.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Ехх тоя гъдел...

Ами проблемчето е следното... Имам супер голям гъдел и приятелят ми като почне... сещате се... Аве гъдел ме е и почвам да се хиля и да ритам. Момчето вече да се отчайва от мен. Кво да правя? Как да преодолея проблема?

Stegni se malko i az bqh taka ! Mn e gadno,ama ... trqq da se sdurji6 malko :P

Аз мисля, че си сладка и това е сладко Ми да знае къде да пипа... :Р
    Клик ми (:

Голям фен
    Изчакай още 5-6 годинки да ти дойде акъла в главата и да се усетиш като се подмокриш, че ти се еХе, а не пика...
    Животът е БРЯГ!

Цитирай Първоначално написано от BorderManager
    Изчакай още 5-6 годинки да ти дойде акъла в главата и да се усетиш като се подмокриш, че ти се еХе, а не пика...
    Остроумен си като стадо лисици и 2 котки заеби ! Момичето пита бе , кфо и се отяждаш

Guest
    Ami az lichno ne sum chuval za nqkvo lekarstvo protiv gudel, no moje bi trqbva da mukajesh da bude po-vnimatelen . Edva li imash gudel navsqkude...Spox :P

Ваприки че сам момче разбирам туй онуй .Успокой се моми4е кадела ще спре и ще ти стане мн готино така са ми казвали (не питайте кой)

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    ХАХАХАХАХАХААХАХХХА леееле и на мене ми е така, и ме некво яко странно, а той се кефи HAHAHAH сички казват че било некво яко, ама честно казано досега не съм усетила нещо по различно от гъдел.. хахХАХАХах деазнам да не те ебе той нека си работи там , тебе кфо ти дреме

Град
    Maina City
    az sy6to imam OGROMEN GYDEL no priqtelq mi go namira za zabavno i na nego mu stva sme6no...s trenirovki i pove4e koncentraciq vyrhu tova koeto pravite 6te ti mine \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си