Има две неща които не си харесвам, формата на лицето и 2 зъба
Но, като ви четях постовета и почнах да се замислям за някои неща, които по мои критерии са незначителни... но се смятат за "ужасни" от някои тук
- Имам белег откакто съм се родила на едното бедро и въпреки че доста се забелязва и ме питат какво е, не ме притеснява изобщо.
- Имам страшно много бемки по цялото тяло, особено на гърба, но това ми е от чувствителността към слънцето, дори уж алергия съм имала, но изобщо не ме притесняват.
- Пръсеца ми е спр голям от мускули, но вътрешната част на бедрата не са ми стегнати особено много... пак никога не ме е притеснявало
хммм какво друго...
- оооооо ВИСОКА СЪМ - 178 см. Пак никога не ме е притеснявало и дори нося високи обувки най-често. Особено сега през зимата. Всичките ми бутуши и боти са с високи токчета. Представете си колко висока ставам, пък вие сте тръгнали да се оплаквате за някакви си 173 см... смешно е. Как виждам аз нещата? Аз съм си супер, а всички други са ниски.
И въпреки това че по критериите на някои тук това е недостатък, за мен са си плюсове. Не бих могла да си се представя ниска и тн... това няма да съм аз. А тези бемки и един белег са си част от мен, като мой подпис... моята същност. На който не му изнася...