.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Revnost

Guest

Revnost

Zdr hora!Imam edin ogromen problem!Ujasno mnogo revnuvam priqtelq si i napravo otka4am,ne ot vsi4ki ,no samo kato 4uq za edna...otka4am kazvam vi!Iskam da ne e taka,no kolkoto i da se opitvam da ne e taka ,az stavam o6te po-zle!Nqkoi moje li da mi kaje kak podqvolite da spra da revnuvam ili pone po-malko da revnuvam! Ujasno e!Napravo se mrazq ,ne moga da se ponasqm!

Мега фен
    Град
    София
    А дал ли ти е повод?Эащото ако не ти е дал,просто няма смисъл да ревнуваш.А и доверието е доста важно в една връэка..
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Ami ima edna ku4ka ,koqto se pi6e moq priqtelka,koqto bukvalno si go svalq!I ujasno mnogo me drazni!Pi6e mu i toi i otgovarq i si pi6at i snimki mu iska !Ne znam,to az ne se qdosvam tolkova,4e toi i pi6e,kolkoto ot tova,4e tq mu pi6e,a tq e tolkova ,... vseki den e s razli4ni gadjeta!I go pravi tova naro4no! Pisna mi,az se opitvam da ne se qdosvam,no taq mi i dva da q udu6a!Kakvo da pravq nz,ne iskam da poludqvam,no taka stava,4e napravo ne moga da se kontroliram!I toi e gledal neini razgoleni snimki razbirate li!.....?

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ami ima edna ku4ka ,koqto se pi6e moq priqtelka,koqto bukvalno si go svalq!I ujasno mnogo me drazni!Pi6e mu i toi i otgovarq i si pi6at i snimki mu iska !Ne znam,to az ne se qdosvam tolkova,4e toi i pi6e,kolkoto ot tova,4e tq mu pi6e,a tq e tolkova ,... vseki den e s razli4ni gadjeta!I go pravi tova naro4no! Pisna mi,az se opitvam da ne se qdosvam,no taq mi i dva da q udu6a!Kakvo da pravq nz,ne iskam da poludqvam,no taka stava,4e napravo ne moga da se kontroliram!I toi e gledal neini razgoleni snimki razbirate li!.....?
    Говори с него

Мега фен
    Град
    София
    Еми явно си доста ревнива...
    И все пак няма начин ,одвен да говориш с него...!Кажи му,че ти е неприятно да контактува с нея,пък може и да те раэбере.Но аэ не мисля,че ти е дал повод эа ревност.
    [size=7][b][u]fosse cos

Най-добре поговори и с двамата.Що за приятелка ти е тая ?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

govrori s nego

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Кажи му че ти е неприятно и ако може поне да ограничи контактите си с нея само на приятелски взяаимотношения
    Пък си поговори отделно с нея и й кажи че тва е твоето момче,да си държи лапите далеч от него и да си търси гаджета далеч от твоето момче

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Кажи му че ти е неприятно и ако може поне да ограничи контактите си с нея само на приятелски взяаимотношения
    Пък си поговори отделно с нея и й кажи че тва е твоето момче,да си държи лапите далеч от него и да си търси гаджета далеч от твоето момче
    donqkyde e taka.. podkrepqm

opa, tfa gore bqh az
    ~!1912!~

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ревността не можеш да я контролираш-от опит го знам.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Ревността не можеш да я контролираш-от опит го знам.
    ъхъъм и аз

Мега фен Аватара на koalka
    Спорем мен може, но ако от отсрещната страна не ти дават повод за ревност.Той за какво си пише с нтея?Явно му е готино, че някое момиче го харесва, но чак да си разменят снимки и да се свалят...нормално е да го ревнуваш.Говори среиозно с него и му кажи, че не искаш да си чати с нея, след като ти дава поводи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си