- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Никой не е перфектен
това е вярно и аз наскоро чух няколко истории от близки относно това.. примерно една жена е крала пипери докато е била бременна и някой я е стреснал и сега детето и има един огромен тъмен пипер над гърдитеПървоначално написано от Presley
![]()
а по темата аз имам малки гърди е не са мн малки нормални но бих искала още малко да порастнат... и имам бемки по цялото тяло и ме е срам когато съм на море защото са мн грозни
![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
На мен сичко ми добре имам хубаво тяло красив съм но пък съм нисак 17год 170см кво дасе прави толкоз дал господ.Важното е дасте доволни от себеси дане ви пуко кво мислят другите.
Със здраве![]()
![]()
liverpool
мии ниска съм, не съм сред баш фиданкитеи едното ми зъбче е малко криво
важното е да не ти пука
![]()
мии ниска съм, не съм сред баш фиданкитеи едното ми зъбче е малко криво
важното е да не ти пука
![]()
Имам 3та цица- съвсем незабележима- като маймунка съм.![]()
От съвсем малко гладуване- (3-4 дни) веднага започва едно окосмяване.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
аз пък имам паласчици и коремче ... имам и едно белегче на левия крак по дълйината от долу до горе,но то вече почти не се забелязва... инак сичко наред![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
ше станемли гаджета и аз съм нисак и тиси ниска ?Първоначално написано от saromanwife
![]()
![]()
![]()
liverpool
Има две неща които не си харесвам, формата на лицето и 2 зъба![]()
Но, като ви четях постовета и почнах да се замислям за някои неща, които по мои критерии са незначителни... но се смятат за "ужасни" от някои тук
- Имам белег откакто съм се родила на едното бедро и въпреки че доста се забелязва и ме питат какво е, не ме притеснява изобщо.
- Имам страшно много бемки по цялото тяло, особено на гърба, но това ми е от чувствителността към слънцето, дори уж алергия съм имала, но изобщо не ме притесняват.
- Пръсеца ми е спр голям от мускули, но вътрешната част на бедрата не са ми стегнати особено много... пак никога не ме е притеснявало
хммм какво друго...
- оооооо ВИСОКА СЪМ - 178 см. Пак никога не ме е притеснявало и дори нося високи обувки най-често. Особено сега през зимата. Всичките ми бутуши и боти са с високи токчета. Представете си колко висока ставам, пък вие сте тръгнали да се оплаквате за някакви си 173 см... смешно е. Как виждам аз нещата? Аз съм си супер, а всички други са ниски.
И въпреки това че по критериите на някои тук това е недостатък, за мен са си плюсове. Не бих могла да си се представя ниска и тн... това няма да съм аз. А тези бемки и един белег са си част от мен, като мой подпис... моята същност. На който не му изнася...![]()
мн хубава тема
айде и аз да се впиша като един от малкото момчета отговорили
първо зъбите ми не са мн подредени което малко ме дразни; също така съм малко нисък за възрастта си (170-18г) зърната на гърдите ми са почти незабележимо неравномерни, но все пак СА; имам големи вежди... за което вече полагам грижа като ги скубя.... иии като включим и татоса за който съжелявам, стига толко![]()
Не си харесвам цвета на очите.![]()
Имам излишни 10-11 килца, но това вече не ме притеснява изобщо!Мисля ,че сам твърде висока за възрастта си.. 170-13 г.
![]()
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
Хора благодаря ви че направихте тази тема.Имам чуството че съм супер грозна заради тъпите ми ЗЪБИ,двата ми предни зъби имат около 1милиметър "портичка" а от долу имам някакво многоо странно разместване което не мога да обесня но то не ми пречи.Също така имам разместване на някаква кост на краката и вървя на вътре(не ми пречи) и говоря бързо (не винаги(и това не ми пречи толкова много)).Макар че има неща който толкова много искам да променя в мен(зъбите ми:@)има неща който не давам за нищо на света:имам големи и сочни устни,очи който обожавам(зелени),висока съм(1.60см на 12год. ) и съм слаба(а ям каквото си искам и когато си искам),и много дълги крака.
Хора благодаря ви че направихте тази тема.Имам чуството че съм супер грозна заради тъпите ми ЗЪБИ,двата ми предни зъби имат около 1милиметър "портичка" а от долу имам някакво многоо странно разместване което не мога да обесня но то не ми пречи.Също така имам разместване на някаква кост на краката и вървя на вътре(не ми пречи) и говоря бързо (не винаги(и това не ми пречи толкова много)).Макар че има неща който толкова много искам да променя в мен(зъбите ми:@)има неща който не давам за нищо на света:имам големи и сочни устни,очи който обожавам(зелени),висока съм(1.60см на 12год. ) и съм слаба(а ям каквото си искам и когато си искам),и много дълги крака.
значи мисля, че аз съм най-зле като започнем от това, че имам стрии по пръсците, никак не си харесвам косата, защото нито е къдрва,нито права, нито начупена, имам 7/8 излишни килца които все още не мога да сваля, въпреки, че гладувам като куче![]()
![]()
![]()
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Имам 3 - 4 килца в повече, не си харесвам лицето и ходя със спусната коса най често. Излизам гадно на снимки и не си харесвам коремчето.
Но не всеки е идеален... и точно тези малки недостатъци са чаровни и ни правят по различни в очите на другите - за добро или лошо.
Изчетох всички страници и единственото , което искам да кажа е , че се обожавам такава каквато съм. Да , може на моменти да качвам и свалям килограми , може да ми е чувствителна кожата , но това съм аз - няма да се променя и се обичам. Защото , ако искаме някой друг да е до нас и да ни обича , първо ние самите трябва да се обичаме.
За тези , които имат комплекси от килограмите - вместо да стоят тук на компютъра , да започнат да тренират някакъв спорт , да бягат , да скачат , коремни преси и тнт. Да минат на хранителен режим.
За тези , които имат комплекси от външността си - нос , устни и тнт - има пластични хирурзи.
За гърдите изобщо няма да коментирам - първото е , че аз нямам такъв проблем. Второто е , че не одобрявам пластики или уголемявания преди раждане.
Envoi moi ! ;]
az se chudq ot kude da zapo4na..da vidim mnogo sm visoka imam golemi kraka malki gurdi golqm kriv nos dosta belezi ot 6arka po liceto .imam ot kafe ot cigara vurhu rucete imam golqmo dupe..zubite ne sa mi hubawi kojata mi e ujasna ...kosata mi e kudrawa moga da pi6a o6te mnogono neka i vie da se opla4ete
![]()
Имам проблемна кожа, за която полагам какви ли не грижи.Имам стрии по гърдите.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Какъв цвят са ? Може би мога да ти помогна да ги премахнеш / не изцяло , но да станат почти незабележими/. Въпроса е да имаш търпение.Първоначално написано от gia_sena_mono
Envoi moi ! ;]
Абе, аз горе-долу ставам, ама и аз си имам неща, които не харесвам. Ама кво да се прави - такава съм се родила и се примирявам. А и никой не е перфектен всъщност, всеки си има по нещичко, което не му допада, но какво да се прави - такъв е животът ;D
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Адски висока си , думи нямам... 165-170 ако чукнеш пак честито..Първоначално написано от katt
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!