- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диета-Вода и Мед??
Момичета чували ли сте за такава диета и това може ли да мине за диета изобщо??От меда пълнее ли се?АЗ срещнах в едно списание,че Десислава била на такава диета,ма само мед и вода(незнам в какви количества) ии така си поддържала фигуратаАко някой я знае или е пробвал да пише и какъв е ефекта??
П.П аз лично бих пробвала,щот мн обичам мед,но дали си струва..![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
от мед не се пълнее а за диетата нз
ONE LIFE ONE LOVE
![]()
![]()
И*ахти гениите... Ти чуваш ли се, на вода и мед... Или вземи пробвай, струва си да станеш като модел от Освиенцим...
![]()
![]()
![]()
От толкова мед докато свалиш нужните килограми ще получиш диабет..![]()
![]()
ъъ нешо не зацепихПървоначално написано от My`OwN
![]()
![]()
Смисъл,че ше надебелея ли?? Не ми се нервете де просто питам
![]()
Абе момиче ти чуваш ли се - вода и мед! Ше се утрепете вече с тия идиотски диети.
ПС За идиотите: Освиенцим е бил немски концлагер, а диабет не се получава от ядене на много сладко![]()
^ Диабет МОЖЕ да се получи от ядене на много сладко, а и от ядене на много храна като цяло. Но по принцип много добре е вместо шоколад и т.н. да хапнете мед...
Иначе аз вода и мед заедно съм опитвала.Ама да ям цял ден само това... ааа, сихтир.
![]()
Диабетът най-често се получава от сладко? А ти като си толкова компетентен кажи от какво се получаваПървоначално написано от Кивито
ти си тъпа!Първоначално написано от sladkъ_mackъ
алелуя.
Дееба оде да знам кфо е Овсиенцим или там кфо беше![]()
Ем аз попринцип съм 52 кила ма иам коремче и за тфа искам малко диета
Ма май верно съм си избрала малко по-драстична,отколкото е нужно
![]()
![]()
![]()
За едно коремче искаш да се подложиш на това???? Толкова ли си мързелива? А и това е супер вредно за здравето. По принцип меда е много полезен, но цял ден само това да ядеш е не човешко. Има много теми за отслабването, може да прочетеш някоя. Мисля, че е по-добре да се захванеш с накаъв спорт или поне прави коремни преси.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Я спри да обиждаш като незнаеш.. От какво се получава диабет тогава? Я кажи сигурно от ракия ..Първоначално написано от Кивито
![]()
![]()
![]()
На колко години си ?Първоначално написано от sladkъ_mackъ
И да имаш коремче мисля , че можеш да го свалиш като спреш да ядеш хляб .. но разбира се хапваш от всички други ястиета . Също така ако го съчетаеш с фитнес или упражнения вкъщи ще даде много по-добър резултат..![]()
Баси диетата .. само прости въглехидрати ... супер много ше ти се забави метаболизма .. ще свалиш някое кило .. и като я спреш ще качиш три пъти повече .. а и не се знае дали ще е само това ... избери си няква НВД (нисковъглехидратна диета) и според мен ти тряа малко движение ... ако те интересува нещо повече ЛС ...
Здрав като Арни, хубав като Брад Пит, с погледа на Де Ниро и лижа като Ласи :P
на 15 съм,не ям хляб от 2 седмици някъде,но пък сичко,което хапна ми се очертава и надува корема веднага и издлежда зле.. Примерно половин домат със сирене БЕЗ хляб да изям и съм така се едно цяло прасе съм яла..Първоначално написано от Puky
![]()
![]()
Ми то и на мен малко се подува стомаха след ядене, но после се оправя. Започни да правиш някакви упражнения за корема. Не става само с ядене, трябва и акъл.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
То и на мен става така .. ама после спада като отида до тоалетнатаАко имаш такова като шкембенце малко разбирам да искаш да го свалиш ама ако е корем образуван от ядене 100% 2 цхаса след ядене ще спадне..
![]()
Хаха килограмите ти са добре момиче! Това коремче нямя да се махне с диета а със упражнения за стягане на корема!
When You Live Forever,What Do You Live For??
+1Първоначално написано от m3ch3ncee
a i s takiva dieti shte zagubish samo voda i muskuli no ne i maznini
P>P mojesh da poglednesh temata mi za sadarjanie na kaloriite v hranite_-vajna tema) ............malko samoreklama ..no infoto shte ti e polezno
И циците си ще загуби с неядене.Първоначално написано от glupacheE
![]()
абе моме, от меда не се дебелее грам
той даже е много полезен!
Аз имах възможността да опитам това "чудо" с вода и мед, но само сутрин на гладно пиех по една чаша и отивах на стадиона. Меда ми даваше много повече енергия и затова го пиех. Да не говорим, че вода и мен е еквивалентно да диария (рядко щастиеее). Отслабва се. Но... не е препоръчително да каряш само на такова, че може и да получиш наистина диабет
аз съм чувала че стурин на гладно се пие 1чаша топла вода с 1 супена лъжица ябълков оцет...тфа помагало по лесно да се разградят мазнините
OnLy God CaN Judge Me !
sexy_bebz Kato diabeti4ka da tti kaja 4e opredeleno ne se polu4ava ot qdene na sladko
АмИ? аз чесно нз от какво не ми е ясно кво точно е диабетПървоначално написано от Кивито
![]()