- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл от сериозните връзки?
SPORED MEN NQMA NIKAKYV SMISAL OT SERIOZNITE VRYZKI ZA HORATA GORE-DOLU POD 20 GODISHNA VYZRAST,VSICHKU E GUBENE NA VREME A ZA LUBOVTA OTKRILI LI STE Q MEN ME OKURAJAVA CHE NESUSHTESTVUVA CHE E ZABLUDA SAMO SEXNO NE SAM UBEDENA I NEMOGA DA GO GARANTIRAM
![]()
Mi az sam na 18 i sashto kato teb dosega sam se ubedila 4e se vs se svejda samo do tupia SEX![]()
otdavna tursq seriozna vruzka i mislq 4e moje da se nameri takava na moqta vazrast no e adski trdno .. i poneje dosega samo na nqkvi gadni izpolzva4i popadam sega sam si sama
i vse pak po vaprosa-moje da ima seriozni vrazki za xorata pod 20 i ima smisul ot tqx..vaprosa e da namerish SERIOZEN chovek s koito da spodelish lubovta si!!!
![]()
любов има, тва няма смисъл да го коментирам.
но при тийн-овете тя не е приоритет /повечето/ и това е нормално, защото на тази възраст мн малко хорат търсят нещо сериозно.
и-да, почти всичко се свежда до секс...![]()
За сериозни връзки време има... пък в крайна сметка никой не те задължава да се обвържеш, ако не искаш, нали![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
няма никъф смисъл според мен няма и да има.Всичко е задоволяване на биологични нужди
според мен има смисъл, да, и то голямнито аз, нито приятеля ми сме над 20.. и сме си заедно от 5 години, връзката ни е сериозна и не е основана на секс.. с него открих любофта ;P
тфа, че не си попаднала на подходящия човек, не означаа, че наистина "няма никъф смисъл" както ти каза![]()
~!1912!~
все едно аз писах тфаПървоначално написано от tedinkata_
и аз кат теб съм на 18 и до ся сички само секс искат--->само тфа и е в главата
е имаше един малко по различен
Ми дали на 20 или не , всичко зависи от човека колко ще е сериозен![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
qvnu ne ste me razbrali pravilno ikam da kaja che na moita vyzrast i gore-dolu do dvadeset moji i neshty horata nqma smisal da se obvyrzvat puk i pomilete az sam imala vryzka tri godini uj golqma lubov uj tui uj onui i nakraq kvo?vsichko prikliuchi vupreki che se obichame nqma da se syberem otnovo kato resha da rajdam deca togava shte mislq za seriozni vryzki taka e nai-dobre sqkash shte vidish che tvoqta vryzka s priqtelq ti ot 5 godini nqma da prodylji oshte tolkoz a ako prodylji shte se radvam togava s pravo shte ti kaja evala![]()
![]()
Има различни хора.Повечето момичета ни преследват само за секс,а не за сериозна връзка.![]()
Трябва да си имаш гадже сериозен човек,с когото се чувстваш много добре и който да има сериозни и почтени намерения към теб.
Да,трябва да имаш сериозен човек до себе си,а не изпозвач както в по-честите случай.
Сериозна връзка... За сериозен човек.
Има смисъл от тях.., но първо тоя който е започва нека си мисли дали има смисъл да я почва, ако не е сигурен в самааата си сериозност.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Spored men ne moje da se kaje to4no "smisal".Za men ne e vajno kolko dalgo 6te prodalji edna vrazka.Vrazkata trae dokato liubota ugasne.
SERIOZNITE VRYZKI NAI MI HARESVAT..ZA SEGA SAM IMALA SAMO EDNA I OSHTE Q IMAM![]()
na 16 sym...
aide kakichkite na po 18-19 da pochvat da me kritikuvat XaaXaXaXaXa![]()
![]()
Щом няма смисъл от сериозни връзки, дай всеки да си сменя гаджето през седмица. Това по-доброто решение ли е???
Аз съм против нагласата да си търсиш сериозно гадже. Всичко става от само себе си. Ако намериш правилния човек, ако с него се чувстваш добре, ако го обичаш, какво лошо има да си с него дълго време.
Разбира се,че имат смисъл сериозните връзки!Това е реторичен въпрос!Любовта определено съществува,но в днешни времена чувствата отстъпват пиедестала си на глупавите сексуални желания и съответните им задоволявания!На мнение съм,че да правиш секс с някого,е нужно да го обичаш!Не бих си представил да бъда в интимни отношения с човек,към когото не тая чувства,само заради едното удоволствие!Това определено би ме обезличило и принизило!А защо съм "за" сериозните и дълготрайни връзки?!Защото по този начин опознаваш много добре човека до себе си,обичате се,прекарвате много време заедно,разсъждавате по различни въпроси,подкрепяте се взаимно,споделяте!Не всичко е секс и не мисля,че това е най-важното!Не намирам смисъл в,силно казано,отношенията между двама за по една,две нощи!Само едни повърхностни хора биха се задоволили с този вид общуване,защото то е подчинено единствено на страст и удоволствие,съвсем първични нагони!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
аз съм с сериозно гадже(мисля) и е супер готино като се скараш с някой има на кой да звъннеш като ти е мъ4но за нещо - пак ,можеш да си говориш за всичко с него знаеш че като му звъъннеш и ако има възможност след 10 мин ще е при теб просто хубаво е да имаш човек до себе си на каквато и възраст да си
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
Не мисля че дори и на моята възраст има нещо лошо в сериозните връзки . Най - малкото можеш да се научиш да бъдеш с един човек и да правиш компромиси . Пък и винаги знаеш че има на кой да се опреш и с кой да поговориш .
Аз пък до сега като цяло съм имала само сериозни връзки(като изключим няколко)и какво да ви кажа .. предпочитам си сериозните връзки пред краткотрайните флиртове и забивки![]()
Много по-яко е гаджето ти да те познава супер много и.. да знаеш всичко за теб.. не знам, на мен лично това адски ми допада...
А това, че всичко се свежда до секс ... дааа... повечето пъти за съжаление е наистина така![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mi ima smisal az mnogo iskam seriozna vrazka obi4am edin 4ovek ma toi mai si ima dr i mi e mn krivo
az misleh 4e vrazka ozna4ava sex a si4ki iskat sex togava kvo pitate dali ima smisal, prosto go pravete
Предпочитам да съм с едно момче дълго време,отколкото с хиляди за ден-2-седмица.Незнам дали има смисъл или не,но така се чувствам по-добре и съм щастлива![]()
Za kakvo da te kritikuvame, 4e ne6to ne razbrah?Първоначално написано от KyKJlu4KaAa
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Ми какво да ви кажа, не знам, но определено сега имам сериозна връзка и се чувствам щастлива.Другото не ме интересува.
Аз пък съм на мнение, че сериозните връзки не са губене на време. Имам така повече от 2 години и 7 месеца, а сега съм на 19 години. Мисля, не, сигурна съм, че съм открила любовта. Ето защо за мен тя съществува и не трябва да се губи вяра в нея.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
колкото и странно да прозвуча на всички - помисли изобщо защо започвате връзка и какъв е смисълът от всичко това, любов и т.н., така ще ви се изясни (НАДЯВАМ СЕ) и смисълът на това което наричате "сериозна връзка". изобщо, ако не е сериозно и не се обвържеш защо изобщо го наричаш връзка??? това което имам предвид е, че няма смисъл изобщо да си търсиш "сериозна връзка", ако някой ти допадне, поопознай го преди да решиш че непременно трябва да ходиш с него, ако не обикнеш човека значи си не обвързан към него по какъвто и да било начин, все едно дали "ходиш" с него или не и => по моите разбирания, това не може изобщо да се нарече връзка! но ако обикнеш някой, не търси смисъл в това да си с него, докато го обичаш няма да те интересува смисълът, ако търсиш само смисъл значи поне твоите представи за любовта не са като моите, в любовта няма никакъв смисъл, тя просто е
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.