- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Никой не е перфектен
И аз нямам големи гърди, но това отдавна не го приемам като комплекс.
Иначе и аз понякога се изгърбвам, но като се усетя се изправям.
Не си харесвам носа - не е чак гърбав или крив, но...не го харесвам.
![]()
Ии покрай празниците се сдобих с шкембе и направо едва се гледам, ама айде, това ще го поправя в близките 1-2 седмици.![]()
ми аз имам клепнали уши4ки....... ма там и си ми е и 4ара така 4е ..... не ме интер. кой кфо ми говори .... кат0 малка мн ми бз .. сега ми е се таа![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Имам голям белег на главата - шиха ме и няма да имам никога коса там. Имам си коремче и широки рамене
, но си ги харесвам
![]()
аз пък не харесвам това че съм дебела! и то на всякаде! корем, крака, задник.....всичко!!![]()
от утре няма да ям! писна ми вече.."спри сладкото,спри хляба,спри газираното..." БЛЯ БЛЯ БЛЯ!! спрях ги отдавна!Тичам,правя упражнения..и НИЩО!! само дните в коите на хапвам нищо слабея ..после не качвам ..ама не мога все да съм гладна! А всичко ми се лепиииииии
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не мога да се гледам вече..от утре-ГЛАД!! АКО ЩЕ ДА УМРА..ПОНЕ ЩЕ СЪМ КРАСИВ ТРУП! ха.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Мм ушите ми стърчат, тосет едното ..![]()
Кожата на лицето ми е гадна, и мазна .. но я оправям що годе
Предните ми 2 зъба са криви /горните/ .. единия всъщност ..![]()
Стъпалата ми са малко широки /и двете/ и т'ва е, за което се сещам ..
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Това за мен е прекалено болна тема!?..![]()
1.кат започна с това че съм нисичка и гледам приятелите ми отдолу..
2.почнах да надебелявам!?.. Правя диети,но не ми помагат мн..
3.може да прозвучи малко гадно,ама..
окосмяването!?.. - имам косъмчета на места по които просто не трябва да имам!?.. - [ от това най-много се комплексирам ]
4.Вътрешната страна на бедрата не си харесвам.някак си са много дебели!?.. нз как да го обесня..
![]()
5.похотката ми е ужасна.. ходя кат прегърбена котка!?.. fuck![]()
6.зъбите са ми зле - имам неправилна захапка и също зъбите са ми криви.. [затова ше трябва да нося апаратче още поне 3-4 години..] също тка са жълти - имам добра хигиена,но някак си винаги си остават жълти.. пробвала съм с различни избелващи пасти но не става..
7.Както повечето момиче в този сайт казаха - имат малка гръзна обиколка.. - преди се комплексирах от това.. но сега разбрах че по хубаво е да са стегнати и малк.. отколкото големи и увиснали до пъпа![]()
8.имам мадеши по лицето.. и един е точно помежду очите - на носа.. мн ме дразни![]()
![]()
има и още ама сега няма да пиша роман разбира се.. : ]![]()
иначе обикновенно съм ugly..![]()
абе виждала съм и по зле ама сеа..![]()
нямам си приятел който да ми казва че съм перфектна..
Но сега не трябва да гледаш какво има отвън - външноста а да гледаш отвътре - сърцето!?..![]()
Това е!?![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Охх болна тема![]()
Мразя си носа, ужасен е...голям и има гърбица![]()
Устните ми са тънки, устата ми е малка![]()
Кофти кожа - много черни точки,въпреки че ходя редовно на козметик и участъци, в които е сухааа![]()
Голям задник, имам и малко целулит![]()
Дебели пръсти на ръцете - не е кой знае какво, но аз се дразня!
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
1. неправилна походка ... имам чувството , че краката ми са криви![]()
и са лееко дебелички
![]()
2. бричове !!! мразяааа гиии![]()
изглеждам като ... камбана
хаха
3. паласкиискам да се отърва от тях
![]()
4. проблемна кожа с която може да се каже , че започнах да се справям....
мисля , че е това))
Make Some Noise ... ;]]]
Носа ми е някъв... абе ужасен. Казвали са ми, че нищо му няма, ама аз си знам моето![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
гърдите ми са малки,но това не е толкова фатално.Имам много белези на кракатакато малка бях много буйно детеКожата ми изглезжа изморена.Както каза някой преди мен че има косъмчета където не иска и аз съм така и също бедтара ми са дебели и мойте от вътрешната част.
ами имах криви зъбки, но вече са прави, благодарение на брекетите, които за жалост още не съм свалила, малко съм прегърбена, но само малко и не е очевадно, за друго не се сещам, доволна съм от това как изглеждам
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
аз познавам момче, което има белег от малинкаПървоначално написано от Presley
(мн сладко седи)
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ем малките гърди, които общо взето вече съм ги преодоляла ..... ниска съм, и това доста ме комплексира особено на моменти (а не може винаги на ток да съм) .....е нося очила, пак добре че хората са измислили лещите, пъпки по лицето понякога повече от необходимото, и пак добре че има коректори и Фон дьо тен ...... ам да ест разлика в гърдите едната по-голяма от другата ..... мал шанс ..... нонай-добре да свикнем и да го преодолеем и така ....
лелел това ми е болна тема... ако почна няма да свърша блиските 3 дни
имам ужасно ГОЛЯМО чело, кръговете на очите ми направооо.... немога да се отърва от тях , походката ми не е кой знае какво , имам проблеми с очите ;(( ако нямах очила и кръгове под учите щях много повече да се харесвам ;s имам ужасно малки гърди
а съм на 15... повечето момичета на мойта възраст имат перф гърди (не говоря за тия с атомните бомби) и просто толкова се комплексирам , въпреки , че не трябва... ;s ;s ;s
Bring it on baby.. I taste good!
Пфф имам малко коремче ... не е кой знае какво , но много му се дразя ! Съшщо н си харесвам и бедрата и дупето ... всички ми казват че съм била добре ама нз нещо не се харесвам ... Имам акне по гърба ... кофти работа е за щастие каот го мажа редовно се маха , а лятото от слънцето и солариумите съвсем изчезва ! И черните точки по лицето и тък таме някоя пъпчица , котио направо ме подлудяват , но за щастие си има козметици и фдт!
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
и аз
аз пък имам УЖАСНИИИ бедра.вобще не си харесвам тялото.
Имам малко целулит ама почти са е махнал щот ходя на фитнес
иначе имам едно много гадно кокалче на крака само на деснияя![]()
![]()
аа и съм малко височка 173
дефектна съм доста май![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Аз съм адски дебеласедя изгърбена което е ужасно и имам малки цици но по принцип съм красива
![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
Имам голем белег на гърба който е по светъл от кожата ми и изглежда все едно някой хубожник си изтръскал четката на гърба миНо вече почнах да се свиквам с него ..и дори започвам да си го харесвам
:P
Гърдите ми не са особено големи,но това вече го преживях...
На моменти много се притеснявам от това,че съм ниска...
А и имам белег на единия крак от едно падане като малка.Дам май е това в общи линии
The great pleasure in life is doing what people say you cannot do...
ми имам доста белези по краката и от апандисит имам гардите ми не са големи ама ко да са прай и така ставам![]()
Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив
И аз също имам този проблемПървоначално написано от ^_crazy_^
и аз такаПървоначално написано от teen4e
![]()
House music is something that you will never understand fuckin village people