.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    мен не ме инт кво ше кажат др... просто мноо ме е страх... и не давам на нашите да ме водят на зъболекари...

po dobre da te zavedat na zubolekar posle moje da se oslojni, awe kfo govora .. nali i az trea nosa ama neiskam da hoda na zabolekar est 4e nqma da otida na zubolekar ....

Приеми ги като част от себе си. Ако не са проблем за теб, няма да бъдат и за другите.

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Mancheto
    m ti kolko vreme si gi nosil?..i koga po4na da im se kefish
    носих ги 1 година (добре де 11 месеца ) ....... как кога почнаха - аз помолих наще да ми ги купят ( те много не искаха "добре са ти ве не ми са дават толкова пари" ) тфа ми беше подаръка за след 9ти клас

mhm skype imash li 4e tuka e malko ...........
    Когато вратата на щастието се затвори, то друга се отваря. Но докато гледаме към затворената врата, няма да видим отворената!

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Няма какво да се притесняваш,че носиш брекети - това не е срамно.Пък и напоследък все повече и повече хора слагат брекети или шини.Ако на някое момче това му е проблем,значи не те заслужава.
    +1

Имам и нещо да добавя к1м авторката :

Б1ди себе си...Дали с брекети или Не хареса ли те някое момче то ще те хареса за това което си...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Не мислиш ли, че момчетата по се гнусят от криви и грозни зъби. Според мен една-две години с брекети е много по-добре от цял живот кривозъба усмивка!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на koalka
    Заключвам, авторката си е решила проблема, все пак са минали 4 месеца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си