.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    LuCky You
    Guest

Haresva li me oshte???

Kak da razbera dali edno mom4e me haresva vse o6te ,vapreki 4e sme razdeleni ot tri meseca i po4ti ne se vijdame.dori da se vidim ne si govorim (ne 4e sme skarani)! Shestoto mi 4uvstvo podskazva 4e vse o6te me haresva,no ot druga strana si mislq 4e e priklu4il ve4e s men i nqma da se varne nikoga pove4e.Kakvo da pravq?

Blagodarq predvaritelno!!!

edinstveniq nachin e da govorish s nego...to po princip se vijda po darjanieto no ako e mnogo razlichno..pogovori s nego.no ne napravo da mu kajesh ,,Ti oshte haresvash li me" a malko po zaobikolniq pyt
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Голям фен
    Град
    на луната
    Едва ли има начин, по който да разберем дали един човек ни харесва или не ни харесва! Гадно, но факт! А и като сте приключили един път, какво искаш още, вдигай главата и продължавай напред!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

LuCky YoU
    Guest
    Istinata e 4e vse oshte izpitvam ne6to kam nego

Ами тогава говори с него ....няма да ти е толкова трудно щом ве4е сте имали връзка Няма как ина4е да разбере6... Успех! :P

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Vse edno az sam go pisala V napalno ednakva situaciq sme!
    I iskam da ti kaja,che ne mojesh da razberesh po darjanieto mu,zashtoto naprimer az oshte obi4am bivshiq,no se dyrja taka 4e toi ne moje da go razbere.Usmihvam se,izlizam s priqteli...izobshto vse edno sam zabravila za nego,koeto izobshto ne e taka.
    Ako ti kaja da govorish s nego znam,4e nqma da go napravish,zashtoto na tvoe mqsto i az ne bih..vse pak razdelili ste se.Ako otidesh pri nego vse edno mu kazvash:Oshte te haresvam!..nali taka? Ako ti se riskuva davai!Kakvo pyk gubish..?!
    No se zamisli dali ima smisyl?Dali ne te ochakva nqkoi po-dobyr ot nego?Prosto ne se ostavqi na nadejdata,za da ne syjalqvash posle.davai napred.Ako vi e pisano otnovo da ste zaedno,tova shte stane.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Еми..ако има някъв начин да се свържеш с него или да се засечете ,го заговори и диалога ще тръгне.Питай го дали си има приятелка,как е живота му след теб,спомнете си старите времена...може пък да се издаде по нещо че те харесва.Нищо не губиш наистина,така че давай.Ако ли пък не,поне ще знаеш че си опитала :P

Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f
    Едва ли има начин, по който да разберем дали един човек ни харесва или не ни харесва! Гадно, но факт! А и като сте приключили един път, какво искаш още, вдигай главата и продължавай напред!
    ima nachin
    ~!1912!~

Не сме гадатели, за да ти кажем. Но от поведението му съдя, че си му безразлична.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си