.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: daite savet pls

daite savet pls

Zdraveite,s moqta priqtelka hodim ot 6 meseca,mnogo se obi4ame.Ne sme pravili sex,no tq e devstevna i mnogo sramejliva.Kakvo da pravq.Drasnete neshto pls.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Като за начало не я притискай.Нека не остава с чпечатлението че си с нея само заради това (макар че това че си я чакал 6 месеца донякъде оборва такива съмнения,дори да ги е имала).Покажи й че я желаеш,но я остави тя сама да прецени кога е готова.Всичко ще си дойде от само себе си.Ако е притеснена,успокой я и я накар да се чувства сигурна когато е с теб

Почни да и вкарваш малко вълшебната ръчичка :Р Някой ден няма да издържи и ще поиска да я попипаш малко :Р След това се отпуска и след някоя седмица....хоп :Р Просто трябва да я отпуснеш
    Клик ми (:

Ако наистина я обичаш,ще я чакаш докато ти даде знак,че е готова.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    se edno az go pisah...
    ~!1912!~

ако раз4ита на това има реален шанс да не го 'огрее' тя е девствена и срамежлива тя трудно ще се 'престраши' да му даде няк'ъв знак... по-скоро би о4аквала Той да я предразположи... а ако той я 4ака, тя да се сети... накрая на нея ще й писне иииии ще му бие шута.
    що за тъпизми са т'ва само да 4акаш да ти дадат знак... нали все някой трябва да поеме инициативата. то ако вси4ки 4аааааакаxме......

за т'ва и подкрепям МajeStic
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

mersi za savetite,no go ima i momenta,4e mi nqma doverie(vse pak sam mom4e)dori kato sam opitval da pogovorim za tova tq se pritesnqva mnogo,a az ne iskam da stava taka.MajeStic a tva s ra4i4kata na neq i stava mnogo nepriqtno.

То да се пробваш няма лошо... пък ти си на чисто, а и тя знае какво искаш вече

Цитирай Първоначално написано от pp
    MajeStic a tva s ra4i4kata na neq i stava mnogo nepriqtno.
    Еми пробвал си веднъж... не е искала... сега очакваш втори отговор от нея
    Клик ми (:

mersi za savetite,no go ima i momenta,4e mi nqma doverie(vse pak sam mom4e)dori kato sam opitval da pogovorim za tova tq se pritesnqva mnogo,a az ne iskam da stava taka.MajeStic a tva s ra4i4kata na neq i stava mnogo nepriqtno.

долна лъжа! или не знаеш как да я използваш или тя наистина мн се притеснява и не може да се отпусне
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

prav si pi4.kato q celuvam napravo se raztapq,no...vse pak mi nqma doverie

Значи още не е готова.Не я притискай много,защото може да си помисли,че си с нея само за това и да иска да се разделите.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

uverqvam te,4e se pritesnqva

vse pak kak da napravq taka 4e da mi ima doverie?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не я притискай да го правите.Нека тя да поиска и тогава.

az pitam za doverieto kvo da praq.shtoto vsi4ko idva ot tam.

emi kaji i go.. kaji i che moe da ti ima doverie za sichko.. ;]
    ~!1912!~

alfa girl
    Guest
    predrazpoloji q taka 4e da se 4uvstva dobre,no nedei da q kara6 nasila ne vinagi trq da ima sex v edna vrazka i vse pak moje i da ne e gotova ...

Spored men tq opredeleno ne e gotova! Stom i e nepriatno da si slagash rucete, tam kudeto ne trqbva , ne trqbva da q pritiskash.. Puk i za da go pogelae , ne tova e nachinut! Naistina, ako q obichash, za teb ne bi trqbvalo da ima tolkova golqmo znachenie....Prosto q izchakai, qvno sega ne iska..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си