се притеснявам от това,че съм ниска...
    А и имам белег на единия крак от едно падане като малка.Дам май е това в общи линии
    The great pleasure in life is doing what people say you cannot do...

Град
    Burgas ;]
    ми имам доста белези по краката и от апандисит имам гардите ми не са големи ама ко да са прай и така ставам
    Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив

Цитирай Първоначално написано от ^_crazy_^
    az naprimer ot rajdaneto imam myni4yk otok na lqvoto oko koito vse pak se zabelqzva i e malko gadno nqkoi da te pita koi ti podu okoto
    И аз също имам този проблем

Цитирай Първоначално написано от teen4e
    имам голем белег на левия крак но вече сам свикнлала с него и не ми е неудобно
    и аз така
    House music is something that you will never understand fuckin village people

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си