.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Диета-Вода и Мед??

Момичета чували ли сте за такава диета и това може ли да мине за диета изобщо??От меда пълнее ли се?АЗ срещнах в едно списание,че Десислава била на такава диета,ма само мед и вода(незнам в какви количества) ии така си поддържала фигурата Ако някой я знае или е пробвал да пише и какъв е ефекта??
    П.П аз лично бих пробвала,щот мн обичам мед,но дали си струва..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

от мед не се пълнее а за диетата нз
    ONE LIFE ONE LOVE

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    супер ееееееее
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    И*ахти гениите... Ти чуваш ли се, на вода и мед... Или вземи пробвай, струва си да станеш като модел от Освиенцим...

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    От толкова мед докато свалиш нужните килограми ще получиш диабет..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    И*ахти гениите... Ти чуваш ли се, на вода и мед... Или вземи пробвай, струва си да станеш като модел от Освиенцим...
    ъъ нешо не зацепих Смисъл,че ше надебелея ли?? Не ми се нервете де просто питам

Град
    Варна
    Абе момиче ти чуваш ли се - вода и мед! Ше се утрепете вече с тия идиотски диети.
    ПС За идиотите: Освиенцим е бил немски концлагер, а диабет не се получава от ядене на много сладко

^ Диабет МОЖЕ да се получи от ядене на много сладко, а и от ядене на много храна като цяло. Но по принцип много добре е вместо шоколад и т.н. да хапнете мед...
    Иначе аз вода и мед заедно съм опитвала. Ама да ям цял ден само това... ааа, сихтир.

Цитирай Първоначално написано от Кивито
    Абе момиче ти чуваш ли се - вода и мед! Ше се утрепете вече с тия идиотски диети.
    ПС За идиотите: Освиенцим е бил немски концлагер, а диабет не се получава от ядене на много сладко
    Диабетът най-често се получава от сладко? А ти като си толкова компетентен кажи от какво се получава

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    ъъ нешо не зацепих Смисъл,че ше надебелея ли?? Не ми се нервете де просто питам
    ти си тъпа!
    алелуя.

Дееба оде да знам кфо е Овсиенцим или там кфо беше Ем аз попринцип съм 52 кила ма иам коремче и за тфа искам малко диета Ма май верно съм си избрала малко по-драстична,отколкото е нужно

За едно коремче искаш да се подложиш на това???? Толкова ли си мързелива? А и това е супер вредно за здравето. По принцип меда е много полезен, но цял ден само това да ядеш е не човешко. Има много теми за отслабването, може да прочетеш някоя. Мисля, че е по-добре да се захванеш с накаъв спорт или поне прави коремни преси.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Я спри да обиждаш като незнаеш.. От какво се получава диабет тогава? Я кажи сигурно от ракия ..
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    Дееба оде да знам кфо е Овсиенцим или там кфо беше Ем аз попринцип съм 52 кила ма иам коремче и за тфа искам малко диета Ма май верно съм си избрала малко по-драстична,отколкото е нужно
    На колко години си ?
    И да имаш коремче мисля , че можеш да го свалиш като спреш да ядеш хляб .. но разбира се хапваш от всички други ястиета . Също така ако го съчетаеш с фитнес или упражнения вкъщи ще даде много по-добър резултат..
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Баси диетата .. само прости въглехидрати ... супер много ше ти се забави метаболизма .. ще свалиш някое кило .. и като я спреш ще качиш три пъти повече .. а и не се знае дали ще е само това ... избери си няква НВД (нисковъглехидратна диета) и според мен ти тряа малко движение ... ако те интересува нещо повече ЛС ...
    Здрав като Арни, хубав като Брад Пит, с погледа на Де Ниро и лижа като Ласи :P

Цитирай Първоначално написано от Puky
    На колко години си ?
    И да имаш коремче мисля , че можеш да го свалиш като спреш да ядеш хляб .. но разбира се хапваш от всички други ястиета . Също така ако го съчетаеш с фитнес или упражнения вкъщи ще даде много по-добър резултат..
    на 15 съм,не ям хляб от 2 седмици някъде,но пък сичко,което хапна ми се очертава и надува корема веднага и издлежда зле.. Примерно половин домат със сирене БЕЗ хляб да изям и съм така се едно цяло прасе съм яла..

Ми то и на мен малко се подува стомаха след ядене, но после се оправя. Започни да правиш някакви упражнения за корема. Не става само с ядене, трябва и акъл.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    То и на мен става така .. ама после спада като отида до тоалетната Ако имаш такова като шкембенце малко разбирам да искаш да го свалиш ама ако е корем образуван от ядене 100% 2 цхаса след ядене ще спадне..
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Хаха килограмите ти са добре момиче! Това коремче нямя да се махне с диета а със упражнения за стягане на корема!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Цитирай Първоначално написано от m3ch3ncee
    Хаха килограмите ти са добре момиче! Това коремче нямя да се махне с диета а със упражнения за стягане на корема!
    +1
    a i s takiva dieti shte zagubish samo voda i muskuli no ne i maznini
    P>P mojesh da poglednesh temata mi za sadarjanie na kaloriite v hranite_-vajna tema) ............malko samoreklama ..no infoto shte ti e polezno

Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    Цитирай Първоначално написано от m3ch3ncee
    +1
    a i s takiva dieti shte zagubish samo voda i muskuli no ne i maznini
    P>P mojesh da poglednesh temata mi za sadarjanie na kaloriite v hranite_-vajna tema) ............malko samoreklama ..no infoto shte ti e polezno
    И циците си ще загуби с неядене.

абе моме, от меда не се дебелее грам
    той даже е много полезен!
    Аз имах възможността да опитам това "чудо" с вода и мед, но само сутрин на гладно пиех по една чаша и отивах на стадиона. Меда ми даваше много повече енергия и затова го пиех. Да не говорим, че вода и мен е еквивалентно да диария (рядко щастиеее). Отслабва се. Но... не е препоръчително да каряш само на такова, че може и да получиш наистина диабет

Град
    Бургас
    аз съм чувала че стурин на гладно се пие 1чаша топла вода с 1 супена лъжица ябълков оцет...тфа помагало по лесно да се разградят мазнините
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    Варна
    sexy_bebz Kato diabeti4ka da tti kaja 4e opredeleno ne se polu4ava ot qdene na sladko

sexy_bebz Kato diabeti4ka da tti kaja 4e opredeleno ne se polu4ava ot qdene na sladko
    АмИ? аз чесно нз от какво не ми е ясно кво точно е диабет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си