.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    sodomy
    Guest

poduh se ot dolo....

Molq Vi da mi pomognete.....
    Pravih sex sys gadjeto si i kogato se pribrah vidqh 4e sym se podula ot dolo....kakvo da pravq?????? [-o< [-o< [-o<
    Kak da se izbavq ot podutostta....

Боцни с игличка да фъшне и ще ти мине
    ... В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон ... (24 Hour Party People) ...

НЕ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ,КОИТО ЗАСЯГАТ МОЯ И Т.Н. - АКО НЯКОЙ ИСКА ДА МИ ОТГОВОРИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН,ДА ГО НАПРАВИ ЧРЕЗ ЛС

sodomy
    Guest

asas

haha mn sme6no...... az pitam syvsem seriozno

Ми да беше дала малко инфо бейби ... от какво се поду,кога,как стана...В началото на акта ли беше,накрая ли ... може би доста луд секс сте правили,незнам

НЕ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ,КОИТО ЗАСЯГАТ МОЯ И Т.Н. - АКО НЯКОЙ ИСКА ДА МИ ОТГОВОРИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН,ДА ГО НАПРАВИ ЧРЕЗ ЛС

sodomy
    Guest

..

mi v kraq na sexa zapo4na da me boli.... no ne kazah na priqtelq mi i sled izvestno vreme my kazah da sprem....
    tva stana sno6ti....

Ние майче на чат го обърнахме .. ами какво да ти кажа - говори с него..попринцип ако до 2 дни макс не е поспаднало - отиди на лекар

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Полежи си, вземи си 1 душ, промий се. Ако не помогне тичай при лекар. И боли ли те по време на секс-спираш веднага. Аз така сбърках миналата седмица-да търпя, за него още малко и после ме боля 4-5 дни влагалището!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си