.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: POBARKVAM SE

POBARKVAM SE

nejnam moz da vi se struva stranno no samosoben harakter.Imam si seriozen priqtel.dotuk dobre no vinagi me e pritesnqvala starata mu vrajka tq e bila adski silna predi vreme po sluchainost chuh se rajhozdahme i chuh 1 pesen okaja se che s neq toi se seshta za neq kogato sa bili zaedno tq e mn silna pesen i az go nakar i az nejnam zashto da mi q prati moje bi ot mazohizami li dr nejnam slusham q i si predstavqm kak sa se useshtali kak sa se obichali kolko chuvstva e imalo i tn i se pobarkvam kartinata neprekasnato ijliza pred ochite mi neznam kakvo da prava tozi spomen ot minalo me presledva s palna sila vapreki che jnam che me obicha taji pesen me skova kak da spra vsichko tova
    Bez muka o4ite ne pla4at,bez oblak dujd ne vali.Samo iskteno koito obi4at mogat da ronqt sulsi.

Фен
    Град
    Sofia
    Не я слушай повече и ше ти мине

Изтрий тази песен от компютъра си и се опитай да забравиш за това.Той никога няма да забрави спомените си старите си връзки,колкото и много да те обича.Това са неща,които просто не можеш да забравиш.Но ти не мисли за това.Ти трябва да се радваш ! Имаш сериозна връзка с момче,кеото по твоите думи те обича ! Какво повече искаш ?!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    София
    Еми спри да я слушаш тая песен.А и недей да мислиш эа миналата му връэка,каква е полэата?Все пак сега той е с теб,а не с нея-това е важното.А и както сама каэа-той те обича.Недей да се обременяваш с подобни глупости и се радвай на връэката си.Нормално е да има нещо (в случая песента),което да напомня на някой эа миналото,эа приключила връэка или някакво събитие.В това няма нищо лошо,може би дори и ти имаш песни ,които да ти напомнят това -онова.Абе недей да се мъчиш эа такива неща,смешно е.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Десен бутон-delete
    Пък колкото до мислите които нахлуват в главата ти отърви се от тях.Няма човек без минало!Просто трябва да проумееш че в момента той обича теб и ако тя е миналото,ти си настоящето

Pravi ste da ot mazohizam nqma smisal prosto ponqkoga sam takava samoizmachvam se i az neznam zashto no da po dobre da ne gledam zatvoreni vrati a da si seda v otvorena zashtoto s gledane kam minaloto samo moga da se pobarkamn i da zatvora i da izguba 1 ot nai -skapite za men neshta ot glupost BLAGODARQ NA VSICHKI
    Bez muka o4ite ne pla4at,bez oblak dujd ne vali.Samo iskteno koito obi4at mogat da ronqt sulsi.

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Еми спри да я слушаш тая песен.А и недей да мислиш эа миналата му връэка,каква е полэата?Все пак сега той е с теб,а не с нея-това е важното.А и както сама каэа-той те обича.Недей да се обременяваш с подобни глупости и се радвай на връэката си.Нормално е да има нещо (в случая песента),което да напомня на някой эа миналото,эа приключила връэка или някакво събитие.В това няма нищо лошо,може би дори и ти имаш песни ,които да ти напомнят това -онова.Абе недей да се мъчиш эа такива неща,смешно е.
    dam..
    ~!1912!~

Мега фен Аватара на sasha_90
    И аз съм съгласна с другите,че трябва да изтриеш тази песен.Тя ти навява гадни мисли.
    П.П Да не ревнуваш от предишната?

den-kata
    Guest
    sega toi e s teb i obi4a teb,a nekfa si flurca pa ebamy,a tfa tvoito e nprmalno da revnuva6 koi ne bi ama ne go pokazvai pred nego !1 za6toto tfa 6te bude na4aloto na edna sriva6ta se vrazka

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Потвърждаваш твърдението ми, че когато човек е влюбен е склонен да бъде голям мазохист. А иначе по темата
    За да не се притесняваш за такива работи трябва да си убедена в чувствата му към теб. Ако не поговорете по въпроса и ще разбереш дали трябва да се съмняваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си