.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Guest

Moderated: Как бихте постъпили, ако...?

molq kajete mi kakvo bixte napravili,ako ste ot kompaniqta na mom4e koeto xaresvate mnogo,a to tu vi pokazva 4e izpitva ne6to,tu se darji vse edno vi nqma? ne sam sigurna kakvo izpitva poneje e malko zagada4en,a nai dobriq mu priqtel mi kaza 4e rqdko xaresva momi4eta mersi na vsi4ki predvaritelno

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

momchetata sa stranni sashtestva..moje bi ako mu nameknesh che imash nqkakva trypka kam nego,shte se otpusne i shte deistva..moje da e nesiguren i zatova..ako kakto ti kaza,ponqkoga se darji se 1 te haresva a ti ako se darjish po studeno, si kazva che nqma shans i za tova ne se opitva. a kato se darji se 1 te nqma, iska..ti da mu obyrnesh vnimanie..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

1nsub0rd1nA73
    Guest

Re: pls pro4etete tova

[quote="Анонимко"nai dobriq mu priqtel mi kaza 4e rqdko xaresva momi4eta [/quote]
    ahahah.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Няма да се занимавам с него. .... И той незнае какво иска.

Как е възможно рядко да харесва моми4ета?

Guest
    v takav smisal,4e rqdko se sre6ta momi4e koeto da mu se xaresa . i na men mi se vidq stranno

Явно няма много опит с момичетата и не знае как точно да се държи.Може би чака ти да направиш първата крачака.Покажи му,че не ти е безразличен.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Guest
    majkite sa6testva sa mnogo strani mili4ka i edinstveniq na4in da razbere6 moje bi e da go nakara6 da revnuva pred neko si pravi zaka4ki s dr mom4eta i toi ako naistina te iskam i haresva 6te pokaje 4e te haresva pak ako dori ne ti obarne vnimanie prosto mu bii 6uta

Момчетата са много интересни същества . Да ти кажа според мен нищо няма да загубиш ако опиташ . Най - малкото ще разбереш дали те харесва или не !

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Покажи му по някакъв начин че имаш симпатии към него,че не ти е безразличен,опитвай се да прекарваш повече време с него,обръщай му повече внимание и т.н.Длъжна си да опиташ,защото иначе няма да знаеш какво може да се получи.В крайан сметка може само да спечелиш,така че си струва да опиташ

Не бих се занимавала с човек, който не знае какво иска.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

naprao she govora s nego i she se izqsnim kfo da praim.. ni6ty nea da zaguba ;]
    ~!1912!~

Еми пиши му по скайп(ако има,де),намери някаква обща тема с него...поинтересувай се каква музика слуша и т.н.

Град
    40 Miles from the Sun
    Той е гей и се закача с теб, за да се опита да накара хората да мислят, че харесва момичета и да се прави на "мъжкар". Хъх

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Той е гей и се закача с теб, за да се опита да накара хората да мислят, че харесва момичета и да се прави на "мъжкар". Хъх

Тва беше забавно

не знам миличка.. на колко си ? а той на колко е?
    от колко време се познавате и тн..
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

aLfA GiRl
    Guest
    znae6 li fo mn puti se slu4va taka i nakraq se okazva 4e ne izpitva ni6ty kum teb taka4e draj si s epriqtelski s nego,6toto moje puk i da e gei I AKO vse pak si e maj toi trq da naprai parvata kra4ka ako ne da go duha

ami 4esno da ti kaja s mene e su6toto i az neznam kvo da pravq mnogo go haresvam kakto i ti predpolagam

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна

...най-добрия му приятел е искал да каже, че рядко намира момиче, което да му направи по-силно впечатление. определено знае какво иска и явно не вижда това в теб.

сори
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    ami az sam na 15 a toi na 17. i kakto ioancheto_94 kaza naistina mn go xaresvam. poznavame se ot okolo godina ,a toi naistina pokazva6e nqkakvi 4uvstva i vednaj go pitaxa kakvo e idealnoto momi4e za nego a toi opisa men. mn mi e obarkano

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от _SL_

...най-добрия му приятел е искал да каже, че рядко намира момиче, което да му направи по-силно впечатление. определено знае какво иска и явно не вижда това в теб.

сори
    do momenta tva e nai-madroto izkazvane......
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    дразна се от хора които не знаят какво искат
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Голям фен Аватара на Ice
    Тая история ми е позната.Само, че на мен ми трябваше време да разбера, че няма смисъл да се занимавам с глупости.След като се държи така значи не знае какво иска.Не се занимавай с глупости както се вика ще се опариш.
    Everything happens for a reason..

Guest
    blagodarq mnogo na vsi4ki za savetite

Цитирай Първоначално написано от TreeHill
    дразна се от хора които не знаят какво искат
    А аз - от такива,които допускат правописни грешки.
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си