1.Kak se kazvate? -Жана 2. Na kolko ste i ot kade? -На 19 години 3. Kolko sexsyalni partniri ste imali do sega -7 4. Kolko 4esto pravite sex? -Достатъчно често 5. Pravili li ste sex s nepoznat? -Не и засега не мисля, че бих го направила с напълно непознат 6. Koe e nai strannoto mqsto na koeto ste go pravili? -Много са странните места.В асансьор например...сред природата...в детска градина. 7. Kakvo nai mn vi vazbujda? -По принцип е различно при всеки партньор.Последния можеше да ме възбуди само като ме целува.Беше уникален в това отношение-досега с никой не е имало такъв ефект.Иначе целувките по врата действат мн възбуждащо 8. O4astvali li ste v 3-ka? ako ne ste bihte li o4astvali? -Имах предложение...но отказах 9. Opitvali li ste vkusa na spermata? haresva li vi? -Ами....нз..не мога да отговоря с точност 10. Kakav sex predpo4itate? - Секс като секс . С повече любовна игра може би. 11. Koga go napravihe za 1 pat? -15/16 години. 12. Na kolko godini e bil/a nai vazrastnoto momi4e/mom4e s koeto ste go rpavili? -Беше с 4 години по-голям от мен.С него беше и най-сериозната ми и продължителна връзка. 13. s4itate li se za sexyalna manq4ka/mqnqk? -Да..но само със гаджетата си го позволявам.. 14. Haresvate li perverzni mom4eta/momi4eta- sexsyalni manqci?-Харесвам...но с някаква минимална граница!